• BIST 10181.03
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • Lefkoşa 29 °C
  • Mağusa 29 °C
  • Girne 25 °C
  • Güzelyurt 27 °C
  • İskele 29 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Cardplus Kampanya Şanslısı Arabasına kavuştu

Cardplus şanlısı Fatma Kansoy oldu
Cardplus Kampanya Şanslısı Arabasına kavuştu

KKTC’nin 6 Yerel bankası Limasol Türk Kooperatif Bankası Ltd; Creditwestbank Ltd.; Asbank Ltd.; Kıbrıs Vakıflar Bankası Ltd.; NearEast Bank Ltd. ve Akfinansbank Ltd. ortaklığı ile hizmette 10. Yılına giren yerel alışveriş ve kredi kartı Cardplus geleneksel kampanyalarından birini daha sonuçlandırdı.

Cardplus - Serhan Kombos Otomotiv Ltd. işbirliğinde düzenlenen kampanya 31 Mayıs’da sona erdi. Cardplus poslarında yapılan her 100 TL alışverişe verilen bir şans numarası ile sürdürülen Son Model “ Mercedes C 180 kazanma” kampanyasınınçekilişi 08 Haziran tarihinde noter Enver Sedat Simavi ve 6 bankanın Genel Müdürlerinin huzurunda yapıldı. Çekiliş sonucunda Cardplus kredi kartı sahibi FATMA KANSOY 2285053 nolu şans numarası ile yeni Mercedes aracın sahibi oldu.

Görkemli Ödül Gecesi

Tüm vergileri Cardplus tarafından ödenen aracın anahtarı Cardplus şanlısı Fatma Kansoy’a Serhan Kombos Otomotiv Lefkoşa showroom’unda düzenlenengörkemli ödül gecesinde Cardplus Yönetim Kurulu Üyeleri Limasol Türk Koop.Bankası Ltd. Genel Müdürü İlkin Yoğurtçuoğlu; Creditwestbank Ltd. Genel Müdürü Süleyman Erol; Asbank Ltd. Murahhas Üyesi Taştan Altuner; Kıbrıs Vakıflar Bankası Kıdemli Genel Md. Yrd. Elvan Kınış; Near East Bank Ltd. Genel Müdürü Selami Kaçamak; Akfinansbank Ltd. Genel Müdürü Avni Birman ve Cardplus Genel Müdürü Mine Tokay tarafından davetliler huzurunda teslim edildi.

card (2)Mine Tokay Kürsüde

Serhan Kombos Otomotiv tarafından Lefkoşa Sanayi girişindeki şov room da düzenlenen 1000’i aşkın davetlinin katıldığı canlı müzikli eğlence ortamında Cardplus yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sahneye gelerek şanlı Fatma Kansoy’a ödülünü takdim eden Cardplus Genel Md Mine Tokay  takdim öncesi konuşmasında Kuzey Kıbrısın en değerli markalarından biri olan Cardplus’ın müşterilerine değerli ürünler ve böylesi değerli bir hediye sunarak müşterilerinin hayatlarına sunulan  kolaylıklar yanında güzel anlamlar ve mutluluklar katmaktan onur duyduklarını söyledi. Tokay bundan sonrada Cardplus Merkezi ve Ortak Bankaların Yönetici ile personellerinin Cardplus  müşterilerinin ve halkın yanında olmak; yaşamlarını kolaylaştırmak; güncel olanakları onlara sunmak için “ her zaman her yerde ve her zaman her şey için” sloganıyla 10 yıldır süregelen çalışmalarına devam edecekleriniifade etti. Tokay sözlerini “ müşteri memnuniyetinin artırılması için sağlanan çeşitli avantaj ve kampanyalardan en büyüğü olan bu Mercedes kampanyası bir son olmayacak. Müşterilerimiz ve halkımız bu şekilde süpriz kampanyalara hazırlıklı olsunlar” şeklinde tamamladı.

Cardplus kampanyasının hediyesinialan şanslı Fatma Kansoy Cardplus kartının her zaman hayatını kolaylaştırdığını; devamlı surette kampanyalarını takip ettiğini ve bu kartı kullanmaktan duyduğu mutluluğun ve sevincin bu hediye ile katlanarak büyüdüğünü söyleyerek Cardplus yetkililerine teşekkür plaketi takdim etti. Hediyesini ailesi ve Cardplus yetkilileriyle birlikte sahnede paylaşan Kansoy eşinin Mercedes bir aracı her zaman hayal ettiğini ve kendisinin rüyasında aracı sürdüğünü gördüğünü ve şu an kendisini halen rüyada hissetiğini ve Cardplus’ın bu rüyanın gerçekleşmesini sağladığını anlatarak sözlerini teşekkürle  tamamladı.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler