• BIST 9079.97
  • Altın 2323.863
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9444
  • Lefkoşa 16 °C
  • Mağusa 18 °C
  • Girne 17 °C
  • Güzelyurt 16 °C
  • İskele 18 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

İskele belediyesi 1. Deniz festival’ i dolu dolu geçti

İskele belediyesi 1. Deniz festival’ i dolu dolu geçti

İskele Belediyesi 1. Deniz Festivali 5-6 Eylül’ de İskele Makenzi Halk Plajı’ nda yapıldı. Festivalin ilk günü İskele Belediyesi Meclis Üyeleri ve Gençlerbirliği Spor Kulubü Yöneticileri arasında oynanan plaj futbol maçıyla başladı.

Çok çekişmeli anlara sahne olan maçı, penaltı atışları sonucunda İskele Belediyesi Meclis Üyeleri’ ni 3-1 lik skorla yenen Gençlerbirliği Spor Kulubü Yöneticileri kazandı. Maçın ardından düzenlenen tören ile kupa İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu tarafından Gençlerbirliği Spor Kulubü Başkanı Mustafa Gülcan’ a takdim edildi.

Festival, gün içerisinde yer alan etkinliklerle devam etti.

4

Halka birlikte etkinliklere katılmayı ihmal etmeyen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu her zaman halkın yanında olduğu mesajını verdi. Tüm gün devam eden etkinlikler halktan büyük ilgi gördü. Nefes kesen mücadelelerin yaşandığı etkinlikler halkın büyük beğenisini topladı. Festivalin ilk günü 21:30’da başlayan ve izleyenlere keyif dolu anlar yaşatan Grup RAST konseriyle son buldu.

7

Eğlence Tam Gaz

İskele Belediyesi 1. Deniz Festivali ilk günkü etkinliklerin ardından ikinci günde de çeşitli etkinliklerle devam etti. Pazar güne havlu sıkma yarışmasıyla başlandı ve darts yarışmasıyla devam edildi. Günün üçüncü etkinliği olan ve kıyasıya rekabetin yaşandığı ip çekme yarışması nefesleri kesti. Büyük mücadeleye sahne olan yarışmada ortaya renkli görüntüler çıktı.

Saat 15:00’da başlayan ve 6 takımın mücadele ettiği minikler plaj futbol turnuvasındaki mücadele izleyenlere keyifli anlar yaşattı. 6 kişilik takımlar halinde gerçekleşen turnuva Larnaka Gençlerbirliği Spor Kulubü-Yarköy Spor Kulubü maçıyla başladı.

Gruplarını lider tamamlayan Dumlupınar Spor kulübü ve Mağusa Spor Akademisi final oynamaya hak kazanırken gruplarını 2. Sırada tamamlayan Larnaka Gençlerbirliği Spor Kulubü ve Değirmenlik Spor Kulübü 3. lük maçı oynamaya hak kazandı.

Larnaka Gençlerbirliği’ ni 2-0 lık skorla geçen Değirmenlik Spor Kulübü turnuvayı 3. sırada tamamladı. Normal süresi 0-0 eşitlikle biten final karşılaşmasını seri penaltı atışları sonrasında Dumlupınar Spor Kulübü’ nü 6-5 lik skorla geçen Mağusa Spor Akademisi kazandı ve kupanın sahibi oldu.

Eğlence dolu geçen hafta sonunun ardından saat 21:30’ daki Kubilay Aşık, Ayhan Başkal ve Fadıl Başkal konseriyle son bulan İskele Belediyesi 1. Deniz Festivali büyük beğeni topladı.

8

‘‘İskele Turizm Kenti Olma Yolunda İlerliyor’’

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu yaptığı konuşmada bu organizsyonla Larnakalıların özlem duyduğu Deniz Festivali hasretini bir nebze olsun azaltmayı hedeflediklerini belirtti. Sadıkoğlu, İskele’ nin turizm kenti olma yolunda hızla ilerlediğini ve bu gibi organizasyonların turizmin olmazsa olmazı olduğuna vurgu yaptı.

İskele’ nin cazibe merkezi haline gelmesi için uğraş verdiklerini belirten Sadıkoğlu yapılan bu organizasyonlarla hedefe emin adımlarla yaklaşıldığını belirtti. Sadıkoğlu konuşmasının sonunda bu yıl ilkini düzenlediğimiz İskele Belediyesi 1. Deniz Festivali’ ne katkı koyan herkese ve Festivale katılarak bu heyecanı bizimle birlikte yaşayan halkımıza teşekkür ederim dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler