• BIST 9524.59
  • Altın 2493.4
  • Dolar 32.5145
  • Euro 34.7382
  • Lefkoşa 22 °C
  • Mağusa 21 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 21 °C
  • İskele 21 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

YDÜ Kadın Basketbol Takımı Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Türkiye Kadınlar Süper Ligi için iddialı bir kadro oluşturan ve şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol takımı Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.
YDÜ Kadın Basketbol Takımı Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde  sağlık kontrolünden geçti.

Türkiye Kadınlar Süper Ligi için iddialı bir kadro oluşturan ve şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol takımı Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde  sağlık kontrolünden geçti.

 

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürülüğü’nden yapılan açıklamaya göre Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol takımının üç başarılı oyuncusu Duygu Fırat, Merve Aydın ve Gizem Başaran Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde bir dizi teste tabi tutuldular.

 

Sağlık Kontrolünün Ardından Günde Çift Antrenman Ile Hazırlanıyorlar...

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde yapılan kan testi, ortopedik muayene ve kardiyolojik muayenelerinin ardından koç Zafer Kalaycıoğlu gözetiminde antrenmanlara devam eden Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol takımı günde çift antrenmanla sezona hazırlanıyor. Antrenmanlara ek olarak oyuncular kendileri için  özel  olarak geliştirilen bireysel performans antrenmanlarına devam ederek sezona en iyi şekilde hazırlanmaya devam ediyorlar.  

 

Duygu Fırat: “Kıbrıs Takımıyız Ve Maçlarımız Kıbrıs’ta Oynanmalı”...

Sağlık kontrolleri sırasında açıklamalarda bulunan Duygu Fırat sezona iddialı bir şekilde hazırlandıklarını belirterek Rio Olimpiyatlarında ülkemizi temsil eden Bahar Çağlar ve Olcay Çakır’la birlikte yabancı oyuncuların da takıma katılması ile takım olarak bu yıl ligde çok iyi işler yapacaklarına inandığını belirtti. Yakın Doğu Üniversitesi ile Basketbolu Geliştirenler Derneği’nin birleşmesi ile ortaya büyük bir Kulübün çıktığını söyleyen Duygu Fırat bu yıl ligde hedeflerinin şampiyonluk olduğunun altını çizdi. Duygu Fırat, ilk hedeflerinin Euro Cup ön elemedeki rakipleri İstanbul Üniversitesi’ni elemek olduğunu kaydederek, “İstanbul Üniversitesi maçını kaybettiğimiz an bizim için Avrupa defteri zaten kapanıyor. Biz gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz ve maç için gerekli konsantrasyon ve özeni gösteriyoruz. İstanbul Üniversitesini geçip gruplara kalarak, Euro Cup’ın sonuna kadar gitmek istiyoruz” diye konuştu. Yakın Doğu Üniversitesi’nin bir Kıbrıs takımı olduğunun altını çizen Duygu Fırat, “maçlarımızı Kıbrıs’ta oynamak istiyoruz. Umarım bu sorun çözülür ve maçlarımızı Kıbrıs’ta kendi seyircimiz önünde oynayabiliriz. Sorun çözülene kadar tüm Kıbrıs halkını maçlarımızı izlemek için İstanbul’a davet ediyoruz” dedi.

 

Merve Aydın: “Yakın Doğu Üniversitesi’ni Şampiyon Yapacağız”

Merve Aydin ise yaptığı açıklamada Yakın Doğu Üniversitesi BGD Kadın Basketbol takımının hedefinin bu yıl şampiyonluk olduğunu söylererek, bu hedefi gerçekleştirerek Yakın Doğu Üniversitesi’ni şampiyon yapacaklarına olan inancını dile getirdi. Merve Aydin “Şampiyonluk hedefi olan takımların kadrolarının her zaman çok geniş olması gerekiyor. Yakın Doğu Üniversitesi bu yıl çok geniş bir kadro oluşturdu.Şampiyonluk yolunda her bir oyuncunun katkısının ciddi önemi var. Biz çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz.Öncelikle EuroCup ön eleme maçını düşünüyoruz. O maçı geçtikten sonra da lige odaklanacağız. Lig bu yıl çok zorlu geçecek ama tüm oyuncular olarak üzerimize düşen görevi eksiksiz bir şekilde yerine getirerek Yakın Doğu Üniversitesi’ni şampiyon yapacağız.Avrupa Kupası heyecanını da Kıbrıs Türk halkı ile birlikte yaşamak istiyoruz. Maçlarımızı Kıbrıs’ta oynayabilmek için sorunun bir an önce çözülmesini ümit ediyoruz. Oyuncular olarak taraftarımızın önünde oynamak istiyoruz.Taraftar desteği her oyuncu için ciddi enerji ve güç kaynağıdır.Taraftarımızla bütünleşip her kulvarda en yüksek hedefi gerçekleştirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Gizem Başaran: “İnşallah Güzel Ve Başarılı Bir Sezonu Geride Bırakırız”...

Gizem Başaran ise yaptığı açıklamada ortaya çıkan yeni oluşumun Kadın Basketbolu açısından önemli bir birliktelik olduğunu vurgulayarak, son derece önemli oyunculardan oluşan, ligin iddiali kadrolarından birine sahip olduklarını vurguladı. Gizem Başaran, hem lig hem Euro Cup’ta hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söylerken, 6 Ekim’de onayacakları ön eleme maçı ile Avrupa kupalarında da ilerlemeye başlayacaklarını dile getirdi. Gizem Başaran “Yabancı oyuncularımızın da gelmesiyle daha da güçleneceğiz. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz, takım arkadaşlarımızın da aramıza katılması ile birlikte daha da güçleneceğiz.İnşallah güzel ve başarılı bir sezonu geride bırakırız” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler