• BIST 10181.03
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • Lefkoşa 29 °C
  • Mağusa 29 °C
  • Girne 25 °C
  • Güzelyurt 27 °C
  • İskele 29 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Miss Fashion TV 10. yılını Kuzey Kıbrıs’ta kutluyor…

“Miss” gibi alışveriş…
Miss Fashion TV 10. yılını Kuzey Kıbrıs’ta kutluyor…

Kıbrıs Girne Rocks Hotel ana sponsorluğunda düzenlenen “Miss Fashion TV 2015 Uluslararası  Mankenlik Yarışması”nın finali bu yıl 10. yılını da kutluyor. Irne’de kampta bulunan güzeller Kıbrıs’ta AVM ziyaret etti, alışveriş yapıp döner kesti, çiğ köfte yediler.

Rocks Hotel’de 14 Haziran Pazar gecesi yapılacak final için 50 ülkeden güzeller Kıbrıs’a ambargoyu delip kamp için Girne’de bir araya geldiler. Serdar Ortaç’ın sahne alacağı gecenin sunuculuğunu ise Mehmet Ali Erbil ile Serdar Ortaç’ın İrlandalı manken eşi Chloe Loughnan birlikte yapacaklar.

Fashion TV Türkiye’nin sahibi Enis Onat’ın organizasyonunu yaptığı ve Kıbrıs Girne Rocks Hotel ana sponsorluğunda ve Altınbaş Kıbrıs, Bonesta Mayo ve Balizza’nn kreasyonlarının yer aldığı  “Miss Fashion TV 2015 Uluslararası Mankenlik  Yarışması”nın finali 14 Haziran Pazar  gecesi Girne Rocks Hotel havuz başında yapılacak. Aynı zamanda 10. yılını kutlayacak olan organizasyon son altı yıldır Kuzey KıbrısTürk Cumhuriyeti’nde  düzenlenen  ilk ve tek uluslararası yarışması olma özelliğini de taşıyor. Bir diğer önemli tarafı ise Fashion TV’nin 202 ülkedeki yayınları nedeniyle bu ülkelerde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin tanıtımına da önemli katkıda bulunmasıdır. Böylelikle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti son altı yıldır üzerindeki ambargoyu bir şekilde kırmış oluyor.

Atilla Kaplakarslan’ın sanat yönetmenliğini ve koreografisini üstlendiği kamp sorumluluğunu Ayça Kuru, kulis sorumluluğunu ise Petek Makal’ın yaptığı yarışmaya 50 ülkeden birbirinden güzel modeller katılıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye’yi de temsil edecek güzellerinde aralarında bulunduğu yarışmaya Fashion TV’nin sahibi  Michael Adam Lisowski ile dünya jet sosyetesinden önemli isimlerin katılacaklar. Gecenin organizasyonu  içinde ayrıca “Konuk Modacı” olarak Kıbrıslı modacı Tezel Ziya’nın kreasyonundan oluşan defile yer alıyor...

1001 Airport Mall’de eğlenceli saatler…

havuzda yorgunluk attılarMiss Fashion TV 2015 mankenleri Rocks Hotel’de devam eden yoğun kamp programı içinde ilk etkinliği ise Kıbrıs’ın en büyük ve ilk AVM’si olma özelliğini taşıyan 1001 Airport Mall’e yaptılar.  Güzel mankenler AVM  Genel Müdürü Mehmet Akalın ve çalışanları tarafından  çiçekler ve kendileri için özel olarak hazırlanan hediyelerle karşılandılar. 1001 Airport Mall AVM’yi gezen ve bilgi alan mankenler mekanı çok beğendiklerini ifade ettiler. Ziyaret sırasında mağazaları gezerek bol bol alışveriş yapma imkanı da buldular. Alışveriş sırasında restoran bölümünde yemek yiyen güzel mankenler kendilerine ikram edilen Türk mutfağının leziz yemeklerin tadına baktılar. Bazıları döneri ve çiğ köfteyi merak edip döner kesti çiğ köfte yoğurdu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler