• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Lefkoşa 21 °C
  • Mağusa 21 °C
  • Girne 21 °C
  • Güzelyurt 22 °C
  • İskele 21 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Çin devlet görevlileri uzaylıların varlığını doğruladı!

Çin devleti geçtiğimiz günlerde uzaylıların varlığını doğrulayan resmi bir açıklama yaptı...
Çin devlet görevlileri uzaylıların varlığını doğruladı!

Bugüne kadar bazı devlet kuruluşlarının, ordu görevlilerinin ve emekli astronotların dünya dışı varlıkları doğruladığına şahit olmuştuk. Çin devleti ise geçtiğimiz günlerde olaya son noktayı koydu ve uzaylıların varlığını doğrulayan resmi bir açıklama yaptı.

Uzaylıların varlığına dair geçtiğimiz yıllarda ciddi kanıtlar sunulmuştu. Bunlardan en önemlisi de şüphesiz Kanada Savunma Bakanlığı'ndan emekli Paul Hellyer'ın açıklamalarıydı.

Hellyer, uzaylıların varlığının ABD ve Kanada devletleri tarafından bilindiğini ve en az dört farklı uzaylı türünün binlerce yıldır Dünya'yı ziyaret etmekte olduğunu belirtmişti.

1-022.jpg

Üstelik uzaylıların varlığı hakkında yapılan açıklamalar bunlarla da sınırlı değil.

Bugüne kadar CIA, FBI, Amerikan Donanması, NASA, pek çok ordu görevlisi, emekli astronot, 51. Bölge'nin görevlileri ve Brezilya ve Rusya devletleri uzaylıların varlığını kısmen de olsa doğrulamıştı.

Son olarak ise kâr amacı gütmeyen bir organizasyon olan "Citizen Hearing"in toplantısında uzaylıların varlığı doğrulandı.

2-025.jpg

Saygıdeğer bir araştırmacı ve Çin UFO Federasyonu'nun başkanı olan Shi-Li Sun, geçtiğimiz günlerde cesur bir adım atarak uzaylıların varlığını doğruladı.

Üstelik Sun'a göre dünya dışı varlıkların yaptıkları ziyaretler sandığımızdan çok daha öncesine dayanıyor.

Sun, Dünya'nın on binlerce yıldır uzaylılar tarafından ziyaret edildiğini ve hatta Çin'in kültürünü ve medeniyetini inşa etmeye çalıştığı zamanlarda bile uzaylılara rastlandığını belirtiyor.

Sun, yaptığı açıklamada, insanlığın gelişim sürecinde uzaylıların katkıları olduğunu belirtiyor.

Sun'a göre dünyamız bilinmeyen bir süre boyunca uzaylılar tarafından ziyaret edilmiş ve toplumumuzun oluşmasında bu canlıların büyük katkıları olmuş. Yaptığı çalışmalar, bilim insanına dünyamızın uzaylılar tarafından tekrar ziyaret edileceğini ve insanlığın geldiği durumun kontrol edileceğini düşündürmüş.

Sun'a göre Çin kültüründe binlerce yıldır pek çok sanat eserinde ve halk hikayesinde rastlanan ejderha figürü kesin bir biçimde uzaylılara işaret ediyor.

3-021.jpg

İşte Sun’ın o açıklaması:

"Çin kültüründe insanlar kendilerini ejderhaların soyundan gelen canlılar olarak görür ve kültürümüzde ejderhaların uzay boşluğundan geldiğine inanılır. Yani bizler ejderhaların çocuklarıyız ve aynı zamanda dünya dışı varlıklarız. Burada eski insanların bize anlatmak istediği bir şeyler var..."

Açıklamanın en önemli kısmını şu cümleler oluşturuyor:

"Onlarca yıldır yapılan çalışmalar, ben dâhil UFO'lar üzerine çalışan tüm akademisyenleri dünya dışı varlıkların gerçekliğine ikna etmiştir. Kısacası bizler UFO'ların, uzaylıların, kısacası dünya dışı varlıkların gerçekliğine inanıyoruz..."

Kaynak: Onedio İnternet Sitesi

Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler