• BIST 11350.3
  • Altın 5901.578
  • Dolar 42.7132
  • Euro 50.3294
  • Lefkoşa 17 °C
  • Mağusa 17 °C
  • Girne 17 °C
  • Güzelyurt 15 °C
  • İskele 17 °C
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 8 °C

Fenerbahçe ve Galatasaray onun için savaşıyor!

Marsilya ile sözleşmesi biten Andre Ayew'in peşine, Sarı-Lacivertliler de düştü. Sportif Direktör Terraneo'nun, Fransa'daki bağlantılarını kullanarak, Ganalı forveti İstanbul'a getirmeye çalıştığı öğrenildi.
Fenerbahçe ve Galatasaray onun için savaşıyor!

Daha önce Bursaspor’un genç yıldızlarından Ozan Tufan’ın transferi konusunda Galatasaray’la karşı karşıya gelen Sarı-Lacivertliler, bu kez Marsilya’da forma giyen Andre Ayew konusunda benzer bir kapışma yaşacak.

Haber ile ilgili metin girin!.

Önümüzdeki sezon daha güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarına hız veren ve listesindeki isimlerle görüşmelere başlayan Kanarya’nın, son dönemde adı Sarı-Kırmızılılar’la da anılan Ayew’i istediği ortaya çıktı.

Hem Türkiye’deki yeni yabancı kuralı hem de Ayew’in bonservisinin elinde olması sebebiyle Ganalı forvete oldukça sıcak bakan Sarı-Lacivertliler, düğmeye şimdiden bastı. Takımın yeni Sportif Direktörü Giuliano Terraneo’nun, 25 yaşındaki futbolcunun transferinde başrolü oynadığı konuşuluyor.

Para sorun olmayacak

Özellikle Fransa piyasasına oldukça hakim olan Terraneo’nun, oradaki bağlantılarını devreye soktuğu, tecrübeli oyuncuyu ikna etmek konusunda sıkıntı yaşamayacağı düşünülüyor. Ayew’e, aynı Aslan’ın teklif ettiği gibi yıllık 2.5 milyon Euro önermesi beklenen Fenerbahçe’nin, oyuncunun istediği imza parası olan 2 milyon Euro’da da sıkıntı çıkarmayacağı bildirildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler