• BIST 9803.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Lefkoşa 34 °C
  • Mağusa 32 °C
  • Girne 29 °C
  • Güzelyurt 35 °C
  • İskele 32 °C
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C

Türk rock şarkıcısı Özlem Tekin resmen muhtar azası

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Küçükbük mahalle muhtarlığı seçimlerinde aza olan Özlem Tekin mazbatasını aldı.
Türk rock şarkıcısı Özlem Tekin resmen muhtar azası

Bodrum'da daha önce belde statüsündeyken Büyükşehir Yasası ile mahalleye dönüştürülen bazı yerleşim yerlerinde, Bodrum Belediye Meclisi'nin 7 Mayıs 2015 tarihinde aldığı karar ile yeni mahalleler oluşturuldu. Bu kapsamda 11 yeni mahallede seçim yapıldı. Türk rock müziğinin güçlü seslerinden Özlem Tekin 'e aza olarak listesinde yer veren Ali Akbulut, üç adayın yarıştığı Küçükbük Mahallesi'ndeki seçimde muhtar seçildi. Ali Akbulut'un listesinde 2'nci sıradaki Özlem Tekin de aza seçildi. Muhtar Akbulut ve azaları Bodrum Adliyesi'ne gelerek seçim kurulu başkanlığından mazbatalarını aldı.

 

"SAHNEDEN DAHA HEYECANLIYMIŞ"

Mazbatasını almaya giderken ve aldığında oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Özlem Tekin, mazbatasını gösterip "Çerçeveletip asacağız. Çok heyecanlandım. Sahneden daha heyecanlıymış. Halen heyecanlıyım" dedi. Dinleyenlerinden ve sanatçı arkadaşlarından destek aldığını belirten Tekin, muhtar Akbulut ve destekçilerinin yüzlerini kara çıkarmayacağını söyledi. Tekin, mahallelerinde yaz sezonu öncesinde güzel bir hazırlık yapmak istediklerini söyledi. Muhtar Akbulut ise "Öncelik vereceğimiz konuları belirleyip işe başlayacağız. Bu kapsamda belediye başkanlığı ziyareti ve bazı başvurularımız olacak. Yapacaklarımızda hızlı sonuç almak için elimizden geleni yapacağız" dedi. 

Özlem Tekin Kimdir?

Özlem Tekin (d. 18 Kasım 1971; Kaliforniya), Türk rock şarkıcısı. Babası dilbilimci ve Türkolog Talat Tekin'in Berkeley Üniversitesi'nde öğrenim görevlisi olması nedeniyle uzun bir süre ABD'de kaldı. İlk öğretime başlamadan önce Türkiye'ye geldi. İlk öğretimi Fransızca eğitim veren Tevfik Fikret Lisesi'nde okudu ve bu süre boyunca piyano dersleri aldı. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda eğitim gördü ve 1992 yılında mezun oldu. Aynı zamanda ABD vatandaşıdır.

Profesyonel sahne çalışmalarına Grup Lokomotif'in üyesi olarak, Seyyal Taner ve Zerrin Özer'e sahnede vokal yaparak başladı. Şebnem Ferah ve Ebru Bank (Eroğlu) tarafından Bursa'da temelleri atılan Volvox grubunda solist ve klavyeci olarak görev aldı. 1994 yılında solo çalışmalarına başlayan şarkıcı 1996 yılının Ocak ayında ilk solo albümü Kime Ne?`yi çıkarmıştır. İkinci albümü Öz'ün ardından sanatçı Laubali ve Tek Başımaalbümlerini yayınladı. Remixlerden oluşan Rock'n Coke albümü sponsorlar tarafından konserlerde ücretsiz dağıtılmak üzere basıldı.

Mucizeler Komedisi adlı müzikli tiyatro oyununda yer alan şarkıcı 2005 yılında 109876543210 isimli albümünü piyasaya çıkardı. 2006 yılında Cem Yılmaz ile başrolünü paylaştığı Hokkabaz adlı sinema filminde yer aldı. 2006 yılı başında yönetmenliğinini Kartal Çidamlı'nın gerçekleştirdiği,başrolünü Burhan Öcal ile paylaştığı Maçolar adlı dizide rol aldı.Bu dizi 5. bölümden sonra yayından kaldırılmıştır. 2007 yılında Fesupanallah adlı dizide rol aldı. 2007 yılı başında hayran sitesi önderliğinde, Özlem Tekin Bahar Ormanı, Tema Vakfı aracılığıyla oluşturuldu. 8 Ağustos 2008 tarihinde Cem Öcal ile evlendi. 29 Nisan 2010 tarihinde Bana Bi' Şey Olmaz adlı albümünü çıkardı ve ilk klibi bu albümdeki "Yatağım Boş" parçası için çekildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler