• BIST 7913.76
  • Altın 1873.378
  • Dolar 28.9737
  • Euro 31.2147
  • Lefkoşa 16 °C
  • Mağusa 15 °C
  • Girne 16 °C
  • Güzelyurt 14 °C
  • İskele 15 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 9 °C

Ailesinin ceza için ormana bıraktığı çocuktan haber yok

Japonya'nın Hokkaido Adası'nda anne ve babası tarafından cezalandırılıp ormanda tek başına bırakılan çocuğun bulunması için arama çalışmaları devam ediyor.
Ailesinin ceza için ormana bıraktığı çocuktan haber yok

 

Yetkililer, cumartesi gününden bu yana kayıp olan 7 yaşındaki erkek çocuğun bulunması için sürdürülen çalışmalara 150 kişinin katıldığını açıkladı. 
Japonya'nın kuzeyinde yer alan bölgede çok sayıda ayı bulunuyor.

Polis sözcüsü, anne ve babanın önce yetkililere çocuklarının ot toplarken ortadan kaybolduğunu söylediğini ancak bir saat sonra çocuğu cezalandırmak amacıyla araçtan indirdiklerini itiraf ettiklerini söyledi.

Sözcü, babanın birkaç dakika sonra çocuğu bıraktığı bölgeye geri döndüğünü ancak çocuğu bulamadığını belirtti.

Çocuğun babası, Sankei gazetesine yaptığı açıklamada, "Parka götürdüğümüzde arabalara ve insanlara taş atan oğluma ders vermek istemiştim. Bu yüzden onu biraz korkutmak için ormanda arabadan indirdim. Oğlum, hareketli bir çocuk.  Ancak şimdi çok endişeliyim" ifadesini kullandı.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler