• BIST 9079.97
  • Altın 2323.508
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9461
  • Lefkoşa 13 °C
  • Mağusa 15 °C
  • Girne 16 °C
  • Güzelyurt 15 °C
  • İskele 15 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

TFF'nin patronu değişmedi!

Yıldırım Demirören..
TFF'nin patronu değişmedi!

Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu, 42. başkanının belli olacağı seçime tek adayla gidiyor. Yapılan sayım sonucu Mevcut başkan Yıldırım Demirören 214 ıslak imza topladı. Haluk Ulusoy 60 imza toplayamadı. Böylelikle genel kurula tek aday olarak girmesi kesinleşen Yıldırım Demirören'in yeniden başkanlığı da sandıklar açılmadan gerçekleşmiş oldu. Demirören'in yönetim kurulu listesinde sürpriz bir biçimde Galatasaray'ın eski yöneticisi Ali Dürüst de yer aldı.

İmzalar sayıldı, sandıklar açılmadan başkan belli! Yıldırım Demirören...

En az 60 imza toplayanın başkan adayı olabildiği TFF Genel Kurulu'nda Yıldırım Demirören 240 imza teklifi, Haluk Ulusoy 65 imza teklifi sundu. Mükerrer imza sayısı 26 olarak açıklandı.Dolayısıyla Yıldırım Demirören 214, Haluk Ulusoy 39 imza teklifi getirmiş oldu.

Böylelikle genel kurula tek aday olarak girmesi kesinleşen Yıldırım Demirören'in yeniden başkanlığı da sandıklar açılmadan gerçekleşmiş oldu.

297 delegenin olduğu Genel Kurul'da her iki tarafa da imza atan delegeler yer aldığından imza listeleri kontrol edildi. Demirören'in 214, Haluk Ulusoy'un 39 imza teklifi getirdiği belirlendi.

Ulusoy 39 imza teklifi aldı, yarış dışı kaldı!

Marriott Oteli’nde saat 11.00’de başlayan seçimli olağan genel kurulda 214 imza toplayan mevcut başkan Yıldırım Demirören’in adaylığı kesinleşirken, Haluk Ulusoy 39'da kaldı. Divan başkanlığına 60 imza sunamadı. Böylece Yıldırım Demirören tek aday olarak seçime giriyor.

İşte Yıldırım Demirören'in listesi

Başkanvekilleri: Servet Yardımcı, Nihat Özdemir, Ali Dürüst, Hüsnü Güreli

Yönetim Kurulu: Cengiz Zülfikaroğlu, Erhan Kamışlı, Alaattin Aykaç, Ahmet Gökçek, Mustafa Çağlar, İbrahim Usta, Ali Düşmez, Kaan Terzioğlu, Arif Koşar, Yaşar Aşçıoğlu

Yedek Üyeler: Ziya Erbaş, Mete Düren, Selahattin Aydoğdu, Serhat Soysal, Atilla Bingöl, Ertuğrul Dindar, Ömer Sarılar, Saliha Kübra Kabaali, Bayram Yüksel, Mustafa Küçükmeral

Çift imza geçersiz 

Birden fazla adayın ana statüde öngörülen imza sayısına ulaşması durumunda, çift imzalar geçersiz sayıldı ve listelerden çıkarıldı.

Demirören'den teşekkür konuşması 

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimine tek aday olarak giren Yıldırım Demirören, delegelere teşekkür konuşması yaptı.

Futbol ailesinin çok güçlü bir aile olduğunu vurgulayan Demirören, "Ne kadar büyük ve güçlü bir aile olduğumuzu görüyorum. Bundan 3 yıl önce bize destek veren delegelerimiz var. Hangi tarafta olursanız olun Türk futbolunun iyiliğini istediğinizi biliyorum. Riva'yı Türk futboluna armağan ettiğimiz için teşekkür ediyorum. Türk futboluna sahip çıkan yayıncı kuruluş Digiturk'e, TRT'ye A Spor'a teşekkür ediyorumum. Mali fair play konusunda destek veren ekiplerimize teşekkür ediyorum. Profesyonellerimize teşekkür ediyorum. Merkez Hakem Kurulu'na teşekkür ediyorum. Bizimle yola çıkan Fatih Terim'e teşekkür ediyorum. Devlet erkanımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler