• BIST 9693.46
  • Altın 2507.469
  • Dolar 32.5758
  • Euro 34.7748
  • Lefkoşa 20 °C
  • Mağusa 20 °C
  • Girne 20 °C
  • Güzelyurt 18 °C
  • İskele 20 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Kar yağışı okulları tatil etti, işte o liste

Kar yağışı okulları tatil etti, işte o liste

Türkiye'yi etkisi altına alan ve etkisini gösteren soğuk ve yağışlı hava nedeniyle bazı il ve ilçelerde eğitime ara verildi.

İSTANBUL

İstanbul'da olumsuz hava koşuları nedeniyle ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime 1 gün süreyle tatil edildiği bildirildi.

KÜTAHYA

Yoğun kar yağışı nedeniyle Pazarlar İlçesinde eğitime bir gün ara verildi.

Pazarlar Kaymakamlığından yapılan açıklamada, kar yağışı ve tipi nedeniyle Pazarlar İlçesindeki tüm ilk ve orta öğretim okulları 11 Şubat 2014 Çarşamba gün tatil edildiği bildirildi.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi merkez ve köylerinde, yoğun kar yağışı sebebiyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitim-öğretime 11 Şubat Çarşamba günü itibarıyla 1 gün ara verildi.

İlçede gün boyu ve gece de devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle ilçe merkezi ve köy yollarında ulaşımın aksaması üzerine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ilçe genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okulların 11 Şubat Çarşamba günü itibarıyla 1 gün tatil edildiğini açıkladı.

Yoğun kar yağışı sebebiyle Kütahya merkez ile Tavşanlı ilçesinde taşımalı eğitim veren tüm okullarda eğitime 1 gün ara verildiği bildirildi.

Kütahya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle köylerden gelerek merkez ve Tavşanlı ilçesinde taşımalı eğitim gören öğrenciler ile diğer ilçelerdeki tüm ilk ve orta dereceli okulların 11 Şubat Çarşamba tatil edildiği ifade edildi.

karu015Fu0131yaka4DENİZLİ

Denizli'de yoğun kar yağışı nedeniyle merkezde ve 13 ilçede okulların tatil edildiği açıklandı.

Denizli Valiliği yoğun kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiğini duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada, ''İlimizde devam eden yoğun kar yağısı nedeniyle meydana gelebilecek aksaklıklar göz önünde bulundurularak herhangi bir olumsuzluğa veya mağduriyete meydan verilmemesi amacıyla Çarşamba günü Merkezefendi, Pamukkale, Babadağ, Baklan, Beyağaç, Buldan, Bozkurt, Çal, Çameli, Çardak, Honaz, Güney, Kale, Serinhisar, Tavas ilçelerinde ve Çivril İlçesi'nin Özdemirci Mahallesi'nde ilk ve orta dereceli tüm okullarda eğitim - öğretime bir 1 gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaklardır'' denildi.

HAKKARİ

Hakkari'de olumsuz hava şartları nedeniyle okullar bir gün tatil edildi.

Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada, kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitim öğretime bugün için ara verildiği belirtildi. Açıklamada, 'İl merkezi ve bağlı köylerde olumsuz hava şartları nedeniyle eğitim öğretime bugün (11 Şubat 2015) ara verildi' denildi.

KONYA

Seydişehir, Kulu, Yunak ve Çeltik ilçelerinde de yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar, bugün tatil edildi. Böylece Konya'da okulları tatil edilen ilçe sayısı 8'e yükseldi.

Alınan bilgiye göre, Seydişehir, Kulu, Yunak ve Çeltik ilçelerinde etkisini gece de sürdüren yoğun kar yağışı, yaşamı olumsuz etkiliyor.

Konya Mili Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Seydişehir, Kulu, Yunak ve Çeltik ilçelerde ilk ve orta dereceli okulların bugün tatil edildiği duyuruldu.

Kar yağışı nedeniyle Bozkır, Hadim, Taşkent ve Derebucak ilçelerinde de ilk ve orta dereceli okulların bugün tatil edildiği daha önce duyurulmuştu.

KASTAMONU

Kastamonu'da yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezinde ve bazı ilçelerde bugün eğitime ara verildi.

Alınan bilgiye göre, Devrekani ve İhsangazi ilçelerindeki tüm okullar, Küre'de ise Yatılı Bölge Ortaokulu (YİBO) hariç tüm okullar, bugün tatil edildi.

Kent merkezi, Çatalzeytin, Cide ve Tosya ilçelerinde de taşımalı sistemin uygulandığı okullarda, bugün eğitime ara verildi.

SAMSUN

Samsun ve ilçelerinde kardan dolayı bazı okullarda eğitime 1 gün ara verildi.

Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, kar yağışından dolayı Samsun'un Alaçam ilçesinde Kızlan İlk ve Ortaokulu, Canik ilçesinde Gökçepınar, Başalan Cumhuriyet, Hacı Naipli, Tuzaklı ve Başkonak İlk ve Ortaokulları ile Vezirköprü ilçesinin tamamında eğitim-öğretime 1 gün ara verildi.

BALIKESİR

Balıkesir merkez ile bazı ilçelerde ilk ve orta dereceli okullar bugün tatil edildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, olumsuz hava koşullarının devam etmesi nedeniyle merkez Karesi ve Altıeylül ile Erdek, Balya, Kepsut, İvrindi ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi.

Gönen, Manyas, Bigadiç, Sındırgı, Susurluk ve Savaştepe'de taşımalı sistemle eğitim verilen okullar ile Susurluk'ta ayrıca Şerafettin Tunalı İlkokulu ve Ortaokulu, Susurluk Anadolu Lisesi bir gün süreyle tatil edildi.

ÇANKIRI

Çankırı'da etkili olan kar yağışı nedeniyle merkez ve 7 ilçede, eğitime bugün ara verildiği bildirildi.

Çankırı Valiliğinden yapılan açıklamada, merkez ve ilçelerden Çerkeş, Korgun, Eldivan, Atkaracalar, Bayramören, Yapraklı ile Orta'da yatılı bölge okulu dışında yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle okulların bir gün tatil edildiği kaydedildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler