• BIST 9693.46
  • Altın 2505.209
  • Dolar 32.5793
  • Euro 34.764
  • Lefkoşa 22 °C
  • Mağusa 22 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 20 °C
  • İskele 22 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

“O Ses Türkiye” şimdi “BiP”te

“O Ses Türkiye” şimdi “BiP”te

“BiP” mesajlaşma uygulaması ile en sevdiğiniz “O Ses Türkiye” yarışmacıları şimdi size çok daha yakın. O Ses Türkiye’ye yönelik hiçbir yerde göremeyeceğiniz içerikler BiP’te sizi bekliyor.

Dünyadaki yaygın mesajlaşma uygulamalarına alternatif olarak Turkcell Teknoloji'nin geliştirdiği "BiP", popüler yarışma programlarından “O Ses Türkiye”deki özel paylaşımları cep telefonlarına taşıyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in adaya taşıdığı, sesli ve görüntülü iletişim imkanı ile dikkat çeken BiP mesaj uygulamasından, Acun Ilıcalı yönetimindeki ‘O Ses Türkiye’ yarışması da takip edilebiliyor.

Kuzey Kıbrıs’tan yarışmaya katılan yeteneklerle birlikte ülkemizde de geniş bir izleyici kitlesine hitap eden “O Ses Türkiye”yi, BiP uygulaması üzerinden internet kotalarını koruyarak mesajlarını ücretsiz alabiliyor.

“BiP”e özel içerikler

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, “BiP” üzerinde bulunan O Ses Türkiye kanalı ile popüler müzik yarışmasında yaşanan en güzel anlara tanıklık edilebildiği belirtildi.

“Daha önce hiç bir yerde göremeyeceğin eğlenceli videolar O Ses Türkiye üzerinde sizi bekliyor” denen açıklamada, şu bilgiler verildi:

“İlk olarak BiP uygulamasını telefonunuza yüklemeniz gerekmektedir. Eğer telefonunuzda BiP yok ise ‘Google Play ve Apple Store’lardan BiP uygulamasını indirebilirsiniz. İndirip yükledikten sonra uygulamayı açınız. Uygulamayı açtığınızda sol üst taraftaki 3 çizgili menü butonuna basınız. Açılan menüden sol kısımda yer alan KEŞFET yazısına dokununuz. Daha sonra ‘BiP O Ses Türkiye’ye ulaşmak için sağ tarafta bulunan O Ses Türkiye yazısına tıklamanız yeterli olacaktır. Açılan sayfadan “takip et” butonuna tıklayınız. Bundan sonra yapmanız gereken tek şey gelecek olan video mesajlarını beklemek olacaktır.”

BiP 3.0 ve üstü versiyonunu kullanabilmek için Apple cihazların versiyonlarının 7.0 ve üzeri, Android kullanıcılarının ise 4.0 ve üzeri yazılımda olması gerektiğine de dikkat çekildi.

“BiP” uygulaması, operatör farkı olmadan tüm akıllı telefon kullanıcıları tarafından indirilebiliyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri, 31 Aralık’a kadar sesli ve görüntülü konuşmaları dahil tüm mesajlaşmalarında internet kotasından düşmeden BiP’i kullanabiliyor.

‘Mesajlaşmak çok daha eğlenceli’

‘Mesajlaşmak çok daha eğlenceli’ denilerek tanıtılan BiP uygulaması, herkese kendi “Caps”lerini yaratma şansı veriyor.Sürekli güncellenen komik “Caps” ve grafikler kullanıcıların bağlılığını artırıyor.

BiP’te kendi “Caps”ini oluşturma dışında sürekli güncellenen bir hazır “Caps” ve çıkartma albümü de var. Özellikle genç kullanıcıların yoğun ilgi gösterdiği ‘BiP’, Kuzey Kıbrıs ve Türkiye’de mobil iletişim alanında en popüler uygulamalardan biri olarak öne çıktı.

Uygulamanın en dikkat çekici özelliği “kaybolan mesajlar” içermesi. Her kullanıcı gönderdiği mesajın karşı taraf okuduktan sonra ne kadar sürede kaybolmasını istediğini kendisi belirleyebiliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler