• BIST 11341.9
  • Altın 5972.467
  • Dolar 42.7981
  • Euro 50.141
  • Lefkoşa 12 °C
  • Mağusa 19 °C
  • Girne 14 °C
  • Güzelyurt 10 °C
  • İskele 19 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara -1 °C

KTÖS Aşı Planıyla İlgili Hükümete Sorular Yöneltti

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) Genel Sekreteri Şener Elcil, hükümete aşı planıyla ilgili sorular yöneltti.
KTÖS Aşı Planıyla İlgili Hükümete Sorular Yöneltti

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) Genel Sekreteri Şener Elcil, hükümete aşı planıyla ilgili sorular yöneltti.

Elcil, konuyla ilgili yazılı açıklamasında, Avrupa Birliği müktesebatı sonucu, AB vatandaşı Kıbrıslı Türklerin de aşı programında olduğunu kaydetti.

4’üncü Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın görevde olduğu dönemde İki Toplumlu Sağlık Komitesi aracılığı ile 400 bin doz aşının Kıbrıslı Türklere verilmesi konusunda uzlaşıya varıldığını söyleyen Elcil, Kıbrıs Rum basınında konuyla ilgili Kıbrıs Türk tarafını suçlayan haberler çıktığını kaydetti ve bazı sorular yöneltti.

Elcil, “AB doğrudan bize yardım yapsın, Rumlar dominant olmak istiyor” gibi söylemlerin halkın sağlığı ile oynamak anlamına geldiğini de savundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler