• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • Lefkoşa 20 °C
  • Mağusa 21 °C
  • Girne 21 °C
  • Güzelyurt 19 °C
  • İskele 21 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Telsim 4G Teknolojisi için hazır

Telsim  4G Teknolojisi için hazır

Dünyanın teknolojisini abonelerinin hayatlarını kolaylaştırmak misyonu ile hizmete sunan Telsim, en son teknoloji 4G/LTE için hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

Dünyanın en ileri teknolojisi 4G ile ilgili olarak Telsim Genel Müdürlük’te 4G/LTE Farkındalık Eğitimi düzenlendi. Vodafone Red Akademi tarafından gerçekleştirilen eğitime konuyu yakından takip eden Kıbrıs medyasından değerli kişiler, Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu yetkilileri ve Telsim personeli katıldı.

Telsim Ortaköy Genel Müdürlük Binası’nda gerçekleştirilen eğitimde, Türkiye’de ve Kıbrıs’ta yakın gelecekte hizmete sunulacak dördüncü nesil teknoloji 4G/LTE(Long Term Evolution) hakkında detaylı bilgi verildi. Vodafone Türkiye RAN Stratejileri Kıdemli Uzmanı Levent Bayram tarafından verilen eğitimde; mobil iletişimin gelişimi, 4G’nin hizmete sunulması ile birlikte hayatımızda neler değişeceği, 4G Hızı ile mobil kullanıcılarının hangi ihtiyaçlarının karşılanacağı, 4G frekansları, 4G ihale süreci ve dünyadaki 4G teklifleri konuları ayrıntılı şekilde ele alındı.

Mobil kullanıcıların data kullanımı ihtiyacının artmasıyla birlikte, 4G teknoloji ile mobil kullanıcılara daha yüksek veri hızı, daha hızlı veri paylaşımı, daha hızlı sosyal medya deneyimi, daha hızlı oyun deneyimi ve daha hızlı dosya yükleme ile veri alma deneyimi yaşatılacak.

Telsim Teknoloji Müdürü Ayhan Aliusta, mobil internet kullanımının sürekli arttığı ve veri paylaşımının yüksek olduğu bu dönemde, LTE(Long Term Evolution) yani 4G teknolojisinin ülkemiz açısından teknolojik anlamda önemli bir atılım getireceğini kaydetti. Telsim olarak 3G şebekesindeki kapsama, kalite ve yüksek hızda kesintisiz hizmet verdiklerinin altını çizen Aliusta, 4G data şebekesi için altyapı hazırlıklarının devam ettiğini belirterek, “4G için yüksek yatırımlar yaparak , ülkemize 4G hizmeti vermek için heyecanlıyız” dedi.

“4G DENEYİMİ MUHTEŞEM OLACAK, TELSİM BU KONUDA DA ÖNCÜ OLACAK”

Vodafone Red Akademi tarafından gerçekleştirilen 4G Farkındalık Eğitimi’ne katılan kişiler, 4G teknolojisinin hayatlarına hız getireceğini ve muhteşem bir deneyim yaşayacaklarını belirtti. Telsim’in 3G teknolojisinde olduğu gibi, 4G teknolojisinde de öncü olacağını ifade eden katılımcılar, Telsim’in 4G hizmetini heyecanla beklediklerini kaydetti. Katılımcılar eğitim sonrası görüşlerini şöyle dile getirdi;

KADİR ŞOFÖR: Adamıza 4G internet hizmeti gelmesi ile birlikte, internetteki tüm işlemleri ışık hızında yapıyor olacağız. Şu anda faydalandığımız internet hızı 10 kat artacak. Muhteşem bir 4G deneyimi yaşayacağız. 3G de olduğu gibi, 4G hizmetini de adamıza ilk kez Telsim’in getireceğine inanıyorum.

İSMET CABACABA: Teknoloji çağında yaşadığımız bu dönemde 4G ile birlikte hayatımızın her anına hız gelecek. Her şeye çok daha hızlı erişebileceğimiz bir teknoloji bizi bekliyor. 4G internet hizmeti hayatımıza pozitif etkiler getirecek.

AYSEL KANSU: 4G teknolojisi ile birlikte makineler birbiriyle konuşacak ve hayatamız daha da kolaylaşacak. Telsim bu konuda da öncü olacak.

Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler