• BIST 10181.03
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • Lefkoşa 29 °C
  • Mağusa 29 °C
  • Girne 25 °C
  • Güzelyurt 27 °C
  • İskele 29 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi önerileri 2016

Yılbaşı Hediyesi için ucuz ürünleri listeledik. İşte detaylar...
Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi önerileri 2016

Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi Önerileri 2016 Bir ay kadar bir zaman kaldı.Yılbaşının gelmesinden bahsediyoruz. Şimdiden hediyelerinizi ayarlamaya başlayın. Son Detaylarda 2016 Yılbaşı Hediyeleri. Yılbaşı hangi hediye alınır. 2016 Yılbaşı Ucuz hediyeleri. Yılbaşı Hediyesi olarak ne alınır. 2016 Yılı Yılbaşı Hediyeleri al gönder. Merakla beklenen Yılbaşı Hediyeleri sizlere derledik. Yılbaşı Hediyesi için ucuz ürünleri listeledik. İşte detaylar...

Yılbaşı Temalı Kişiye Özel Kitap Ayracı Sevdiklerinizin, yeni yılda kitap sevgisi devam etsin... Yanından kitap eksik etmeyen dostlarınıza, öğrenci kardeşlerinize veya iş yerinden mesai arkadaşlarınıza uygun fiyatlı bir yılbaşı hediyesi arıyorsanız, üzerini tarih, mesajınız ve hediye edeceğiniz kişinin isim soy ismini de yazdırarak dilediğiniz gibi kişiselleştirebileceğiniz (Örnek resimde "2016 Mutlu Yıllar Korhan Pekmez 2016 Hatırası") Kişiye Özel Yılbaşı Temalı Kitap Ayracı tam size göre. Yeni

Yıl Dileklerinizle Hazırlanacak Hediye Kupa Bardak

Bu yılbaşında sevdiklerinize yeni yıl kartpostalı atmanıza gerek yok! Zira işte karşınızda yılbaşıyla ilgili en güzel dileklerinizi üzerine taşıyabileceğiniz harika bir kupa bardak var! Böylelikle de sevdikleriniz en güzel yılbaşı mesajlarınızı hem çaylarını afiyetle yudumlarken okuyabilecek; hem de yılın sadece 1 günü değil, her günü okuyacaklar.

Erkek ve kız arkadaşlarınıza, eşinize, sevgilinize, anne ve babanıza özel olarak hazırlatabileceğiniz Kişiye Özel Yeni Yıldan Dileklerim Kupa Bardak, en güzel yılbaşı hediye seçeneklerinden biri olarak karşınızda duruyor. Kız arkadaşınıza şirin bir yılbaşı hediyesi mi arıyorsunuz? Oldukça cici ve samimi ürünlerden oluşan Mutlu Yıllar Dilerim Hediye Sepeti ile sadece kız arkadaşınıza değil; bu hediye sepetiyle tüm sevdiklerinize yeni yıl akşamı mutlu bir tebessüm yaşatabilirsiniz. "Seni Seviyorum" mesajlı kırmızı kalp yastık, salladıkça içindeki kara benzeyen tanelerinin hareketlendiği Kar Küresi, Mutlu Yıllar 2016 yazılı kupa bardak ve rengarenk atkısı ve beresiyle oldukça şirin bir kardan adam bu hediye sepetinde sevdiklerinizi mutlu etmeye çalışacaklar.

Capcanlı renkler ve yılbaşı süsleri ile hazırlanmış, yeni yıl mesajınız ve göndereceğiniz fotoğrafla da tam anlamıyla harika bir yılbaşı hediyesine dönüşecek olan özel bir yastığa ne dersiniz? Yılbaşı için benzersiz ve şahane bir hediye alternatifi getiren Kişiye Özel Mutlu Yıllar Dilerim Yastık, aynı gün kargoya teslim ve kapıda ödeme kolaylığıyla satışa sunulan bir ürün! İster erkek arkadaşınıza, isterseniz de babanıza özel olarak hazırlatabileceğiniz bu yastık, bayanlar için de düşünülebilecek en orijinal yılbaşı hediyesi!

Sevdiklerinize Kalıcı ve Dekoratif Bir Yılbaşı Hediyesi

Şıklığıyla göz kamaştıran bir diğer yılbaşı hediye seçeneği ise, fotoğrafınızla anlam bulacak kişiye özel taş baskı. Yılbaşı süsleri ve karlarla süslenecek olan size özel fotoğrafınızla sevdiklerinize acayip güzel bir yılbaşı sürprizi yapabilirsiniz. Yılbaşına Özel Mesaj-Fotoğraf Taş Baskının daha güzel hazırlanması ve Sizi tatmin edebilmesi için ister iki kişilik; ister tek kişilik fotoğrafınız olsun, yakın plan çekilmiş bir fotoğraf seçmenizde yarar var! Bu şekilde, örnek resimde de görüleceği üzere daha güzel bir ürün hazırlanmış olacaktır.

Kişiye Özel Yılbaşı Temalı Çakmak

Yeni yılı sımsıcak bir hatırayla anımsamak isteyenlere çam sakızı çoban armağanından birazcık öte, şirin bir hediye önerimiz daha var! İşte karşınızda yeni yılın canlı ve sımsıcak renkleriyle hazırlanmış, yılbaşı figürleri olan Noel baba ve geyikle süslenmiş, mesajınıza özel bir yılbaşı çakmağı! Size özel yeni yıl mesajınızla hazırlanacak ve sahibinin ismini taşıyacak olan Kişiye Özel Yılbaşı Çakmak hem erkekler, hem de bayanları mutlu edecek en şirin yılbaşı hediyelerinden biri. Bu arada çekmek için şirin dediysek, aslında bir o kadar da kaliteli. Çünkü dış yüzeyine baskı yapılabilen metal bir çakmak! Üzerinde Noel Baba ve geyik sembolleri yer alan hediyelik metal yılbaşı çakmağını tüm sevdiklerinize yılbaşında hediye edebilirsiniz.

Erkekler İçin Özel Bir Yılbaşı Hediyesi

Alaturka yılbaşı hediyelerine en güzel örneklerden biri de cüzdanlardır. Eğer "Ben de klasik hediyelerden vaz geçmem" diyorsanız, Size daha modern tazrda dizayn edilmiş olan spor ve üstelik kişiye özel hediyelik cüzdan modeli tanıtacağız! Son derece kaliteli hakiki derisi ve mükemmel dikimiyle, kusursuz bir cüzdan modeli olan Siyah-lacivert (çift renk) erkek cüzdanı; babanıza, patronunuza, eşinize, kardeşinize kısacası tüm erkeklere en kalıcı yılbaşı armağanlarından biri! Spor tarzda hazırlanmış olan cüzdan, tamamen kişiye özel olarak hazırlanıyor. Lacivert uç kısmına hediye edeceğiniz kişinin isim-soy ismi yazılıyor.

Yılbaşı Hatırası Fotoğraf Çerçevesi

Yılbaşına anlamlı bir hatıra bırakın! Her bakıldığında, 2016 yılbaşını hatırlatacak özel bir resim çerçevesi ister misiniz? Yılbaşının sembol olmuş figürleri (Noel Baba kıyafetleri, çam ağaçları, kar tanesi sembolü, hediye kutuları, çan, şekerlemeler v.s.) ile hazırlanan son derece şık bir fotoğraf çerçevesiyle sevdiklerinize hoş bir yılbaşı sürprizi yapabilirsiniz. İçerisine, gönlünüzde hatırası olan, baktıkça kendinizi mutlu ve mesut hissettiğiniz en güzel fotoğraflardan birini yerleştirerek sevdiklerinize hediye edebileceğiniz 2016 Yılbaşı Hatırası Resim Çerçevesi, fotoğrafınıza estetik ve şıklık katacak!

Sevgiliye Yılbaşı Sürprizi Yapma Seti

Sevgilinize en büyük sürprizinizi yılbaşı gecesi yapmaya ne dersiniz? Yeni yıla aşkla ve daha büyük bir heyecanla girmenizi sağlayacak romantik sürprizler, 2016 yılbaşını en unutulmaz günlerden birine çevirecek! Şayet yılbaşı gecesi sevgilinize sürpriz yapmayı planlıyorsanız, içerisinde birbirinden romantik ürünlerin olduğu bu sürpriz seti tam da ihtiyaç duyabileceğiniz şey! Neden mi? Örneğin sevgilinizin adını, mum ışıklarıyla salonun tam ortasına yazmak için ihtiyacınız olan vanilya ve çilek kokulu mumlar; örneğin yılbaşı gecesini romantik bir havaya sokacak "Seni Seviyorum" yazılı kalp balonlar; Ya da yatağınızın üzerine serpiştirebileceğiniz harikulade romantik mesajlardan oluşan kalpli kartlar, Son olarak da yeni yıla dakikalar kala birlikte patlatacağınız konfetiler! Yılbaşı gecesi romantizm ve sürpriz adına herşey bu sette mevcut.

31 Aralık 2015 gecesi saatler gece 24:00;'ü gösterdiğinde, herkes sevinç çığlıkları içerisinde birbirlerine sarılacak ve yeni yılı neşe ile karşılayacak! Ardından mekanda bulunan ahali, özenle seçtikleri yılbaşı hediyelerini birbirlerine sunacak! İşte yan tarfta gördüğünüz Sihirli Yumurta da, sevdiklerinizi şaşkınlık içerisinde bırakacak sizin hediyeniz. Yılbaşında sevdiklerinize sevgi dolu bir sürpriz yapmaya var mısınız? Yapraklarında sevgi dolu mesajlar filizlenen Sihirli Yumurta bunun için ideal bir tercih olacaktır. Son derece ilginç bir yılbaşı hediyesi olan Sihirli Yumurta son zamanların en ilgi çekici ve de en çok dikkat çeken, en popüler ürünü!

Kişiye Özel Karakalem Resim Hediye Seti

En iyihediyefikirleri.com ailesi olarak size son derece orijinal bir yılbaşı hediyesi sunuyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Kişiye Özel Karakalem Hediye Seti ile, erkeğe yılbaşında ne hediye alınır sorusunu günlerdir kendisine dert eden sevgili bayanları büyük bir sorundan kurtaracağımızı düşünüyoruz. Tam 3 parçadan oluşan bu hediye seti ile yılbaşının en güzel hediyesini seçmiş olacak, en çok konuşulacak hediyesine sahip olacaksınız. Özel çerçevesi içerisinde karakalem ile çizilmiş 1 adet portre resminiz, 1 adet Samsung veya iPhone telefonlarla uyumlu kapak ve 1 adet kupa bardaktan oluşan Hediye seti karşınızda.

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye

Gerçek bir inci tanesi ile, kalbinizin tek incisi sevgilinize yılbaşı gecesi hediyelerin en güzelini verebilirsiniz. İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye, son zamanların en çok satan hediyelerinden biri! Yılbaşı için satın alacağını hediyede anlam arıyorsanız, fazlasıyla var; romantizm arıyorsanız alası var; güzel ve şık bir şey olsun istiyorsanız kaçışınız yok o da var! O halde yılbaşı için bayan sevgilime ne hediye alabilirim sorusunu, bir sonraki yıla kadar rafa kaldırmaya ne dersiniz? İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye hediyesi ile kız arkadaşınıza yeni yılda sürprizlerin en güzelini yapın!

Kişiye Özel İki Fotoğraflı Sihirli Kupa

Fotoğraflar geçmişimize ışık tutan en özel şeyler. Aslında bu cümleyi şöyle de değiştirebiliriz. Fotoğraflar hem geçmişe, hem de geleceğe ayna tutan eşyalardır. Şaşırdınız mı? Şimdi izah edeceğiz hiç şaşırmayın! Sevgilinizle en mutlu anınızın olduğu bir fotoğrafı karşınıza alın! O fotoğrafa her gün baktığınıza, O'nu daha çok sevecek, daha fazla aşık olacaksınız. İşte bir fotoğrafla kaderinizin yönü değişmeye başlıyor Önereceğimiz bu yılbaşı hediyesi de geleceğiniz ile ilgili:) Üzerine istediğiniz 2 adet fotoğrafı bastırabileceğiniz Kişiye Özel İki Fotoğraflı Sihirli Kupa ile sevgilinize mutluluk dolu bir armağan verebilirsiniz.

Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi

Haberport.com Güncel Haber MerkeziYılbaşının gelmesi sayılı günler kala, her sevgiliye yılbaşında ne hediye alabilirim telaşı içerisine girer. Yılbaşıları aslında mutlu bir telaş halidir. Eski yılı uğurlamanın hüznü, yeni yıla kavuşmanın sevinci. İnsanları bir koşturmacadır alır bu özel gün öncesi, Sevdiğimiz insanı alacağımız ufak hediyelerle mutlu etmek isteriz bu günde. Peki siz sevginilize bu yılbaşı nasıl bir hediye seçiceksiniz? En doğru yılbaşı hediyesini seçmeniz ilişkinize bağlıdır aslında. Eğer sevgilinizle bu kutluyacağınız ilk yılbaşı ise, işiniz uzun ilişkilerdeki sevgililere göre biraz daha zor. Çünkü sevgilinizin zevklerini ve hobilerini tam anlamıyla bilemeyebilirsiniz. Fakat korkmanıza gerek yok , bu yazımda ilişkinizin uzunluğu ne olursa olsun, sevgilinize alabilceğiniz en doğru hediyeyi bulabileceksiniz.

Kişiye Özel Instagram Yastık

Dekoratif Instagram Yastık

Size, Dünya'nın en popüler ve en çok ziyaret edilen fotoğraf paylaşım sitelerinden Instagram ile sevdiklerinize sıra dışı bir sürpriz yapabileceğinizi söylesek? İşte özel günler için ilginç ancak bir o kadar da etkileyici hediye seçeneği Kişiye Özel Instagram Yastık karşınızda. Üzerine göndereceğiniz 8 adet fotoğrafın yer alacağı Instagram Yastık ile sizin de ilginç bir hediyeniz olsun. Yılbaşı için yüzlerce hediye seçeneği içerisinden, gönlünüze, kalbinize en çok sinen ürünü satın aldınız! Şimdi ise bu hediyeyi sevdiğiniz kişiye daha nasıl güzel bir biçimde sunabilirim diye düşünüyorsunuz! İşte size harika bir öneri. Özel kutusu içerisinde yer alan ve üzeri boş kalp mesaj kağıtlarına ne dersiniz? Üzerine yeni yıl ile ilgili iyi dileklerinizi el yazınız ile yazabileceğiniz Kırmızı Kalp Mesaj Kağıtları, hediyenizi daha özel ve anlamlı hale getiriyor. Mesela erkek arkadaşınıza bir yıl başı hediyesi aldınız. Şimdi bu hediyeyi Kırmızı Kalp Mesaj Kağıtları ile daha romantik hale getirelim! Üzerine sevgilinizi ne kadar çok sevdiğinizi, onunla ilgili gelecek planlarınızı, iyi dileklerinizi ve aşk sözlerinizi Kırmızı Kalp Mesaj Kağıtları üzerine yazıp, yılbaşı hediyesi ile Ona verebilirsiniz. Bu şekilde çok daha romantik bir yılbaşı hediyeniz olacaktır.

Romantik Kırmızı Gül Yaprakları

Eşiniz veya sevgilinizle bu yılbaşını romantik bir ortamda baş başa kutlamayı düşünüyorsanız, işte size harika bir öneri; Yılbaşı gecesinin hem başlangıcında, hem de finalinde işinize çok yarayacak Romantik Kırmızı Gül Yaprakları. Mum ışıkları, kırmızı şarap, tutku dolu aşk sözleri, slow müzik ve kışkırtıcı bakışlar. İşte bu özel geceye ancak Kırmızı Gül Yaprakları yakışır. Yılbaşı akşamı evinizin dört bir yanını kırmızı özel yapraklarla süsleyip, eşinize unutamayacağı bir gece yaşatın!

Yılbaşına Özel Fotoğraf Baskılı Duvar Saati

Yeni yılın coşkulu ve rengarenk atmosferinde sevdiklerinize verebileceğiniz harika bir duvar saatine ne dersiniz? Fotoğraflarınıza özel olarak hazırlanan Yılbaşına Özel Fotoğraf Baskılı Duvar Saati ile, hem sevdiklerinizin yeni yılını en hoş bir şekilde kutlamış olacak, hem de sene boyunca duvarlarında sevgiyle bakabilecekleri özel bir duvar saati hediye etmiş olacaksınız! İsme ve 2 adet fotoğrafa özel olarak hazırlanan bu şirin duvar saati, en güzel yılbaşı hediyelerinden biri.

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak

Erkeğe yılbaşı hediyesi ne alınabilir? Açıkçası erkekler için çok fazla hediye seçeneği bulabileceğinizi düşünüyorsanız hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Çünkü, firmalar, hediye sektörü ya da üreticiler daha çok bayan eksenli hareket ediyorlar. İşte size sevgilinize, eşinize ya da babanıza harika bir yılbaşı hediye seçeneği. Erkek arkadaşınıza, sene boyunca kullanabileceği ve her baktığında da aşkınıza dair en güzel fotoğrafınızı görebileceği şık bir metal çakmak hediye etmeye ne dersiniz? Göndereceğiniz fotoğrafla hazırlanacak olan Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak, hem havalı, hem de oldukça anlamlı bir çakmak!

Muhteşem görüntüsüyle göze hoş geldiği kadar, damaklarda da lezzetli bir tat bırakan romantik Kalpli Kutuda Kalpli Çikolatalar sevgilinize verebileceğiniz en romantik yılbaşı hediyelerinden biri. İçerisinde 15 adet enfes lezzette çikolata bulunan ve lezzetiyle olduğu kadar kalp kutusuyla da kendinden bir hayli söz ettirecek olan kalp çikolatalar karşınızda. İster yılbaşı hediyesi, isterseniz de sevgiliye doğum günü hediyesi olarak verebileceğiniz Kalpli Kutuda Kalpli Çikolatalar tüm romantik anlarınızda hep yanı başınızda. Ateşli kırmızı renk kadife kalp kutusuna sahip, 15 adet dolgulu şaheser niteliğindeki lezzetli çikolatalar aşkın tarifini yapıyor. "Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi Ne Alınır?" diyorsanız, Kalpli Kutuda Kalpli Çikolataları önemle tavsiye ederiz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler