• BIST 10153.11
  • Altın 2390.665
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.6997
  • Lefkoşa 29 °C
  • Mağusa 31 °C
  • Girne 27 °C
  • Güzelyurt 28 °C
  • İskele 31 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Kıbrıs'ın en güzeli ve en yakışıklısı seçildi!

Miss ve Bay Kuzey Kıbrıs ödülleri dün akşam sahiplerini buldu
Kıbrıs'ın en güzeli ve en yakışıklısı seçildi!

“Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik Yarışması” ile “19’uncu Bay Kuzey Kıbrıs 2016”, Kanser Hastaları Yardım Derneği’nin himayelerinde, Astra Group ana sponsorluğunda Gazimağusa Belediyesi ile Arkın Palm Beach Otel’in katkılarıyla dün akşam saat 21.30’da Arkın Palm Beach Hotel’de gerçekleşti. Gecede Bahar Gökhan ve Bahar Hacımehmet sahne aldı. Yarışma BRT’den canlı olarak yayınlandı.

Astra Miss Kuzey Kıbrıs ve Bay Kuzey Kıbrıs 2016 Güzellik Yarışması Arkın Palm Beach Hotel'de görkemli bir organizasyonla gerçekleştirildi. Yarışmanın 1. Kraliçesi Esin Terzioğlu olurken,2.Melisa Aksaç ve Merve Çakas 3.lüğü elde ederken, 4. Güzel Rale Aydın Güleç ve 5. Güzel ise Zeynep Pekri seçildi.

dsc_9575.jpg

Yarışmanın Bay Kuzey Kıbrıs ayağında ise birinciliği 10 numarayla yarışmada yer alan Görkem Akdur, 2.ciliği İsmail Manyera,3.lüğü ise Fevzi Erişen alırken,4. Burak Sağlam ve 5.ise İhsan Yıldızsal oldu.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği himayelerinde,Arkın Palm Beach Hotel  sponsorluğunda bu yıl 30. gerçekleştirilen Astra Miss Kuzey Kıbrıs ve Bay  Kuzey Kıbrıs 2016 Güzellik Yarışması Arkın Palm Beach Hotel de yapıldı. 15 erkek ve 15 bayan adayın kıyasıya yarıştığı gecede finalistler farklı kostüm ve showlarla 2 farklı jüri karşısına çıkarak, birincilik için kıyasıya yarıştılar.

dsc_9478.jpg

Gecede sponsorlara plaket takdimi de yapılırken, geceye katılan ve jüri başkanı olan Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu yarışmaya destek verenlere teşekkür ederek, kendilerinin de bu tür organizasyonlara daima katkı koymaya hazır olduklarını belirtti ve yarışmada kaybedenin olmadığını dostluğun kazandığını vurguladı.

Yaklaşık 5 saat süren yarışma sonunda ilk olarak dostluk,miss astra ve ArkınPalm Beach güzelleri belirlenirken erkeklerde dostluk erkeği Alpin Ar, Arkın Palm Beach Hotel erkeği Burak Sağlam ve Mr. Astra erkeği İsmail Manyera seçilirken, bayanlarda ise dostluk güzeli Asya Sadisönmez, Arkın Palm Beach Hotel güzeli Melisa Aksaç ve Miss Astra Güzeli ise Esin Terzioğlu oldu.

dsc_9599.jpg

Sevilen sanatçı Bahar Gökhan ın BAĞDAT isimli şarkı ile renk kattığı gecede, son olarak dereceye giren 5 şanslı açıklandı. Seçkin jüri tarafından seçilen yarışmacılardan erkeklerden 5.İhsan Yıldızsal,4.Burak Sağlam,3.Fevzi Erişen,2. İsmail Manyera ve 1.Görkem Akdur seçilirken, bayanlarda ise 5.Zeynep Pekri,4.Rale Aydın Güleç,3.Merve Çakas,2.Melisa Aksaç ve Esin Terzioğlu 1. Oldu.

dsc_9605.jpg

Yarışma sonunda yarışmacılara tatil ve zengin armağanların yanında kraliçelere 1. 15 bin,2.ye 10.bin ve 3.ye 5 bin Türk Lirası nakit para ödülü verilirken,erkeklerde ise 1.ye 5 bin,2.ye 3 bin ve 3.ye 2 bin Türk Lirası para ödülü takdim edildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler