• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Lefkoşa 19 °C
  • Mağusa 14 °C
  • Girne 21 °C
  • Güzelyurt 18 °C
  • İskele 14 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 16 °C

Telsim’liler 51 ülkede özgürce iletişim kuruyor  

Telsim’liler 51 ülkede özgürce iletişim kuruyor  

TELSİM’LİLER, HER ŞEY DAHİL RED PASAPORT İLE YURT DIŞINDA KIBRIS’TAYMIŞ GİBİ İLETİŞİME GEÇİYOR

Müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmak için servis ve hizmetler geliştiren Telsim, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde abonlerine bayram hediyesi niteliğinde bir yenilik sunarak, “Her Şey Dahil Red Pasaport”  servisinde dahil olan ülkelerin sayısını 21’den 51’e yükseltti.

Telsim Red  tarifesi kullanan abonlerin faydalanabildiği “Her Şey Dahil Red Pasaport” servisi ile, Telsim’liler her yöne dakikalarını, mesaj hakkını ve internet paketini günde sadece 14.90 TL karşılığında Kıbrıs’taymış gibi kullanabiliyor.

Sadece bayram süresinde değil, bayram sonrasında da aktif olarak kullanılabilecek hizmet ile Telsim’lilere özgürce iletişim imkanı sunulan 51 ülkenin listesi şöyle; Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Arjantin, Arnavutluk, Avustralya, Avusturya, Belçika, Bolivya, Brezilya, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Dominik Cumhuriyeti, El Salvador, Fransa, Gana, Guatemala, Guyana, Güney Afrika Cumhuriyeti, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsviçre, İtalya, Jamaika, Kanada, Katar, Kolombiya, Kosta Rika, Letonya, Litvanya, Macaristan, Malta, Meksika, Mısır, Nikaragua, Panama, Paraguay, Peru, Portekiz, Porto Riko, Romanya, Rusya, Suudi Arabistan, Surinam, Şili, Türkiye Cumhuriyeti, Uruguay, Yeni Zelanda, Yunanistan.

Her Şey Dahil Red Pasaport seçeneğini aktif hale getirmek isteyen Telsim aboneleri “HERSEYDAHIL" yazıp 8008'e kısa mesaj göndererek veya *8008# menüsünden Red Her Şey dahil seçeneğini seçerek faydalanabilirler.

Yurt dışında bulunan Telsim müşterileri ise 8008 veya 0548 810 8008 numaralı telefona mesaj göndererek şeçenekten faydalanabiliyor. Seçeneği aktif hale getiren Telsim aboneleri 51 ülkeye yaptıkları seyahatlerde tarifelerindeki her yöne dakikalarını günde sadece 14.90 TL karşılığında kullanabiliyor.

Telsim Ürün, Servisler, Kampanyalar ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Murat Ustacan, müşterilerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, iletişim teknolojileri ile getirdikleri çözümler sayesinde onların hayatlarını kolaylaştırmayı hedeflediklerini ifade etti. Ustacan, “Her Şey Dahil Red Pasaport’ta dahil olan Vodafone ülkelerine yeni ülkeleri de ilave ederek, müşterilerimizin dünyanın 51 ülkesine yapacakları seyahatlerde büyük bir kolaylıkla iletişim kurabilmelerini amaçladık” dedi. Abonelerinin yurt dışında bulundukları süre içinde “Her Şey Dahil Red Pasaport” seçeneği sayesinde tüm KKTC, Türkiye ve bulundukları ülke yönüne yapacakları aramalarda tarifelerinde bulunan dakikaları, smsleri ve interneti rahatlıkla kullanabildiklerini kaydeden Ustacan, servisteki yeniliğin  yaklaşan Ramazan Bayramı’nda yurt dışında tatil planları yapan abonelerini de sevindireceğini dile getirdi.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler