• BIST 9524.59
  • Altın 2490.695
  • Dolar 32.5745
  • Euro 34.6794
  • Lefkoşa 17 °C
  • Mağusa 17 °C
  • Girne 18 °C
  • Güzelyurt 13 °C
  • İskele 17 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

YDÜ Eğitim Kurumları üniformalarına ünlü modacı Özlem Süer damgası

Yakın Doğu Eğitim Kurumları, yeni eğitim yılına yeni üniforma tasarımları ile başlıyor…
YDÜ Eğitim Kurumları üniformalarına ünlü modacı Özlem Süer damgası

Yakın Doğu Üniversitesi Eğitim Kurumları olan,Yakın Doğu Okul Öncesi, Yakın Doğu İlkokulu ve Yakın Doğu Koleji üniformaları 2016-2017 eğitim öğretim yılında profesyonel modacılar tarafından yeniden tasarlanacak.

 

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden verine bilgiye göre, Eğitimde kıyafetin önemli bir etken olduğunu öngören Yakın Doğu Eğitim grubu, eğitim kurumlarına özel bir moda koleksiyonu yaratarak; öğrencilerin ruhuna hitap eden, hareket kabiliyetini artıran, dayanıklı ve kaliteden ödün vermeden üniformalara yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor.

 

Yenilikçi ve Modern...

Yakın Doğu Eğitim Kurumlarını temsil eden okul üniforması dışında T-Shirt ve sweatshirt çeşitleri başta olmak üzere, şort, etek, eşortman hırka, mont, yağmurluklara yapılan tasarım ile okullar grubuna ait yeni bir moda oluşturulacak.  Eğitim faaliyetleri yanı sıra Yakın Doğu bünyesine ürün mağazası da eklenecek. Ürün mağazasında üniformalar dışında, kalem, magnet, bardak, atkı gibi Yakın Doğu Eğitim grubunun vizyonunu temsil eden  ürünler de satışa sunulacak.

ydu1-002.jpg

Türkiye’nin En Ünlü Moda Tasarımcıları Tasarlayacak, Tanıtımı Araba Müzesi’nde Yapılacak…

Yeni Eğitim Öğretim yılına yeni tarz ve imajı ile başlayacak olan Yakın Doğu Üniversitesi Eğitim Kurumlarının üniformaları,Türkiye’nin önemli moda tasarımcılarından Özlem Süer tarafından tasarlanacak. Özgün tasarımları ile dikkat çeken Özlem Süer, özellikle ilham veren tasarımlarını Yakın Doğu Eğitim grubu üniformalarına yansıtacak.

Tasarlanan yeni üniformaların,  2 Eylül 2016 tarihinde Yakın Doğu Üniversitesi Araba Müzesi’nde düzenlenecek profesyonel mankenlerin katılımı ile gerçekleştirilecek bir  defile ile tanıtımı yapılacak. 
ydu2-002.jpg

Disiplin ile Moda Birleşecek

Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Murat Tüzünkan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, okul üniforması giymenin bir gurur olduğunu ifade ederek Yakın Doğu Üniversitesi’nin  yenilikçi, modern ve kaliteli kimliğini üniformalara yansıtarak, öğrencilerin gururla taşıyabilecekleri yeni bir trend oluşturma yoluna gittiklerini söyledi. Yrd. Doç. Dr. Murat Tüzünkan, okul üniformalarının öğrencilerin düzgün giyinmeyi ve dış görünüşü ile gurur duymayı öğrendiklerini belirterek, modanın ve genç olmanın gereği olarak da öğrencilere okul kimlikleri ile farklılık getireceklerine inandıklarını ifade etti. Yrd. Doç. Dr. Murat Tüzünkan, Yakın Doğu Üniversitesi’nin eğitimde olduğu gibi yeni, modern, çağdaş anlayışını günümüz şartlarına uygun olarak da öğrencilere rahat kullanım sağlayacak üniforma grubuna da önem verdiklerini belirterek; “Her geçen gün bir yeniliğin eklendiği eğitim kurumlarımızda amacımız, öğrencilerimize sadece üniforma giydirmek değil, onların zevkle giyebilecekleri kıyafetleri özenle tasarlayarak, kullanmalarını sağlamaktır” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler