• BIST 10366.16
  • Altın 4349.519
  • Dolar 40.3482
  • Euro 46.9244
  • Lefkoşa 35 °C
  • Mağusa 34 °C
  • Girne 32 °C
  • Güzelyurt 33 °C
  • İskele 34 °C
  • İstanbul 30 °C
  • Ankara 32 °C

İskele’de gözler Çakırlı’da

23 Haziran’da yapılacak genel kurul öncesi mevcut başkan Kemal Boyacı aday olmayacağını açıklarken, iş insanı Mertsan Çakırlı’nın güçlü bir yönetim listesiyle başkanlık için öne çıktığı öğrenildi.
İskele’de gözler Çakırlı’da

Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü’nde 23 Haziran’da yapılacak seçimli genel kurul için başkan adaylığı ve yönetim kurulu için çalışmalar hız kazandı. 
Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü’nde başkan Kemal Boyacı’nın yeniden aday olmak istememesi sonrasında mevcut yönetim kurulunun harekete geçtiği ve yaptığı toplantı sonuncunda kadroya yeni isimleri de dahil edip çalışma yaptıkları öğrenildi.
Başkan adaylığı için ise yapılan değerlendirmelerde iş insanı Mertsan Çarkılı’nın isminin öne çıktığı öğrenildi. Bunun yanı sıra yönetim kuruluna yeni üyelerin de dahil edilmesi yönünde çalışma yapıldığı da öğrenildi. Mertsan Çakırlı’nın 15 kişilik güçlü bir yönetim kurulu listesi oluşturduğu belirtildi.
Başkan adayı ve yönetim kurulu listesinin Cuma günü öğlene kadar netleşeceği ve Cumartesi günü adaylık müracaatın yapılacağı ifade edildi.
Kulüp Futbol, Basketbol, yüzme ve badminton branşlarında faaliyetlerini sürdürüyor.
Genel Kurul 23 Haziran pazartesi günü saat 18:30’da İskele’de kulüp lokalinde yapılacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler