• BIST 10276.88
  • Altın 2389.553
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.8304
  • Lefkoşa 20 °C
  • Mağusa 21 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 18 °C
  • İskele 21 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

Vodafone ailesi  2015’İ coşkuyla karşıladı

Vodafone ailesi  2015’İ coşkuyla karşıladı

Kuzey Kıbrıs’ın dijital dönüşümüne liderlik etme misyonuyla çalışmalarını sürdüren Telsim, başarılarla geçen bir yılı Merit Premium’da düzenlenen coşkulu bir Yeni Yıl balosu ile uğurladı. Dünyanın teknolojisini Kıbrıs’a getiren ve Kıbrıs’ta ilklere imza atan Telsim ailesi, dolu dolu geçen bir yılın ardından 2015’e eğlenceli ve keyifli bir organizasyonla hoşgeldin dedi.

Vodafone ailesinin eğlenceli yeni yıl kutlamasına Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy ile Vodafone Türkiye Ticari Operasyonlardan Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıldağ ve  Vodafone Türkiye Kurumsal İlişkiler, Sözleşmeler ve Hukuk’tan Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Karaçay da katıldı.

TAÇOY: BAŞARILI BİR YIL GEÇİRDİNİZ, GELECEK YIL DAHA FAZLASINI BAŞARACAĞINIZA İNANIYORUM

Geceye eşiyle birlikte katılarak Telsim ailesinin yeni yıl eğlencesine ortak olan Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy ise, Telsim ailesinin coşkusunun ve istekliliğin kendisini mutlu ettiğini belirtti. Taçoy, “Geçen yılki büyük başarılarınızdan sonra, bugün burda sergilediğiniz coşkuyla gelecek yıl daha fazlasını başaracağınızı bana inandırdınız” dedi.

KIZILDAĞ: VODAFONE AİLESİ’NİN KIBRIS’TAKİ BAŞARILARI BİZİ MUTLU EDİYOR

Geceye özel olarak  katılan Vodafone Türkiye  Ticari Operasyonlardan Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıldağ ise Vodafone ailesinin Kıbrıs’taki ekibinin başarılarını takdirle karşıladığı belirterek, başarılarının gelecek yıl da katlanarak artacağına inandığını belirtti.

KARAS: BU YILKİ EN BÜYÜK BAŞARIMIZ KOCAMAN BİR VODAFONE AİLESİ OLUŞTURMAKTI

Gecede konuşma yapan Telsim Genel Müdürü Rasim Karas, 2014’de birçok başarıya imza attıklarını; fakat aralarından en önemlisinin tüm çalışanları, iş ortakları ve bayileri ile  kocaman bir Vodafone ailesi oluşturmayı başarmak olduğunu söyledi.

TELSİM BAND’DAN ŞAHANE BİR PERFORMANS

Sürprizlerle dolu organizasyonda Ebru Aydın ve Orkestrası, geceye katılan Vodafone ailesini birbirinden güzel şarkılarla eğlendirdi. Gecede ayrıca Telsim çalışanlarından oluşan Telsim Band isimli müzik grubu da sahne aldı. Şahane performansıyla katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşatan  Telsim Band’ı Müzik Öğretmeni Kutay Alicik çalıştırdı. Telsim personelinin oluşturduğu Telsim Band’da gitarda ve soloda Tuncer Yükler; davulda Bireysel Satış Yöneticisi Perakende Satış Yöneticisi Serdar Işığıgür; bas gitarda Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar; flütte Bireysel Satış Yöneticisi Özay Tulunay; soloda Kurumsal Satış Yöneticisi Şehnaz Uraz ve solo ve gitarda İnsan Kaynakları Eğitim ve İşe Alım Kıdemli Uzmanı İnci Moreket yer aldı.

SÜRPRİZLERLE DOLU BİR GECE

Gecede ayrıca sürpriz hediyelerin olduğu bir çekiliş de yapıldı. Telsim ailesi gece boyunca çektiği neşeli ve eğlenceli fotoğrafları  instagramda #bentelsimimbenözelim ile paylaştı.

Samimi ve eğlenceli bir ortamda geçen yeni yıl balosuna katılan Telsim çalışanları  birbirine bağlı, kocaman bir aile olarak 2015’e hep birlikte coşkuyla hoşgeldin demekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

[smartslider2 slider="31"]

Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler