• BIST 9880.13
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Lefkoşa 28 °C
  • Mağusa 31 °C
  • Girne 25 °C
  • Güzelyurt 28 °C
  • İskele 31 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Şampiyon Mağusa-İskele Karması (4-3)

Şampiyon Mağusa-İskele Karması (4-3)

LTB 19 Mayıs Gençlik ve Spor Festivali Futbol Turnuvası tamamlandı

 

19 Mayıs Spor Şenliği’nde Mağusa/İskele Karması, 3 kez geriye düştüğü karşılaşmada Girne Karması’nı 4-3 mağlup etmeyi başararak turnuvayı şampiyon olarak tamamlamayı başardı.

mansett (2)

Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı

Hakemler: Kaan Koday, Mehmet Özkan, Ahmet Özkurtuluş

Girne Karması: Adem, Mehmet Yıldız, İlker (Ayhan), Koral, Tunahan (İsmet), Mehmet Polat (Ayden), Yağış, Mehmet Uçar (Nedim), Selim, Deniz (Yunus), Çağrı (Selçuk)

Mağusa/İskele Karması: Umut, Burak, Hikmet, Fetin, Can, Eren (Nazım-Uvanç), Arif, Berke, Mehmet Göreli (Sermet), Olgun, Sertan

Goller: 15’Mehmet Uçar, 41’Deniz Kibar, 59’Selim Saygı (Girne), 35’Feti Beyitoğluları, 42’ ve 86’Arif Uysal, 83’Sertan Kurukafa (Mağusa/İskele)

mansett (3)

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB) 19 Mayıs Gençlik ve Spor Festivali çerçevesinde düzenlendiği LTB 19 Mayıs Gençlik ve Spor Festivali Futbol Turnuvası dün oynanan final karşılaşması ile tamamlandı.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun (KTFF) katkılarıyla Atatürk Stadı’nda gerçekleşen turnuvanın finalinde Gazimağusa – İskele U19 ile U19 takımları karşı karşıya geldi.

Karşılaşmanın ilk yarısı, Girne U19 takımından Mehmet Uçar ve Deniz; Gazimağusa – İskele U19 takımından Fetin ve Arif’in golleri ile 2-2 beraberlikle kapandı.

İkinci yarıda Selim’in penaltıdan kaydettiği golle 3-2 galip duruma yükselen takım Girne U19 olmasına rağmen; Gazimağusa – İskele U19 takımı Sertan (Penaltıdan) ve Arif’in golleri le karşılaşmayı 4-3 kazandı ve LTB 19 Mayıs Gençlik ve Spor Festivali Futbol Turnuvası Birincisi oldu.

İlk devrede Girne Karması daha çok rakip kalede görüldü. 15.dakikada oluşan karambolde Mehmet Uçar, düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi ve Girne Karması 1-0 öne geçti.

35.dakikada Mağusa/İskele atağında sol çaprazdan Fetin Beyitoğluları’nın mükemmel şutu doksan diye tabir ettiğimiz yerden filelerle buluştu ve skor 1-1 oldu.

41.dakikada defansın arkasına iyi hareketlenen Deniz Kibar topu filelere gönderdi ve Girne Karması 2-1 öne geçti.

Bu golden bir dakika sonrasında oluşan karambolde Arif Uysal düzgün bir vuruşla skoru 2-2’ye getirdi. İlk devre 2-2’lik eşitlikle sona erdi.

59.dakikada Girne Karması yeniden öne geçti. Bu dakikada topla buluşan Selim Saygı, 4 rakibinden de bir bir sıyrılarak kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleci Umut’u da çalımlayan Selim yerde kaldı ve hakem Kaan Koday, penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Selim skoru 3-2’ye getirdi.

Golden sonra Mağusa/İskele Karması baskısını iyice artırdı. 83.dakikada Mehmet Yıldız’ın Arif Uysal’a yaptığı hareket sonucunda hakem Kaan Koday penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Sertan Kurukafa, skoru 3-3’e getirdi.

86.dakikada Mağusa/İskele Karması atağında, Arif Uysal çok güzel bir vuruşla takımını 4-3 öne geçirdi ve karşılaşmanın geriye kalan kısmında başka gol olmayınca rakibi Girne Karması’nı 4-3 mağlup eden Mağusa/İskele Karması, turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

                                       HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler