• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • Lefkoşa 23 °C
  • Mağusa 20 °C
  • Girne 20 °C
  • Güzelyurt 23 °C
  • İskele 20 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

2. Engelsiz hayaller şöleni’ne yüreğini kapan geldi

2. Engelsiz hayaller şöleni’ne yüreğini kapan geldi

Telsim’in de desteğiyle gerçekleşen şölende Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’ne bağışta bulunuldu

Ülkemizde yaşayan tüm engellilerin sosyal hayat içerisinde yer alabilmesi için Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği ile Lemar işbirliğinde düzenlenen “2. Engelsiz Hayaller Şöleni” geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Telsim’in desteğiyle gerçekleşti. Kuzey Kıbrıs Klasik Spor Otomobil Kurumu’nun da destek verdiği Girne Lemar Karaoğlanoğlu’nda düzenlenen şölene katılan kişiler engelli bireylerle birlikte birbirinden eğlenceli aktiviteler eşliğinde keyifli bir gün geçirdi.

 KİBRİT: YÜREĞİNİ BİZE KATAN HERKESE TEŞEKKÜRLER

Törende konuşan Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit, yüreğini alıp da şölene gelen herkese ve etkinliğe destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. Kibrit, şöleni engellilerin toplum içerisinde birey olarak var olduğunu ve imkan verildiği takdirde neleri yapabileceklerini herkese göstermek amacıyla düzenlediklerini kaydetti. Kibrit, coşkulu şekilde geçen şenliğe katılıp engelli bireylerin yanında olan herkese katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

TANPINAR: ENGELSİZ BİR DÜNYA HAYALİ İÇİN FARKINDALIK YARATIYORUZ

“Bu dünya hepimizin, bu dünyada olabilme hakkı hepimize ait” diyen  Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar ise  engelsiz bir dünya, engelsiz bir ülke ve engelsiz bir şehir yaratmak sorumluluğuyla şölene destek verdiklerini kaydetti. Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği‘ni çalışmalarından dolayı yürekten kutlayan Tanpınar, farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen etkinliklerle engellilerin yanında olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

 ARDİNÇ: MAĞUSA’DA DA ENGELSİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ KONSEPTİNİ UYGULAYACAĞIZ

Lemar Operasyon Müdürü Erol Ardinç ise geçen yıl ilk defa hizmete sundukları Lemar Göçmenköy Engelsiz Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen şölenin bu yıl da devam etmesinden dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Engelsiz alışveriş merkezi konseptini Mağusa’da da uygulayacaklarının müjdesini veren Ardinç, engellilere her bölgede kolaylıkla alışveriş yapma imkanı sunmayı amaçladıklarını söyledi.

Telsim’in özel aktiviteleri ile renk kattığı şölende Telsim ve FODER tarafından düzenlenen ve  elde edilen gelirin  Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’ne bağışlandığı “Kıbrıs’ta Çocuk Olmak” fotoğraf sergisindeki fotoğraflar da satışa sunuldu.

Şölende ayrıca, Engelsiz Alışveriş Merkezi konsepti ile hizmet veren Girne Karaoğlanoğlu Lemar’da engelli vatandaşların sıkıntılarını anlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak amacıyla tekerlekli sandalyede alışveriş yarışması düzenlendi.

Mehmet Geçit ve Poison isimli müzik grubunun sahne aldığı şölende Andaç Tiyatrosu Animasyonları ve Girne 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi Halk Dansları Gösterisi ile Kangoo Jumps dans gösterisi de yer aldı.

Engelsiz Hayaller Şöleni’nde  bazı şirketlerin standları ile destek verdiği bir yardım kermesi de düzenlendi ve kermesten elde edilen gelir Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’ne bağışlandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler