• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Lefkoşa 20 °C
  • Mağusa 18 °C
  • Girne 20 °C
  • Güzelyurt 19 °C
  • İskele 18 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C

En Güzel Sevgililer Günü Mesajları

14 Şubat 2016 Sevgililer Günü Sözleri [ Romantik Aşk Dolu Mesajlar]
En Güzel Sevgililer Günü Mesajları

Sevgililerin,nişanlıların evlilerin kısacası tüm çiftlerin en güzel günlerinden biri şüphesiz sevgililer günü. Romantizmin ve aşkın doruklarda yaşandığı bugün 14 şubat tarihinde kutlanır. Birbirine olan sevgisini bir kez daha kanıtlamak isteyenler bugünü heyecanla bekler. Sürprizler, hediyeler, mumlar ve çiçekler eşliğinde aşkını ispatlarlar.

Kimisi sinemayı tercih eder kimisi sahilleri kimisi pahalı bir restoran kimisi yol kenarındaki kofteciyi.. Herkes bütçesine göre bir sürpriz hazirlar ve sevgiyi aşkı içinde hisseder.. Birde birbirine uzak sevdalılar var.. Onların imdadına da teknoloji yetişiyor.. SMS'ler şiirler şarkılar söyleniyor.. En güzel sevgililer günü sürpriz alternatifleri ve sevgililer günü mesajları icin bizi takipte kalınız....

Sevgililer Günü Ne Zaman? 14 Şubat Sevgililer Günü Hangi Güne Denk Geliyor? - Sevgililer Gunu Ne Zaman Cikti Haberi ile ilgili merak edilen tüm bilgiler ve detaylar en son dakika bilgileri ile haberimizde yayınlanmıştır. Her yıl Şubat ayının ikinci haftası kutlanan Sevgililer Günü 2016 yılında hangi güne denk geliyor? Tarihçesi antik çağlara kadar uzanan Sevgililer Günü hayatınızı paylaştığınız sevdiğinizle özel bir gün geçirmek; sevgilinize, eşinize özel bir sürpriz hazırlamak için ideal bir gün. 2016 Sevgililer Günü ve ayrıntılar haberimizde...

ERKEK SEVGİLİYE ALINACAK EN GÜZEL HEDİYELER 

https://www.youtube.com/watch?v=4_WnndxBSk0

Sevgililer Günü İçin Yapılabilecek En Farklı Süprizler

https://www.youtube.com/watch?v=836ozhTOG3U

Sevgilinize henüz bir Sevgililer Günü Hediyesi bulamadıysanız, Astroloji bu konuda size yardım edebilir. Sevgilinizin burcunun özelliklerini göz önünde bulundurarak O’na en uygun Sevgililer Günü hediyesini seçebilirsiniz.

Sevgiliniz Koç burcu ise; ona enerjik hissetirecek bir hediye almanız gerekir. Sadece sıradan olmamasına dikkat edin! Bundan pek hoşlanmazlar. Koç erkeğine alınabilecek en uygun hediyeler; parfüm, araba aksesuarları, maç bileti, marka bir cüzdan ya da çanta olabilir. Makyaj malzemeleri, parfüm, kırmızı ya da turuncu gece elbisesi ise koç kadını için en uygun hediyelerdendir.

Boğa burcu sevgilinizi mutlu etmek biraz zordur. Güzelliklerine düşkün boğa kadınları için güzellik ürünleri, parfüm ya da tek taş bir yüzük sevineceği bir hediye çeşididir. Boğa erkeğini de deri bir cüzdan ya da şık bir şarap seti oldukça mutlu edecektir. Her iki cinse verilecek hediye çeki ise unutulmaz bir sevgililer günü hediyesi olabilir. En sorunsuz hediye alabileceğiniz burç ikizlerdir.

Sosyal ve eğlenmeyi seven ikizler kadınına orijinal küpe ya da kolye, ilgi çekici bir tişört ve bilimsel ya da biyografi tarzındaki kitap veya rengarenk bir çiçek buketi hediye edebilirsiniz. Oldukça zeki olan ikizler erkeği hediyesinde de bu özelliğe dikkat eder. Bunun için satranç ya da tavla takımı, maket arabalar, gömlek ve kum saati ikizler erkeğini mutlu edecek Sevgililer Günü Hediyesi olabilir. Duygusal, sadık, yaratıcı yengeç burcunu şık ev hediyeleriyle mutlu edebilirsiniz. Ayrıca yengeç kadını için; iç çamaşırı, romantik bir şamdan ya da abajur, bir buket gül ve takı setleri en uygun hediye çeşitlerindendir.

Resim çerçevesi, DVD filmleri, maket gemi ve şık ev ve mutfak eşyalarını da yengeç erkeği için tercih edebilirsiniz. Lükse ve gösterişe düşkün aslan burçlarını hediye beğendirmek oldukça zordur. Kaliteli bir hediye seçmeye dikkat edin! Her şeyin en iyisini isteyen, özgüveni tam aslan kadınını en çok tek taş yüzük ile mutlu edebilirsiniz. Kol saati, deri çanta ya da kristal aksesuarlar da yine aslan kadını için oldukça uygun bir hediye olacaktır. Lüksüne ve rahatına düşkün aslan erkeği için kol saati, deri satranç veya tavla takımı, şık kol düğmeleri ve nadir bulunan ev aksesuarları en uygun sevgililer günü hediyesi olabilir.

Başak burçları daha çok fonksiyonel hediyelerden hoşlanır. Titiz, kuralcı ve düzenli başak burcu kadını için antika eşyalar, parfüm ya da heykel iyi bir hediye seçeneği olabilir. Okumayı seven başak erkeklerine ise kişisel gelişim kitapları, masa lambaları ve tablolar hediye edilebilir. Estetik duyarlılığı gelişmiş zarif terazi kadınına kendisi gibi zarif bir hediye almalısınız. O’na güzel bir çiçek buketi hediye alabileceğiniz gibi güzellik malzemeleri de verebilirsiniz. Takı setleri de güzel birer seçenektir. Teknolojiyi yakından takip eden terazi erkeğini, cep telefonu veya bilgisayar aksesuarları oldukça mutlu edecektir.

Akrep burçlarına hediye almak için dikkatlice düşünmeniz gerekir. Şehvetli akrep kadınına alacağınız iç çamaşırı oldukça uygun bir hediyedir. Altın ya da pırlanta yüzük de tercih edilebilir. Akrep erkeğine ise günlük hayatta kullanabileceği hediyeler seçmeniz gerekir. Kol saati, cüzdan, odası için alabileceğiniz aksesuarlar O’nu sevindirecek hediyelerden… Yaşamayı ve eğlenmeyi seven yay burçlarına sıradışı bir hediye alabilirsiniz. Sevimli bir kedi ya da köpek yavrusu yay kadını için oldukça sevimli bir hediye olacaktır.

Tasarım bir kolye ya da yüzük de O’nu oldukça mutlu edecektir. Sportif yay erkeği için tuttuğu takımın aksesuarları, maç bileti unutulmaz bir hediye seçeneğidir. Oğlak kadınına alabileceğiniz en uygun hediye tek taş yüzüktür. Kolye ve takı setleri de uygun diğer hediyelerdendir. Romantik oğlak erkeği için ise özel kalem ve defter seti, deri cüzdan ve çanta hediye edebilirsiniz. Modern kova kadınını teknolojik aletlerle mutlu edebilirsiniz. Mp3 çalar, film DVD’leri, mutfak robotları ilk görüşünden itibaren onu mutlu edecektir. Zekasıyla her zaman övünen kova erkeğini zeka gerektiren oyunlar hediye ederek mutlu edebilirsiniz. Bilgisayar ve telefon aksesuarları da tercih edilebilir.

Romantik ve şehvetli balık burçlarını heyecanlandıracak bir hediye seçmeniz gerekir. Seksi bir iç çamaşırı ve güzellik ürünleri balık kadını için en uygun hediyelerdendir. Balık kadınının aşırı hassaslığı ve romantikliği hediye seçerken unutmamanız gereken tek şeydir. Sanatla yakından ilgili balık erkekleri için de tablolar, en sevdikleri müzik gruplarının orijinal cd’leri hediye edilebilir.

Kişisel bakım setleri de balık erkeklerinin ilgilerini çekecektir. Her yıl 14 Şubat’ta kutlanan sevgililer günü, hayatınızı paylaştığınız sevdiğinizle özel bir gün geçirmek; sevgilinize, eşinize özel bir sürpriz hazırlamak için ideal zaman. Yılda sadece bir günle sınırlandırılamayacak sevginizi, kutsamak ve kutlamak kendinizi sevdiğinize ifade etmek için sevgililer günü bir bahane adeta.

Bu bahaneyi bir şölene dönüştürmek ise sizin elinizde... 2016 Sevgililer Günü Pazar Gününe denk geliyor. Haftasonuna denk gelmesi sevdiklerinizle bol vakit geçirmeniz ve plan yapabilmeniz için ideal. Sevgililer Günü kökeni çok eskiye dayanmaktadır. Şubat ayı ortasının aşk ile ilişkisi antik çağlara kadar dayanmaktadır. Antik Yunan takvimlerinde, Ocak ayı ortası ile Şubat ayı ortasının arasında kalan zaman Gamelyon ayı olarak adlandırılmıştı ve Zeus ile Hera'nın kutsal evliliğine adanmıştı.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler