• BIST 9099.63
  • Altın 2325.507
  • Dolar 32.3719
  • Euro 35.0404
  • Lefkoşa 27 °C
  • Mağusa 26 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 27 °C
  • İskele 26 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Gençler Birliği kamptan memnun 

Süper ligde ilk devreyi iyi bir yerde tamamlayana Gençler Birliği 2.dönem hazırlık kamp çalışmalarını tamamlayarak İskele’ye döndü
Gençler Birliği kamptan memnun 

Süper ligde ilk devreyi iyi bir yerde tamamlayana Gençler Birliği 2.dönem hazırlık kamp çalışmalarını tamamlayarak İskele’ye döndü

Yapılan antrenmanlarda futbolcuların yağmur, çamur, dondurucu soğuğa aldırış etmeden çok istekli arzulu ve hırslı bir şekilde çalışmalarından son derece memnun olduğunu belirten teknik direktör Ahmet Ogan, tüm olumsuzluklara rağmen çok iyi kamp gerçekleştirdiklerinin altını çizdi

Süper ligin kırmızı siyahlı temsicisi Gençler Birliği’nin 5-10 Ocak tarihleri arasında Girne Pia Bella Hotel’de gerçekleştirilen kamp olumsuz hava şartları ve zorluklara rağmen program harfiyen uygulanarak verimli geçti.

Teknik direktör Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Hasan Tamel, kaleci antrenörü Can Kayataş yönetiminde gerçekleştirilen kampa 20 futbolcu katılırken, Bilal Dericioğlu’nun kafile başkanlığında 1 malzemeci yer aldı. Altı günlük kamp programı çerçevesinde sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman yapan Gençler Birliği kafilesi, Türk Ocağı ve Düzkaya ile de 2 hazırlık maçı yaptı.

Antrenmanların dışında otel içerisinde yönetici, teknik kadro ve futbolcuların birlikteliği ön plana çıkarken, yeni transferlerin kısa sürede uyum sağlaması memnunluk yaratırken, moral motivasyon üst seviyeye çıktı.

Kafile başkanı Bilal Dericioğlu kamp boyunca kafile ile birlikte olması ve tüm ihtiyaçların karşılamasında koymuş olduğu katkı ve destek teknik kadro ve futbolcuları memnun etti.

Nidai Güngördü ile Öğle Yemeği

2.hazırlık dönemi çalışmalarına yoğun bir şekilde kamp programı ile devam eden Gençler Birliği kafilesini Girne Belediye başkanı Nidai Güngördü, genel koordinatör Cem Ayken, kulüp başkanı Mustafa Gülcan, kulüp müdürü Birol Şöför kampı ziyaret ederek kafile ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Özellikle ulaşım hizmetlerine katı koyan kafile ile yakından ilgilenen Girne Belediyesi başkanı Nidai Güngördü, koordinatör Cem Ayken ve çalışanlarına kulüp başkanı Mustafa Gülcan teşekkür etti.

Beklentilere Cevap Vereceğiz    

Ligde ilk devrenin ardından verilen aradan sonra salon çalışması ile başlayarak, 2.hazırlık döneminde çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüren İskele’nin kımızı siyahlı ekibi Gençler Birliği kamp boyunca çabukluk, kuvvet, koordinasyon, kros ve taktiksel olarak yapılan antrenmanlarda futbolcuların yağmur, çamur, dondurucu soğuğa aldırış etmeden çok istekli arzulu ve hırslı bir şekilde çalışmalarından son derece memnun olduğunu belirten teknik direktör Ahmet Ogan, tüm olumsuzluklara rağmen çok iyi kamp gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.

İlk devrede ciddi sakatlıklara ile karşı karşıya kaldıklarını belirten Ahmet Ogan, takım kadrosunda eksik mevkilere Umut Göktaş, Ufuk Fırat, Arif Uysal gibi yerinde ve önemli futbolcuları transfer ettiklerini söyledi. Mevcut kadro ile takıma yeni katılan transferlerin önemli katkılar sağlayacağına inancının tam olduğunu, takım içi uyumu kısa sürede aşıldığını belirten teknik direktör Ahmet Ogan, ligin 2.devresine hazır bir şekilde gireceklerini söyledi.

Gençler Birliği’nde kamp sonrası çalışmalara verilen iki günlük aradan sonra yarın tekrar başlanılacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler