• BIST 9039.77
  • Altın 2298.627
  • Dolar 32.3159
  • Euro 35.1084
  • Lefkoşa 26 °C
  • Mağusa 24 °C
  • Girne 23 °C
  • Güzelyurt 26 °C
  • İskele 24 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Ercan Havaalanı’nda Turkcell’den özel ÜCRETSİZ Wi-Fi hizmeti

Kuzey Kıbrıs Turkcell internete erişimde Wi-Fi ağını büyütüyor: Kuzey Kıbrıs’a gelenler Turkcell’in ücretsiz kablosuz internet ağı ile karşılanıyor
Ercan Havaalanı’nda Turkcell’den özel ÜCRETSİZ Wi-Fi hizmeti
Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerine sunduğu teknoloji avantajlarını gün geçtikçe artırıyor, internet kullanımının daha rahat ve kaliteligerçekleşmesi için Wi-Fi ağını büyütüyor.
Ülkemizin dünyaya açılan penceresi konumundaki Ercan Devlet Havaalanı’nda, ücretsiz internet erişimi için Kuzey Kıbrıs Turkcell’inWi-Fi (kablosuz internet ağı) hizmeti tüm yolcu salonlarında devreye alındı.

Kuzey Kıbrıs’ta sürekli büyüyen internet (data) kullanımı ve mobil internete yönelik artan ilgi ile birlikte, Kuzey Kıbrıs Turkcell yeni açılımlarını sürdürüyor. Ülkemizin dünyaya açılan penceresi konumundaki Ercan Devlet Havaalanı’nda, ücretsiz internet erişimi için Kuzey Kıbrıs Turkcell’inWi-Fi (kablosuz internet ağı) hizmeti tüm yolcu salonlarında devreye alındı.

Kuzey Kıbrıs’ta ilk olarak Lefkoşa’nın prestij caddesi konumundaki Dereboyu’ndaTurkcell Platinum müşterilerine ücretsiz Wi-Fi faydasını sunan Kuzey Kıbrıs Turkcell, yurt dışına giden müşterilerine 4G hızında internet deneyim avantajını da açıklayarak, internetteki açılımlarını sürdürmüştü.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, bu kez Ercan Devlet Havaalanı’nda ücretsiz Wi-Fi ağını devreye koydu.

10 binden fazla kişi yaralandı

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in 15 Temmuz 2015 tarihinde Ercan Havaalanı “Gelen YolcuSalonu”nda verilmeye başlanan Turkcell Wi-Fi hizmetinden 1 aylık sürede 10 binden fazla kişi yaralandı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, adaya gelen tüm yolculara operatör ayrımı gözetmeksizin yarım saat ücretsiz internet hizmeti sunuyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, yoğun ilgi gören Wi-Fi hizmetini Ercan Havaalanı bu kez “Giden Yolcu Salonu’nda da devreye koydu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell kullanıcıları Ercan Havaalanı “Giden Yolcu Salonu”nda gün içerisinde 2 saat boyunca 2 Megabit’e kadar hızlarda bu avantajdan yararlanabiliyor. Gece yarısından sonra tarih değişimi ile birlikte, internet hakkı da yenileniyor.

Platinum’a 8 Megabit

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, Turkcell Platinum müşterilerinin Wi-Fi hizmetinden hız ayrıcalığı ile yararlandığına dikkat çekildi.

Turkcell Platinum Club müşterileri, Ercan’daki kablosuz internet ağına 8 Megabit’evaran hızlarda erişim sağlıyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’inyaptığı açıklamada “Müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde analiz ederek, yaşamlarını iyileştirecek adımlar atmaya devem ediyoruz” dendi.

“Uçağınızı ya da yurt dışından geldikten sonra bavulunuzu beklerken, artık interneti çok daha özgürce kullanabileceksiniz” denen Kuzey Kıbrıs Turkcellaçıklamasında, “Müşteri taleplerini dinliyor, ihtiyaçlarınıdeğerlendiriyor, yeni alanlarda hizmet sunmayı hep bir sonraki hedefimiz olarak belirliyoruz” şeklinde konuştu.

“BosphoreLounge” girişleri %25 indirimli

Turkcell Platinum müşterilerine sunulan bir diğer ayrıcalık ise 31 Ağustos’a kadar BosphoreLounge girişlerinin %25 indirimli olması. Ayrıca Turkcell Platinum müşterileri tüm ayrıcalıkları ile birlikte BosphoreCard’ayıllık %15 indirimle sahip olmak için 31 Ağustos’a kadar 03922287117 numaralı telefonu arayabiliyor veya www.bosphorecard.comadresindeki başvuru formunu doldurarak yararlanabiliyorlar. “BosphoreCard” ile ilgili tüm detaylara http://www.bosphorecard.com adresinden ulaşılabileceği açıklandı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada, Turkcell Platinum Club üyesi müşterilerin havaalanına ücretsiz ulaşım hizmetinden de faydalanabildikleri anımsatıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler