• BIST 9079.97
  • Altın 2308.788
  • Dolar 32.311
  • Euro 35.0346
  • Lefkoşa 19 °C
  • Mağusa 18 °C
  • Girne 19 °C
  • Güzelyurt 19 °C
  • İskele 18 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

İtalya'yı karıştıran Türk! Yasak aşk belgelendi

"İşte ilk öpücük. Gizli aşk ortaya çıktı"
İtalya'yı karıştıran Türk! Yasak aşk belgelendi

Juventus'un başkanı Andrea Angelli, Türk manken Deniz Akalın'la dudak dudağa görüntülendi. Yasak aşkla ilgili müthiş detaylar ortaya çıktı.

İtalyan devi Juventus'un başkanı Andrea Angelli, Türk manken Deniz Akalın aşkı olay yarattı. Angelli'nin eşi evi terk ederken Deniz Akalın'ın da kocasından ayrıldığı ortaya çıktı.

İşte yasak aşkla ilgili ortaya çıkan skandal detaylar.

Evli ve 2 çocuk babası olan Juventus başkanı Andrea Agnelli, Türk manken Deniz Akalın'la dudak dudağa yakalanması ülkede gündem oldu.

Bu aşk hikayesini, "Yalan Rüzgarı" dizisine benzeten İtalyan basını, ihanetin ayrıntılarını da ortaya döktü.

"İşte ilk öpücük. Gizli aşk ortaya çıktı" ifadelerinin kullanıldığı haberlere göre, Andrea Agnelli’nin 10 yıldır evli olduğu, iki çocuğunun annesi 38 yaşındaki İngiliz eşi Emma Winter, ihaneti öğrenince  evi terk etti.

deniz-akalin-ve-andrea-angellijpgManken Eva Herzigova’nın araya girmesi de, Londra’ya taşınan Winter’ı İtalya’ya, eşine geri dönmeye ikna etmedi.

DENİZ AKALIN'IN EŞİ DOSTU ÇIKTI

Eski bir manken olduğu belirtilen Deniz Akalın’ın eşi Francesco Calvo ise şu anda yasak aşk yaşadığı Andrea Agnelli’nin yakın dostu çıktı.

Deniz Akalın'ın eşi geçtiğimiz sezona kadar Juventus’un Pazarlama Müdürlüğü'nü yürütüyordu. Ancak Agnelli ile yakınlaşmalarının ardından onların da evliliklerinin çatırdadığı ortaya çıktı.

İHANETİ ÖĞRENİNCE...

İddiaya göre, siyah beyazlı kulübe önemli sponsorlar kazandırmış olan Francesco Calvo, ihaneti öğrendikten sonra kulüpten 2 milyon Euro tazminat alarak ayrıldı ve FC Barcelona ile anlaştı.

emma-winter-agnelli-31jpgFIAT'IN VARİSLERİNDEN

Bazı magazin sitelerine yansıyanlara göre, otomotiv devi FIAT’ın kurucusu Agnelli Ailesi’nin varislerinden John Elkann ile kuzeni Andrea Agnelli’nin arası da, özel hayatındaki bu çalkantılar nedeniyle açıldı. Elkann’ın, yasak ilişkisinin ortaya çıkmasının ardından, Calvo’ya kulüp kasasından 2 milyon Euro ödemiş olan kuzenine, "Hatalarının bedelini, Juventus’un hissedarlarına ödetemezsin" dediği de iddialar arasında.

deniz-akalin-ve-andrea-agnellijpgTARAFTARLAR KIZGIN

İtalyan basını, evli ve 2 çocuk babası Angelli'nin eşini Türk mankenle aldatmasını gazetelerin birinci sayfalarından verdi. Juventuslu taraftarlar, Angelli'yi sosyal medya üzerinden eleştiri yağmuruna tuttu.

O KIZI BIRAK BAŞKAN

İtalya Serie A'da 17 puanla 8.sırada yer alan Juventus'un zirveden uzaklaşması ve Angelli'nin Türk mankenle gönül eğlendirmesi siyah-beyazlı ekibe gönül verenlerin hoşuna gitmedi. Başkandan bir anca takımı düzlüğe çıkarmasını isteyen taraftalar, Angelli'nin, Akalın'ı bırakmasını istiyor.

deniz-akkaya-ve-andrea-angellinijpg

ALDATILAN EŞ BU DURUMA NE DİYECEK

Emma Winter Agnelli'nin kendisini Türk mankenle aldatmasını gazete küpürlerinden öğrendikten sonra nasıl bir tavır takınacağı şimdiden merak konusu oldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler