• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Lefkoşa 21 °C
  • Mağusa 21 °C
  • Girne 21 °C
  • Güzelyurt 19 °C
  • İskele 21 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C

Bayram ikramlarınızı Önce Kadın’dan seçin, üretici kadınlarımızı destekleyin

Bayram ikramlarınızı Önce Kadın’dan seçin, üretici kadınlarımızı destekleyin

KADINLARIMIZIN GELENEKSEL LEZZETLERİ İLE ŞEKER TADINDA BİR BAYRAM GEÇİRİN

 

Toplumun ihtiyaçları doğrultusunda her zaman müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Telsim, yaklaşan şeker bayramında misafir ağırlayacak ev sahiplerine öncekadin.kibristailan.com sitesinde birbirinden güzel geleneksel lezzetler sunuyor.

 

Kadınların ekonomideki yerini kuvvetlendiren Önce Kadın Projesi’nde yer alan üretici kadınların ürünlerini pazarlayabildiği öncekadin.kibristailan.com sitesinde, şeker bayramında ikram edilebilecek birçok kültürel lezzet mevcut. Sevgi dolu paylaşımların arttığı şeker bayramında sevdiklerine ikramda bulunacak kişiler, ikramlarını oncekadin.kibristailan.com sitesinden seçerek hem misafirlerine özel lezzetler sunacak hem de kadınların aile bütçesine katkıda bulunacak.

 

SİPARİŞİNİZİ ÖNCEDEN VERİN, MİSAFİRLERİNİZE ÖZEL KÜLTÜREL TATLAR İKRAM EDİN

Sosyal bağların güçlendiği, aile ve arkadaş toplantılarının yoğun olduğu Şeker Bayramı’nda, sevdiklerinize ikram etmeyi düşündüğünüz geleneksel ürünleri önceden sipariş ederek, misafirleriniz için hazırlığınızı en özel şekilde tamamlayabilirsiniz.  Kıbrıs kültürüne ait geleneksel lezzetlerden bir bayram klasiği olan kafes, kesme şeker, pastelli, susamlı ve cevizli bidda, pilavuna, katmer, hellimli, zeytinli gibi ürünlerin yanı sıra özel yapım olarak hurma topları, hurma lokumları, üzüm sucuğu macun çeşitleri (ceviz, kabak, turuç) gibi ürünlere öncekadin.kibristailan.com sitesinde kolaylıkla ulaşabilir, siteden siparişlerini hızlı şekilde yapabilirsiniz.

 

 

ÖNCE KADIN SİTESİNDE BAYRAM HEDİYESİ İÇİN DE ZENGİN SEÇENEKLER VAR

 

Önce Kadın vizyonu doğrultusunda hayata geçirilen oncekadin.kibristailan.com web sitesinde  pastelli, çörek, ceviz macunu, limonata gibi kültürel yiyecek ve içeceklerin yanı sıra bayram hediyesi almayı düşünenler için de takı, aksesuar, sesta, lefkara işi, sele sepet gibi el ürünleri de bulunuyor. Kıbrıs kültürünü yansıtan birbirinden değerli ürünlerinin bulunduğu oncekadin.kibristailan.com adresinde 500'ün üzerinde ürün bulunuyor.

 

Telsim ve İş Kadınları Derneği'nin hayata geçirdiği Önce Kadın Projesi'nden şu ana kadar 116 kadın faydalandı. Önce Kadın İlan Servisi'nden faydalanan kadınların sayısı günden güne artarken, kadınlar Telsim'in Önce Kadın Girişimcilik ve Satış Teknikleri Eğitimleri ile de ürünlerini etkili şekilde pazarlama konusunda bilgilendiriliyor.

 

Siz de kadınlarımızı desteklemek için oncekadin.kibristailan.com'u ziyaret ederek, bu ürünlerden satın alabilir ve sevdiklerinize zengin ürün yelpazesinden yaratıcı ve özel bayram hediyeleri seçebilirsiniz.

 

 

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler