• BIST 10003.72
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Lefkoşa 30 °C
  • Mağusa 33 °C
  • Girne 27 °C
  • Güzelyurt 29 °C
  • İskele 33 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Genç TV 18. yaşını kutluyor

Genç TV 18. yaşını kutluyor

Halkın Televizyonu Kıbrıs Genç Tv, 18. yaş gününü halkıyla birlikte büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor...

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ilk özel yayın kuruluşu olan Birinci Medya Kurumu’nun sahibi olduğu Kıbrıs Genç Tv; 31 Mayıs Pazar gecesi, Büyük Anadolu Otel Girne’de düzenlenecek muhteşem gala gecesi ile 18. Yaş coşkusunu halkla paylaşacak. Ülkeden ve dünyadan geniş katılım beklenen gece, 20:00’de resepsiyonla başlayacak. Ardından ise tanınmış sanatçılar sahne alacak ve 18. Yaş coşkusuna ortak olacak...

KIBRIS GENÇ TV’YE YILDIZ YAĞMURU 

Ülkemizin ve Türkiye’nin ünlü yıldızları, Kıbrıs Genç Tv’nin 18. Yaşını kutlayacağı geceye renk katacak.

Aşkın Nur Yengi’nin canlı orkestrası ile sahne alacağı etkinlikte, Eda – Metin Özülkü, Hakan Aysev, Nil Burak, Cihan Ünal, Ali Düşenkalkar, Perran Kutman, Halil Ergün, Perihan Savaş ve Mehmet Ali Erbil gibi ünlüler de konuk olarak yer alacak.

GECENİN SÜRPRİZİ BİR DÜNYA STARI!

Birbirinden ünlü sanatçıların; tanınmış isimlerle devlet protokolü ve bürokratların da katılacağı gece aynı zamanda bir dünya starını da ağırlayacak...

Unutulmaz şarkılara hayat veren Fransız şarkıcı Enrico Macias, geceye usta organizatör Erkan Özerman ile birlikte katılacak.

ÖNEMLİ KURUM, KURULUŞ VE DERNEKLER DE GECEDE

Türkiye Gazeteciler Fedarasyonu Başkanı, Anadolu Spor Gazeteciler Derneği Başkanı ile birlikte Kerkük’ten ve Anadolu’nun birçok ilinden kurum ve kuruluş başkanları da Kıbrıs Genç Tv’nin gurur gecesine katılmak için adamıza geliyorlar.

MAGAZİNİN KALBİ BÜYÜK ANADOLU GİRNE OTEL’DE

Bu muhteşem geceyi takip etmek üzere Vizyon Ajans aracılığı ile Türkiye’nin önde gelen televizyon kanallarının magazin müdürleri ve

temsilcileri de geceye katılıyorlar.

ERTAN BİRİNCİ GÖREVİNİ DEVREDİYOR

Kıbrıs Genç Tv’nin yeni yaşını kutlayacağı gecenin bir başka önemi daha bulunuyor... Birinci Medya Kurumu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığı Görevini 20 yıldır yürüten Ertan Birinci; First FM’i 19 ve Genç Tv’yi de 18. Yaşına büyük başarılarla getirirken; 31 Mayıs gecesi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini oğlu Tekin Birinci’ye devredecek.

BİRİNCİ’NİN MESAJI

Birinci Medya Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Birinci, 18. Yıl dolayısıyle yayınladığı mesajda şunları söyledi. “Kıbrıs Genç Tv yola çıkarken çok büyük engelleri, yoklukları halkı ile beraber “Halkın Televizyonu” ünvanını alarak aşmayı başarmıştır. Sadece bir televizyon kanalı olarak değil, Kıbrıs Türkü’nün dünyaya ulaşan sesi penceresi ve enformasyon izalasyonunu aşan ilk televizyon kanalı olmuştur. Genç Tv; dünyadaki Kıbrıs Türklerini uyduda buluşturmuş, çağdaş modern tesisleri ile bilgili ve işinin ehli personeli ile adeta büyük bir başarı destanı yazmıştır. Bu  destanın kahramanları halkı ile bütünleşen çalışanlardır. 18 yıldan geriye baktığım zaman artık bir dünya televizyonu görüyorum. Bilgi ve enformasyon çağında yeni misyon ve vizyon gençlerle mümkündür. Kıbrıs Genç Tv’yi yönetecek bu genç kadrolar da mevcuttur ve bu; ileriye büyük umutlarla bakmamız için çok büyük bir vesiledir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler