• BIST 9693.46
  • Altın 2504.678
  • Dolar 32.5828
  • Euro 34.7996
  • Lefkoşa 24 °C
  • Mağusa 25 °C
  • Girne 23 °C
  • Güzelyurt 22 °C
  • İskele 25 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

Dr. Suat Günsel Kupası Basketbol Turnuvası başlıyor!

Dr. Suat Günsel Kupası Basketbol Turnuvası 29-30 Eylül - 1 Ekim Tarihleri Arasında Gerçekleştirilecek…
Dr. Suat Günsel Kupası  Basketbol Turnuvası başlıyor!

Girne Üniversitesi tarafından düzenlenen, Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin iddialı takımlarından Yakın Doğu Üniversitesi, Hatay BŞB Kadın Basketbol Takımı ve Botaş Kadın Basketbol Takımı’nın katılacağı sezon öncesi hazırlık turnuvası “Dr. Suat Günsel Kupası”, 29-30 Eylül-1 Ekim  tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın ev sahipliği yapacağı Dr. Suat Günsel Kupası, lig mücadelesi öncesinde katılan takımlar için çok ciddi bir sınav niteliğinde olacak.

Maçlar KKTC’de oynanacak…

Girne Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın ev sahipliği yapacağı Dr. Suat Günsel Kupası müsabakaları 29-30 Eylül- 1 Ekim tarihlerinde, Yakın Doğu Üniversitesi RA-25 Spor Salonu’nda oynanacağı belirtildi.

Özgü Bayraktar:“Süper Lig’in önde gelen takımlarının katılımıyla ciddi bir turnuvaya ev sahipliği yapacak olmaktan dolayı mutluyuz...”

Konu ile ilgili açıklama yapan Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Başkanı Özgü Bayraktar, böyle bir turnuvaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Yakın Doğu Üniversitesi RA-25 Spor Salonu’nda Yakın Doğu Üniversitesi, Hatay BŞB ve Botaş takımları ile oynayacak olmaktan son derece mutluyuz. Dr. Suat Günsel Kupası  Süper Lig öncesi ciddi bir hazırlık turnuvası niteliğinde olacak. Dr. Suat Günsel Kupası aslında Süper Lig’e hazırlık turnuvası olma niteliği taşıyor. Hem rakiplerimizin sezon başında hangi seviyede olduklarını göreceğiz, hem de takımızın son durumu görecek ve değerlendireceğiz. Geçtiğimiz yıl NEU Cup adı altında oynanan ilk turnuva, bu yıl Dr. Suat Günsel Kupası adı altında oynanıyor ve bu turnuvalar artık geleneksel bir hal aldı. Önümüzdeki yıllarda da Dr. Suat Günsel Kupası’nın devamını aynı kararlılık ve heyecanla getireceğiz. Böylece sezon öncesi hazırlıklar kapsamında Dr. Suat Günsel Kupası’nın basketbol camiası içerisinde saygın bir yer edinmesini amaçlamaktayız. Mücadelemiz güçlü bir kadro ile devam edecek” dedi.

Hülya Özkan: “Turnuvayı ülkemizde gerçekleştirmekten mutluyuz”

Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Genel Menajeri Hülya Özkan da turnuva ile ilgili olarak şunları söyledi: “ Ülkemizi Euroleage’de temsil edecek olan ve geçtiğimiz sezonun finalistlerinden biri olan Hatay BŞB ile bu yıl ligin önemli kadrolardan birini kurarak ülkemizi EuroCup’ta temsil edecek olan Yakın Doğu Üniversitesi ve yaptığı ciddi transferler ile öne çıkan BOTAŞ Kadın Basketbol takımı ile oynayacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Oluşturduğumuz genç ve dinamik kadronun bu maçlarda ortaya koyacağı mücadele bizim açımızdan oldukça önemli. Sezon öncesi takımların durumunu görmek açısından Dr. Suat Günsel Kupası bize ciddi fikirler verecek. Maçlarla birlikte yeni sezona hazırlanmış olacağız ve istediğimiz hedefe doğru gideceğiz. Genç, dinamik ve iddialı bir takımla adımızdan söz ettirerek ligin zorlu rakiplerinden biri olmak istiyoruz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler