• BIST 9118.67
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Lefkoşa 27 °C
  • Mağusa 26 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 27 °C
  • İskele 26 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Kuzey Kıbrıs’ta ‘‘BiP”le yeni mesajlaşma dönemi

Mesajlaşmanın en yeni, en eğlenceli hali Kuzey Kıbrıs Turkcell farkıyla, üstelik ücretsiz
Kuzey Kıbrıs’ta ‘‘BiP”le yeni mesajlaşma dönemi

Mesajlaşmanın en yeni, en eğlenceli hali Kuzey Kıbrıs Turkcell farkıyla, üstelik ücretsiz

Whatsapp ve benzeri internet uygulamalarının rakibi olma iddiasını taşıyan BiP, güncellenen yeni sürümüyle Türkiye’de bir milyona yakın kullanıcının cep telefonuna indirildi. Kuzey Kıbrıs Turkcell, ‘BiP’ uygulamasını adaya taşıdı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell'liler, fotoğraf ve video yanı sıra yazılı ve sesli mesaj gibi paylaşımlarını internet kotası harcamadan, ücretsiz olarak yapabilecek.

Dünyadaki en popüler internet mesajlaşma uygulaması Whatsapp, Viber, Line ve benzerlerine alternatif olarak Turkcell Teknoloji'nin geliştirdiği "BiP", Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerine önemli bir yenilik olarak sunuldu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell'liler artık fotoğraf ve videonun yanı sıra yazılı ve sesli mesaj gibi paylaşımlarını internet kotası harcamadan, ücretsiz olarak yapabilecek.

"BiP tüm sevdiklerinizle yeni nesil anlık mesajlaşma deneyimi yaşayabileceğiniz bir uygulama (Application) olarak öne çıkıyor” diyen Kuzey Kıbrıs Turkcell Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ozan Çağlar Aslan, “Resimlerinizi, videolarınızı, ses kayıtlarınızı ve mesajlarınızı artık hiçbir yerde olmayan eğlenceli içeriklerle anında ve ücretsiz gönderebilirsiniz" müjdesini verdi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada, ‘BiP’ uygulamasının tüm iOS ve Android işletim sistemine sahip mobil cihazlardan ücretsiz olarak indirilerek kullanılabildiğine üstelik kullanırken yer bildirimi dışında herhangi bir data ücreti de ödenmeyeceğine dikkat çekildi.

‘BiP’ uygulaması ile ilgili detaylı bilgiye Kuzey Kıbrıs Turkcell'in resmi internet sitesi adresinden ulaşılabiliyor.

‘Mesajlaşmak çok daha eğlenceli’

Kuzey Kıbrıs Turkcell Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ozan Çağlar Aslan, BiP kullanırken herkesin kendi CAPS'lerini yaratma şansı olduğunu anımsatarak, açıklamasında şu bilgilere de yer verdi:

“Anlık mesajlaşmayı çok daha eğlenceli hale getirmeyi hedefleyen BiP ile kullanıcılar kendi CAPS'lerini yaratabiliyor veya sürekli güncellenen hazır CAPS ve çıkartma albümünden faydalanabiliyor. Sürekli güncellenen bu komik CAPS ve grafiklerse kullanıcıların uygulamaya bağlılığını artırıyor.”

‘Kaybolan mesaj’ özelliği

Özellikle genç kullanıcıların yoğun ilgi gösterdiği ‘BiP’, Türkiye’de mobil iletişim alanında en popüler uygulama olarak öne çıktı.

Whatsapp ve benzeri internet uygulamalarının rakibi olma iddiasını taşıyan BiP, güncellenen yeni sürümüyle bir milyona yakın kullanıcının cep telefonuna indirildi.

Uygulamanın en dikkat çekici özelliğini “hayalet mesajlar” içeriyor. Her kullanıcı mesajın ne kadar sürede kaybolmasını istediğini kendi belirleyebiliyor.

‘BiP’ uygulaması, şu özellikleri ile öne çıkıyor:

Kaybolan mesaj: BiP’e özel kaybolan mesaj özelliğiyle sevdiklerinizle mesajlaşırken, mesajlarınızın belirlediğiniz süre sonunda sohbet ekranından kaybolmasını sağlayabilirsiniz.

Hiçbir yerde olmayan eğlenceli içerikler: Ünlü Karikatürist Yiğit Özgür’ün sadece BiP’e özel tasarladığı birbirinden eğlenceli çıkartmalar ile Türk usulü birçok çıkartma ve CAPS’ler BiP’teki sohbetlerinizi daha renkli hale getiriyor.

CAPS yaratma: BiP’ten varolan bir fotoğrafınızı kullanarak veya yeni fotoğraf çekerek kendi CAPS’inizi yaratıp tüm sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Herkesle iletişim kurabilme: Tüm iletişiminizi BiP’e taşıyabilirsiniz! BiP’li olmayan arkadaşlarınızla da BiP’in içerisinden SMS atarak mesajlaşabilirsiniz.

Grup mesajlaşma: Birden çok arkadaşınızla aynı sohbet içerisinde mesajlaşabilirsiniz.

Konum paylaşma: Birebir veya grup mesajlaşmalarınızda bulunduğunuz konumu paylaşabilirsiniz.

BİP lansman basın

 

 

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler