• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Lefkoşa 21 °C
  • Mağusa 20 °C
  • Girne 25 °C
  • Güzelyurt 18 °C
  • İskele 20 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Güzelyurt Belediyesi ile Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü protokol imzaladı

Protokolü Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve Yeşilada Lions Kulübü 2014-2015 dönem başkanı Peran Besim ve yeni dönem başkanı Hayriye Atasayan imzaladı.
Güzelyurt Belediyesi ile Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü protokol imzaladı

Tekerlekli sandalye kullanmak zorunda kalan engelli bireylerin ulaşım ihtiyaçlarını karşılama amacı ile Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü tarafından satın alınan aracın Güzelyurt Belediyesi’nin işletilmek amacı ile devrini öngören protokolün imza töreni bugün saat 10:00’da Güzelyurt Otel’de gerçekleştirildi.

Protokolü Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve Yeşilada Lions Kulübü 2014-2015 dönem başkanı Peran Besim ve yeni dönem başkanı Hayriye Atasayan imzaladı.

İmza Töreni öncesinde konuşan Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü Başkanı Hayriye Atasayan 2015-2016 dönem Başkanı Peran Besim döneminde engelli vatandaşların ulaşım ihtiyaçlarının karşılanması yönündeki hedefini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, geçmiş yıllarda olduğu gibi Lionsların yeni dönemde de sağlık ve eğitim konularında hizmetlerine devam edeceğini söyledi. Alınan aracın işletmesini üstlenen Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve Belediye Müdürü Süleyman Aldağ’a teşekkür eden Atasayan hedeflerin gerçekleştirilmesi için aynı inançla çalışacaklarının mesajını verdi.

2014-2015 dönem başkanı Peran Besim de Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü’nün yerel yönetiminin yanında olmasının kendilerine artı bir güç verdiğini belirterek, belediye ile birlikte topluma hizmet verildiğini söyledi.

Lions Kulübünün vizyon ve misyonunu koruyarak bir marka haline geldiğini, bölgedeki insanların ihtiyaçları doğrultusunda topluma yararlı olacak hizmetler sunmaya çalıştıklarını belirten Besim, engelsiz yaşama katkı koymak adına onların sosyalleşmesini sağlamak ve yaşam koşullarını kolaylaştırmak için hedefledikleri araç projesinin gerçekleşmesinden onur duyduğunu sözlerine ekledi.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar da Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü tarafından alınan aracın Belediye tarafından işletileceğini anlattı.

Ortaklaşa yürütülecek bu projenin sürdürülebilir olmasının önemine değinen Özçınar, tekerlekli sandalye kullanmak zorunda kalan engelli bireylerin ulaşım ihtiyaçlarını karşılama düşüncesini ortaya koyan hayata geçiren kurumlara özverili çalışmalarından dolayı şahsı, meclis üyeleri ve Güzelyurt halkı adına teşekkür etti. Güzelyurt Belediyesi olarak yeni inşa edilen bina ve altyapı çalışmalarının engelli vatandaşlara yönelik yapıldığını ve özellikle yeni inşa edilen Kalkanlı Şube Binasının bu amaca uygun olarak tasarlandığını belirten Özçınar, çok yakın bir tarihte engelli bireylerle birlikte şube binanın açılışının gerçekleştirileceği müjdesini verdi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler