• BIST 8087.24
  • Altın 1884.827
  • Dolar 28.9038
  • Euro 31.2625
  • Lefkoşa 21 °C
  • Mağusa 21 °C
  • Girne 21 °C
  • Güzelyurt 20 °C
  • İskele 21 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 13 °C

Rüşvet skandalında yeni gelişme

Rüşvet skandalında yeni gelişme

1371981714[1]Meclisi'te rüşvet iddiaları savcılık tarafından soruşturuluyor. Kendisine rüşvet verildiğini iddia eden İskele milletvekili Ejder Aslanbaba, polise ifade verdi.

DENKTAŞ VE KAŞİF'İ SUÇLADI

Milletvekili Ejder Aslanbaba, Mali Şube Polisi'ne verdiği ve 3 saat süren ifadesinde, Demokrat Parti Ulusal Güçler milletvekili Serdar Denktaş ve milletvekili Ahmet Kaşif'i, kendisine rüşvet vermekle suçladı.

Başsavcılık tarafından, kendisi hakkında perşembe gününe kadar yurtdışına çıkış yasağı konulan Aslanbaba bunun çifte standart olduğunu söyledi.

Milletvekili Aslanbaba, Serdar Denktaş ve Ahmet Kaşif'e yasak konulmamasını eleştirerek, hükümeti yargıya müdahale etmekle suçladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler