• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Lefkoşa 22 °C
  • Mağusa 21 °C
  • Girne 23 °C
  • Güzelyurt 24 °C
  • İskele 21 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Semih ile Zafer kavgası nasıl oldu ?

Survivor Semih ve Zafer kavgasından sızıntılar oldu. Zafer üstüne yürüyen Semih Öztürk'ün boğazını sıkmış. Semihle Zafer kavgası bakın nasıl başlamış.
Semih ile Zafer kavgası nasıl oldu ?

Survivor adasında Semih ve Zafer kavgası için görüntüleri izleyen Acun Ilıcalı'nın bu akşam saat 20.00'da başlayacak son bölümde açıklama yapması bekleniyor. Semih ile Zafer kavgasına dair Survivor adasından sızan bilgilere göre bakın neler olmuş!

Survivor adasında Zafer ile Semih Öztürk arasında en başından beri bir gerilim vardı. Bu gerilim küçük körüklemelerde hemen alev alıyordu ve birilerinin araya girmesi ile yatışıyordu.

SEMİH VE ZAFER KAVGASI

Semih ve Zafer en son dolma ödülü kaybedilince kavga etmişlerdi. O kavgada Semih Öztürk, Zafer için "ya kova düşürür ya ipi elinden kaçırır elenip gideceksin" demişti.

SOPAYI YİYİP GİDECEKSİN

Zafer Mete ise buna sinirlenip "Senin de ağzınla burnun yer değiştirecek sopayı yeyip gideceksin" sözleriyle tartışmayı alevlendirmişti.

survivor-semihle-zafer-kavgasi-acun-ilicali-goruntuleri-izledi-karari-diskalifiye-mijpg.jpg

ZAFER METE SEMİH ÖZTÜRK'ÜN BOĞAZINI SIKMIŞ

Survivor adasında Semih ve Zafer'i diskalifiye olmanın eşiğine getiren kavga salı günü eleme konseyine 2 saat kala patlak vermiş. İddialara göre kavga sırasında Zafer Mete üstüne yürüyen Semih Öztürk'ün boğazını sıkmış. Survivor dedikodularına göre Semih ve Zafer kavgası şöyle olmuş;

Dolma ödülü kaybedilip adaya dönüldüğünde Zafer ve Semih arasında laf atışması başlamış. Semih Öztürk'ün 'zayıfsın eleneceksin' göndermelerine Zafer de karşılık vermiş. Bu sırada ikili arasındaki sözlü atışma giderek daha çok kızışmış. O anda Zafer sinirlerine hakim olamayıp elindeki hindistan cevizini Semih Öztürk'e fırlatmış. Semih Öztürk de Zafer Mete'nin üstüne yürümüş. Zafer de kendisine saldıran Semih Öztürk'ün gırlağına sarılmış. Serkay ve Efecan son anda araya girmişler ve daha vahim şeyler olmadan ikiliyi ayırmışlar.

survivor-semih-ve-zafer-kavgasi-goruntulerijpg.jpg

SEMİH İLE ZAFER KARARI DİSKALİFİYE OLURLAR MI?

İddialara göre kavgada durum Zafer Mete'nin aleyhine görünüyor. Fiziki şiddete başvurduğu için eğer diskalifiye kararı çıkarsa Semih kalır Zafer elenir deniliyor.

Semihle Zafer arasındaki olay diskalifiye olmalarına sebep olabilecek kadar büyük bir kavgaydı. Şiddete varan kavga sebebiyle Survivor'dan kovulma ihtimalleri var. Semih ve Zafer kavgasının her anının kamera görüntüleri olduğu öğrenildi.

Kimin haklı kimin haksız olduğuna Acun Ilıcalı görüntülere bakarak karar verdi. Bu karar de olağanüstü toplanan ada konseyinde açıklanacak. Acun Ilıcalı'nın aldığı Semih - Zafer kararını bu akşam yayınlanacak olan Survivor'da açıklaması bekleniyor.

SEMİH İLE ZAFER KAVGASININ GÖRÜNTÜLERİ

Semih Zafer arasındaki olayın kamera görüntüleri olduğunu Acun Ilıcalı açıklamıştı. Adadaki ekip Semih - Zafer kavgasının her anını kayda aldı. Haliyle bu görüntüler büyük merak konusu. Survivor'da Semih Zafer kavgasının görüntülerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı bilinmiyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler