• BIST 9774.34
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Lefkoşa 21 °C
  • Mağusa 23 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 22 °C
  • İskele 23 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

City Mall AVM 2.yaşını Gökçe ile kutladı

2016 yılından itibaren Kıbrıslıların vazgeçilmez buluşma noktası haline gelen City Mall AVM, ikinci yaşını pop müziğin sevilen seslerinden Gökçe ile kutladı.
City Mall AVM 2.yaşını Gökçe ile kutladı

2016 yılından itibaren Kıbrıslıların vazgeçilmez buluşma noktası haline gelen City Mall AVM, ikinci yaşını pop müziğin sevilen seslerinden Gökçe ile kutladı.

Kaliteli hizmet anlayışı ve yaptığı etkinlikler ile tercih sebebi olan City Mall AVM’nin ikinci kuruluş yıldönümünde konuşma gerçekleştiren City Mall Yönetim Kurulu Başkanı Derviş Tarımer konuşmasında, “ Bugün City Mall’ın açılışının ikinci yılını kutluyoruz. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadığınız, düzenlediğimiz tüm etkinliklere katıldığınız için öncelikle şahsım, Elektrokur Limited, City Mall ve yatırımcılarımız adına hepinize teşekkür ederiz.

Alışveriş merkezlerinin ilk iki yılının zorlu bir süreç olduğunu dile getiren Tarımer, “Bizler, bu iki yıl içerisinde eksiklerimizi ve aksaklıklarımızı görerek; yaşanan tüm ekonomik olumsuzluklara rağmen ve bazı kişiler tarafından yaratılan negatif algılara rağmen, büyük bir başarı ile tamamlayarak büyüdük ve geliştik” dedi.

City Mall ve Elektrokur Genel Koordinatörü Çağıl Tarımer ise konuşmasında, “Bugün gerçekten çok özel ve gurur yaşadığımız bir gün oldu. 6 yıl önce imkânsız gözüken bir yola çıktık ve bugün sizlerle ikinci yılımızı kutluyoruz. Bu bizim için çok büyük bir gururdur” ifadelerini kullandı.

City Mall Alışveriş Merkez’inin kuruluş sürecinde dışarıdan olumsuz tepki aldıklarını dile getiren Çağıl Tarımer, “ Bize, siz çıldırdınız mı, Kıbrıs’ta AVM mi olur, Kıbrıs’ta yatırım yapacağınıza niye yurtdışında yatırım yapmıyorsunuz diye tepki gösterdiler. Fakat biz her zaman ülkemize yatırım yapmayı tercih ettik. Bu yatırım sayesinde yüzlerce kişiye de istihdam sağladık. Bu süreçte tabii ki zor zamanlarımız da oldu fakat ailecek hep birlikte kenetlenerek, çalışarak bu günlere geldik” dedi.

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Ersin Tatar ise konuşmasında, “Gerçekten bu üstün başarılarından dolayı Tarımer Ailesi’ni kutluyorum. Ülkemizde böylesine büyük bir yatırımın başarılı olması Tarımer ailesinin ne kadar büyük bir vizyopn sahibi olduğunu göstermektedir. Bu bakımdan ülkemiz adına sevindirici olmuştur; çünkü KKTC’de yatırımlar olsun mu, olmasın mı diye tereddüt edenler vardır fakat bu büyük yatırımı cesaretle ortaya çıkaran Tarımer Ailesi’ni bir kez daha kutlamak istiyorum. Büyük bir yatırım ve büyük bir risk olmasına rağmen inançlı yönetimleriyle büyük bir başarı yakaladılar. Güneyden, turistlerden, üniversitelilerden hem de yerli halk büyük bir ilgi gösterdi. Ekonomik olarak de bu sebeple başarılılar. Bu ekonomik başarı, hem bölge halkına hem de ülkemizde güzelliklere vesile oluyor” dedi.

Konuşmaların ardından, kendine has yorumu ile Gökçe; “Tuttu Fırlattı Kalbimi,Ne Yapardım Bilmem,Aynaların Ardından, Artist, Tiktak, Çık Hayatımdan, Reva, Oh olsun, Aşık olmak İstemiyorum” gibi şarkılarıyla City Mall Alışveriş Merkezi’ni dolduran ziyaretçilerin kulaklarının pasını sildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler