• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Lefkoşa 24 °C
  • Mağusa 25 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 24 °C
  • İskele 25 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

"5. Kıbrıs Rakı Festivali” için geri sayım başladı!

Mayıs ayında Kıbrıs’ta gelenek haline gelen, Yeni Rakı Ala ve Tekirdağ Rakısı Altın Seri sponsorluğunda, Eski Girne Limanı ve Çevresini Koruma Derneği işbirliği ile düzenlenen 5. Kıbrıs Rakı Festivali için geri sayım başladı...
"5. Kıbrıs Rakı Festivali” için geri sayım başladı!

Kendine has lezzetleriyle rakıseverlerin tercihi Yeni Rakı Ala ve Tekirdağ Rakısı Altın Seri sponsorluğunda, Eski Girne Limanı ve Çevresini Koruma Derneği işbirliği ile “5. Kıbrıs Rakı Festivali”, 14-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Kıbrıs Rakı Festivali kapsamında, tam 7 gün boyunca Lefkoşa, Girne, Gazimağusa, Güzelyurt, Güney Mesarya ve İskele’de anlaşmalı mekanlarda düzenlenecek özel etkinlikler ile rakı severleri yine tadına doyulmaz lezzetler ve muhabbet dolu bir eğlence bekliyor olacak.

 

Meze, eğlence, muhabbet, bir arada, bir adada

5. Kıbrıs Rakı Festivali ile bu yıl “Meze, eğlence, muhabbet, bir arada, bir adada!” sloganıyla, anason kokulu heyecan adanın dört bir yanını sarmaya başlıyor. Her yıl geleneksel hale gelen Kıbrıs Rakı Festivali’nde bu yıl da birbirinden ünlü isimler, adanın her noktasında toplam 66 farklı mekanda unutulmaz anlar yaşatacak.

 

Bu yılki festivalin açılışı İrem Derici konseri ile

Her yıl artan bir heyecanla düzenlenen festival, bu yıl 14 Mayıs Cumartesi akşamı Girne Limanı’nda İrem Derici konseriyle başlayacak ve festival haftası boyunca devam edecek. Türkiye’de son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Türkçe pop müziğinin yükselen yıldızı İrem Derici, bu yılki Kıbrıs Rakı Festivali’nin muhteşem ismi olacak. Festivalin açılışını yapacak olan İrem Derici Girne Limanı’nda vereceği konserinde müzik listelerinde büyük başarı yakalamış şarkılarının yanı sıra yeni albümü “Dantel”den de şarkılar seslendirecek. Rakıseverlere özel sürprizlerin hazırlanacağı gecede 4 kişi de İrem Derici ile tanışma şansı elde edecek. İrem Derici’nin konser gecesine saat 19.30’da Eril Cambaz’ın sergileyeceği performans ile başlanacak.

 

Festivalde Eril Cambaz rüzgarı

Festival kapsamında, “O Ses Türkiye” yarışmasında ülkemizi başarı ile temsil etmiş Eril Cambaz da her akşam farklı bir mekanda sahne alacak. 5. Kıbrıs Rakı Festivali boyunca 5 şehirde toplam 8 ayrı noktada rakıseverler ile buluşacak olan Eril Cambaz, çok sevilen şarkıları ile Kıbrıs Rakı Festivali’nin misafirlerinin eğlencesine eşlik edecek, coşturacak ve gecelerini unutulmaz kılacak. Rakıseverler Eril Cambaz’ı 13 Mayıs’ta Neyzen Restaurant’ta, 14 Mayıs’ta İrem Derici konseri öncesinde, 15 Mayıs’ta Kemal’in Yeri’nde, 16 Mayıs’ta Mars Restaurant’ta, 17 Mayıs’ta Bibliotheque’de, 18 Mayıs’ta Dökme Et’te, 19 Mayıs’ta Mezze Meyhane’de, 20 Mayıs’ta Green Hill’de dinleyebilecek.

 

Girne Limanı’ndaki festivale katılanlar birbirinden eğlenceli aktivitelerden yararlanabilecekler ve festivaldeki en renkli, en güzel anlarını, Girne Limanı’nın girişine yerleştirilen Kıbrıs Rakı Festivali heykelinin önünde çektirecekleri fotoğraflarla ölümsüzleştirebilecekler.

 

Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars bu yıl da gelecek

5. Kıbrıs Rakı Festivali’nin bu yılki bir diğer ismi, muhteşem sahne performansıyla geçen yıla damgasını vuran Ayhan Sicimoglu olacak. Girne’deki Ambiance Restaurant’ta 20 Mayıs Cuma akşamı saat 20:30’da sahne alacak olan Ayhan Sicimoglu & Latin All Stars, latin alaturka performansları ile festivalin yıldızlarından biri olacak. Yoğun ilgi beklenen Ayhan Sicimoglu & Latin All Stars sahnesine; ayrıca Girne, Lefkoşa, Gazimağusa, İskele, Mesarya ve Güzelyurt’taki toplam 66 farklı mekan ile Girne Limanı’ndaki tüm restoranlara önceden rezervasyon yaptırılması tavsiye ediliyor.

 

Festival kapsamında ayrıca Kıbrıslıların Tekirdağ Rakısı Altın Seri sevdasından ilham alarak Altın Kadeh sosyal medya hesabı www.facebook.com/altınkadehadada oluşturuldu. Adanın her yerinde, her manzarada, anason kokan her sofrada altın anlarını paylaşan rakıseverler tarafından Facebook, Instagram ve Twitter’da, Altın Kadeh, keyifle takip ediliyor.

 

5. Kıbrıs Rakı Festivali’nin birbirinden renkli etkinliklerle dolu takvimi ve festival detayları için  www.kibrisrakifestivali.com web adresi ile www.facebook.com/kibrisrakifestivali ve www.instagram.com/kibrisrakifestivali/ sosyal medya hesapları takip edilebilir.

 

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler