• BIST 10759.56
  • Altın 6282.58
  • Dolar 49.959
  • Euro 55.8431
  • Lefkoşa 15 °C
  • Mağusa 23 °C
  • Girne 16 °C
  • Güzelyurt 12 °C
  • İskele 23 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 8 °C

Snapchat nasıl kullanılır?

Snapchat hızlı bir şekilde hayatımıza girdi ve bir anda milyonların sevgilisi oldu. Son dönemlerin popüler uygulaması Snapchat nasıl kullanılır?
Snapchat nasıl kullanılır?

Kullanıcıların birbirlerine yazılı metin, resim ve video göndermesini, gönderdiklerinin sürelerinin ayarlamasını sağlayan uygulama Snapchat, son dönemin en popüler uygulaması. 2011 yılında ortaya çıkan uygulama, zamanla etkinliğini daha da arttırdı. Yeni açanlar ve bilmeyenler için Snapchat nasıl kullanılır?

Öncelikle App Store veya Google Play Store’dan uygulamayı cep telefonunuza indirin. İndirme işlemi tamamlanınca kişisel bilgilerinizi tamamlamanız gerekiyor. Bu işlemi yaptıktan sonra ilk adıma geçebilirsiniz.

Snapchat adres defterinizdeki kişileri karşısınıza çıkaracak. Bu şekilde arkadaş edinebilirsiniz. Snapchat kullanmayan arkadaşlarınızı da bu şekilde uygulamaya davet edebilirsiniz.

Tüm bu işlemler bittikten sonra kamera ekranı karşısınıza çıkacak. Ekranda fotoğraf çekmek için daireye basın. Eğer video çekmek istiyorsanız da aynı daireye basılı tutarak videonuzu çekebilirsiniz.

Eğer fotoğrafınıza değişik yüzler eklemek istiyorsanız kamera ekranında yüzünüze basılı tutun, aşağıda şekilleri göreceksiniz.

Fotoğrafınızı çektikten sonra sağ üst kısımdan yazı veya sticker ekleyebilir veya çizim yapabilirsiniz. Üzerlerine dokunarak fotoğrafta istediğiniz yere de taşıyabilirsiniz. Fotoğrafın alt kısmına bakarsanız da kaydetmek için seçenek olduğunu göreceksiniz.

Fotoğrafınız hazır olduğunda snap olarak arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. İçerisinde ok olan mavi yuvarlağa basınca karşınıza arkadaşlarınızın listesi geliyor. Snapiniz gün içerisinde gözükmesini istiyorsanız da ‘Hikayem’ kısmına ekleyebilirsiniz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Filo Jet faciasında 9 zanlı bugün 9’uncu kez mahkemeye çıkarılıyor
  • LAÜ’de müzik, dans ve sanat dolu etkinlikler düzenlendi
  • ARUCAD öğretim üyesi Uzman’ın tasarımı “Cup Design Call” kitabında yer aldı
  • Üstel İskele'de vurguladı... Gençlerin hayallerini gerçekleştirmesi için zemin hazırlıyoruz
  • İnsanlar neden telefonlarının kendilerini dinlediğini düşünüyor?
  • Erhürman: İş olsun diye üçlü görüşme yapmam
  • İskele Yarı Maratonu Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleştirildi
  • “INNER TALKS” Sergisi ART ROOMS’da Açıldı
  • Berlin'de bir ilki başardı: Sol Partili Elif Eralp kimdir?
  • Sağlıklı Bir Beslenme Çantasında Neler Olmalı?
  • Sıcakta ruh sağlığını korumak için yapılması gerekenler
  • 16. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali 27 Ağustos'ta başlıyor
  • Babutsa Festivali Mustafa Ceceli konseriyle tamamlandı
  • Kaybolan kedi, 10 yıl sonra evine geri döndü
  • Teoman, Kıbrıs’ta Müzikseverlere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
  • Alagadi Fest 2026’da iki günde iki dev sanatçı: Binler İrem Derici ve Melek Mosso ile çoştu
  • Kaygı azaltmaya yardımcı dört hobi
  • Süt dışında kemiklere yarayacak beş yiyecek
  • İsrail'de 2 bin 500 yıllık ilk kez bulunan Kıbrıs sikkesi
  • 2026 Dünya Kupası’nın sahibi İspanya!
1/20