• BIST 9057.99
  • Altın 2291.7
  • Dolar 32.3134
  • Euro 35.1036
  • Lefkoşa 25 °C
  • Mağusa 23 °C
  • Girne 21 °C
  • Güzelyurt 26 °C
  • İskele 23 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Hangi burç sekste daha iyi?

İşte burçlara göre seks yorumları...
Hangi burç sekste daha iyi?

Koç: Kendiliğinden ve sınırsız olduğunda en iyi performansınızı ortaya koyabilirsiniz. Sizler için seks, feth etmekle eş değer bir duygudur. Önce kişiyi tespit eder. Atağa geç ve avı yakala! Yalnız bu kadar çaba sarf ettikten sonra, yatakta oldukça bencil ve hızlı olabilirsiniz. Önce kendinizi düşünebilir ve partnerinize çok hareket alanı bırakmayabilirsiniz. Ön sevişme faslı özellikle gereksiz ve hızlı geçilmesi gereken bir detay haline dönüşebilir. Cinsellikte de daha çok sonuç odaklısınızdır. Saldırgan, hızlı, hevesli ama bu duygularda uzun süre kalamayan bir yapınız olabilir. Romantizmden çok cinsel dokunuşlar sizler için daha heyecan uyandırıcıdır. Erotik iç çamaşırları libidonuzu çok daha fazla arttırabilir. Sado mazo ilişkilere karşı eğilimleriniz olabilir. Yatakta lider olmak ve kontrolü kendi elinde tutmak ister. Cinsel anlamda fantezilere ve cinsel oyunlara çok açıktır. Zaman ve mekan konusunda sınırlamaları yoktur. Her ne kadar cinsel anlamda iş bitirici bir tavır sergileseler de ikinci raunda geçmek için çok fazla vakit harcamayacaksınızdır. Yatakta her türlü yeniliğe açıksınızdır.

Boğa: Cinsellikle ‘dokunmak ve koklamak’ bu ikili sizin libidonuzun sınırlarını zorlama oldukça etkin olacaklardır. Kötü bir koku, parlak olmayan veya soluk renkli bir ten sizi bu maça kesinlikle hazırlayamaz. Partner konusunda daldan dala atlamak yerine, sadece seks için bile olsa düzenli bir partner sizin için oldukça önem kazanacaktır. Her defasında farklı kişileri keşfetmek yerine, aynı kişiyi defalarca farklı yönleri ve farklı fanteziler ile yeniden keşfetmek sizler için çok daha caziptir. Genel olarak ağır kanlı bir yapınız olmasına rağmen, yatakta tam bir azgın boğa gibi olursunuz. Yatakta yumuşak dokunuşlar, uzun süren bir ön sevişme, libidonun artmasına yardımcı olacak bir masaj işte bunların hepsi içinizdeki aygırı uyandırmak için yeterli doneler olacaktır. Özellikle su altı, havuz, banyo, küvet kısacası temizliğin ve doğallığın olduğu her alan sizler için oldukça baştan çıkarıcı olacaktır. Cinsel anlamda uyarıcı yiyecekler kullanabilir. Çikolata, bal..vb ürünlerle fantezilerinizi renklendirebilirsiniz. Belki biraz geç uyarılabilirsiniz. Fakat bir kere uyarıldığınız zaman durdurulması zor bir hale gelebilirsiniz.

İkizler: Hayatın her alanında olduğu gibi yatakta da inanılmaz meraklı bir yapı sergilersiniz. Yeni pozisyonlar, yeni taktikler, yeni oyuncaklar, yeni fanteziler..vb. Özellikle sözlü tartışmalardan sonra en ateşli sekslerinizi yapabilirsiniz. Kelimelerin gücüne inanır ve bunu yatakta muhteşem bir şekilde kullanabilirsiniz. Partnerinizin kulağına fısıldayacağınız aşk sözcükleri cinsel yaşamınızı çok daha renkli ve heyecanlı bir hale getirecektir. Tabi sizin cinsel anlamda uyarılabilmeniz için öncelikle zihninizin feth edilmesi gerekir. Zihninize hitap etmeyen biri istediği kadar çekici olsun, sizin için bir şey ifade etmeyecektir. Zeka parıltısı, libidonuzun fitilini ateşleyecek en önemli bir mekanizmalardan biridir. Lafı evelemekten, gevelemekten pek hoşlanmazsınız. İstediği nedir bunu net bir şekilde ifade eder ve yatakta kontrolü bu şekilde ele alır. Aynılıklarla dolu, rutin ve sürprizi olmayan bir cinsel yaşam sizi depresyona sürükleyebilir. Hatta sürekli aynı insanla seks yapmak bile aynı etkiyi gösterebilir.

Yengeç: İlkel dürtülerle, duygusuz, sadece tensel ihtiyaçların karşılandığı bir cinsel yaşam sizi muazzam bir mutsuzluğa sürükleyebilir. Sizin için her şeyde olduğu gibi cinsellikte de yoğun bir duygu arayışı söz konusu olacaktır. Sizin için romantik dokunuşlar, romantik söylemler, duygu bağınının kurulması çok önemlidir. Alelade ve tanımadığınız mekanlar yerine kendi evinizde, kendi yatak odanızda kısacası kendinizi güvende hissedeceğiniz bir yerde seks yapmak çok daha önemlidir. Sekste ilk adımı atamayacak kadar hassas ve reddedilmek korkusu yüzünden de biraz içe kapanık bir profil çizerler. Fakat kabuklarını kırmayı başardığınız anda içindeki ejderhayı özgür bırakmış olursunuz. Özellikle göğüsler, göğüs uçları en erojen bölgeleriniz olabilir. Yatakta özellikle partnerini mutlu edebilecek her şeyi yapmaya her an razı ve hazırdırlar. Özellikle yönetici gezegeniniz Ay olduğundan dolayı Dolunay zamanları bir kurt kişiye dönüşebilirsiniz.

Aslan: Ormanların olduğu kadar yatağında her şekilde kralı olmak isteyeceksiniz. Yatakta ne kadar harika ve muhteşem olduğunuzu duymak belli aralıklarla libidonuzun çok daha artmasına yardımcı olacaktır. Yatakta sizin kadar kontrolü elinde tutmaya çalışan, lider özellikleri olan biri ile bir ilişki kurmanız çok zor olacaktır. Partneriniz her an size hizmet ve itaat edebilmelidir. Yataktaki performansınız biraz da iş hayatınızdaki başarınıza bağlıdır. Eğer iş hayatınızda bir şeyler istediğiniz gibi gitmezse bu hemen cinsel yaşamınıza da yansıyacaktır. Özellikle teşhiri çok sevebilirsiniz. Dekolte veya vücudunuzun hatlarını gösterecek kıyafetler, dar pantolonlar tam size göredir. Her türlü fantaziye ve yeni deneyime oldukça açıksınızdır. Egonuzun ve gurunuzun öyle olmasa bile okşanması içinizdeki gerçek aslanın çıkmasına inanılmaz yardımcı olacaktır. Sırt bölgeniz ekstra hassas olabilir ve bu alana yapılan masajlar sizin cinsel anlamdaki performansınızı çok daha fazla arttırabilir.

Başak: Temizlik ve titizlik hayatın her alanında sizin için çok önemlidir. Aynı şekilde sekste de! Her şeyden önce partnerinizin tertemiz, parfüm veya mis gibi sabun kokulu olması gereklidir. Sizde her şey ölçülü olmalıdır. Abartılı davranışlar, abartılı çıkan sesler, fanteziler libidonuzu arttırmak yerine çok daha fazla motivasyonunuzun düşmesine neden olabilecektir. Ruhunuz hizmet etmeye her an hazır olduğundan dolayı yatakta da partnerinize hizmet etmek, öncelikle onun memnuniyetini sağlamak birinci göreviniz olabilecektir. Her ne kadar astroloji dilinde bakireler burcu olarak bilinseniz de aslında seks konusunda muazzam bir merakınız vardır. Fakat bir o kadar da utangaçlığınız vardır. Kolay beğenmeyen ve eleştirel yapınızı yatağa da taşıyabilirsiniz. Kimseyi kolay kolay beğenmez, yatağınıza herkesi almazsınız. Çok ince eleyip sık dokuyabilirsiniz. Her ne kadar cinsel anlamda teknikte yeteri kadar iyi olsa da bazen işin duygusal tarafını es geçebilirsiniz.

Terazi: Yaşamın her alanında olduğu gibi sekste de denge ve uyum sizler için çok önemlidir. Sekste de verdiğiniz kadarını almak istersiniz. Cinsel anlamda birlikte olacakları kişiler bakımlı, hoş görünümlü ve uyumlu giyinen kişiler olmalı. Estetik kaygıları olmayan, kaba saba, dangıl dungul birileri ile yatağa girmeniz neredeyse imkansızdır. Sert ve haşin davranışlar yerine, yumuşak, kibar, romantik tipleri tercih edebilirsiniz. Her şeyden önce seks yapacağınız ortam sizin için çok önemlidir. Yatakta kullanılan çarşaftan tutun da duvar rengine, seks yapacağınız odanın ambiyansı, kokusu, görüntüsü yapacağınız seksin kalitesini oldukça etkileyecektir. Bel bölgeniz hassas olduğundan dolayı bu bölgeye yapılacak özellikle hoş kokulu aromatik yağlarla bir masaj libidonuzun artmasına yardımcı olacaktır. Çok sessiz bir ortam yerine belki loş bir ışık, mum ışığı ve hafif ensturmantel bir müziğin olduğu bir ortamda sevişmek size çok daha fazla keyif verebilecektir.

Akrep: Cinsellik sizin için su içmek, yemek yemek gibi bir şeydir. Her an her yerde her şekilde sevişmeye hazırsınızdır. Kendiliğinden ekstra bir müdahaleye gerek kalmadan ortaya çıkan ve güçlenen bir libidonuz vardır. Her şeyden cinsel bir mesaj çıkartabilirsiniz. Çok ufak bir detay bile uyarılmanız için fazlası ile yeterlidir. Cinsellikle ilgili konularda sınırlarınızın olmayışından dolayı buna ayak uyduracak bir partnerle ancak mutlu olabilirsiniz. Hatta böyle bir kişi ile sevgili olabilirsiniz. Cinsel anlamda karşınıza çıkabilecek her türlü sınır sizi biraz daha agresif bir hale sokabilir. Başarısız bir seks sizi depresyona itebilir. Cinsellikte biraz sert hatta biraz acımasız olabilirsiniz. Cinsel anlamda kışkırtıcı kıyafetler, iç çamaşırları, oyuncaklar hatta biraz da argo konuşmak performansınızı çok daha fazla arttırmaya fazlası ile yetecektir. Cinsel anlamda genelin tabu gibi gördüğü şeyler sizin için çok olağan ve normal olabilir. Yatakta egemen olayı ve her hareketi kontrol etmeyi sevebilirsiniz.

Yay: Yeni şeylere açık ve maceracı ruhunuzu yatağa da aynı şekilde başarılı bir şekilde taşıyabiliyorsunuz. Tek bir kişi ile uzun süren ilişkiler yerine farklı kişilerle farklı şeyler denemek ve keşfetmek aslında tam da sizin ruhunuza göre. Yer ve mekan konusunda kurallarınız ve kısıtlamalarınız yoktur. Sizin için seks planlı organize değil, aksine nerede ve ne şekilde karşınıza çıkacağını bilmediğiniz, spontane bir şekilde olması çok daha heyecanlı ve eğlenceli hale gelmesine neden olacaktır. Yatakta eğlenebilmek sizin birinci koşulunuzdur. Olası her türlü aksilik motivasyonunuzun kaçması yerine daha çok eğlenmesine neden olabilecektir. Yalnız yatakta bencil tavırlarınız yüzünden partnerinizi çok rahat bir şekilde zor duruma düşürebilirsiniz. Siz saatlerce yatakta vakit geçirebilecek biri değilsiniz. Daha sonuç odaklı bir yapınız olabilir. Farklı kültürlerin tekniklerini denemek, farklı ve yeni heyecanlar keşfetmek tam size göre.

Oğlak: Seks konusunda öyle ateşli, partnerini havaya uçurabilecek bir yapınız yoktur sizin. Seksi daha görev bilinci ile yapabilirsiniz. Duygulardan uzak, soğuk, abartıların olmadığı, fantezilerden uzak bir cinsel yaşamınız olabilir. Basit, sade ve olması gerekenlerin olduğu gereksiz süslemeye ve ayrıntıya gerek olmadığı bir alan gibi görebilirsiniz bu alanı. Seks ile ilgili konularda da kurallarınız ve sınırlarınız vardır. Öyle farklı mekanlar, yerler değil de seks sizin için sadece yatak odasında yapılması gereken bir eylemdir. Özellikle bacaklarınız erojen bölgesi olduğundan bu alana yapılacak masajlar ve dokunuşlar sizi çok daha fazla tahrik edecektir. Mahremiyetiniz çok önemli olduğundan dolayı tek gecelik ilişkiler yaşamak pek size göre değildir. Bu sizi mutsuz edebilir ve depresyona sürükleyebilir. Sadece seks için bile olacak olsa düzenli partnere ihtiyacınız vardır. Hatta bu burcun daha da ileri safhası rahibe Teresa gibi ortalıkta gezmek olacaktır. Zira kolay kolay kimseyi beğenmezler.

Kova: Sizler alelade tanımadığınız, sosyal ya da duygusal paylaşımınız olmadığı kimselerle cinsellik paylaşmanız biraz zordur. Yatacağınız bir kişi ile kısa süreli de olsa bir paylaşımınız ya da anılarınız olmalı. Gerçi seks ve duygusal konular pek size göre değildir. Seks hayatınızın olmazsa olmazları arasında yer almaz. Fakat erotik konulara ilginiz çok daha fazladır. Erotik filmler, kitaplar, videolar, resimler, belki de biraz sanal olan konular sizin libidonuzu arttırıcı detaylar olabilir. Birinin peşinden koşmak pek de sizin tarzınız değil. Seks önünüze düşerse ve yapılması gerekirse yapar ve geçersiniz. Fakat sıra dışı değişik yerler ve mekanlarda seks deneyimleri her zaman ilginizi çeker. Bağlanma sorununuz olduğu için seks sonrası sizi arayacak, duygusal bağ kuracak kişiler pek ilginizi çekmez. Sekste enterasan mekanları da deneyebilirsiniz. Uçak, asansör, araba, park, bahçe ya da bir inşaat alanında fark etmez. Değişik mekanlar ilginizi daha çok çekecektir.

Balık: Hayal dünyası kadar fantezi dünyası da geniştir. Duygusallık, tutku, ihtiras, merhamet bu duyguların hepsini bir arada yaşar. Cinsellikte sadece bedensel bir zevk veya bedensel bir birleşme değil, ruhsal bir deneyimi de aynı anda yaşayabilirsiniz. Otoriter ve hakimiyet kurmayı değil, aksine hizmet etmek, partnerin her türlü ihtiyacına her an cevap vermeye hazır bir konumda olursunuz. Özellikle boynunuza ve ayaklarınıza yapılabilecek masajlar cinsel performansınızı daha da arttırabilir. Sizin için duygular çok önemlidir. Duyguların olmadığı bir seks tıpkı bir duvarla sevişmeye benzer. Romantizm de aynı şekilde sizin için çok önemlidir. Sevişeceğiniz ortamda güllerin olması ya da mum ışığında sevişmek cinsel performansınızı arttırıcı bir etki yaratabilecektir. Banyo, küvet, havuz, deniz, jakuzi gibi suyun olduğu ortamlarda da sevişmek, seskten daha fazla zevk almanıza yardım edecektir.

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler