• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Lefkoşa 23 °C
  • Mağusa 19 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 22 °C
  • İskele 19 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

5. Kıbrıs Rakı Festivali’nden muhteşem final

Yeni Rakı Alâ ve Tekirdağ Rakısı Altın Seri, 14-20 Mayıs tarihleri arasında 5. Kıbrıs Rakı Festivali’ni sundu. ..
5. Kıbrıs Rakı Festivali’nden muhteşem final

Eski Girne Limanı ve Çevresini Koruma Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen Kıbrıs Rakı Festivali, 7 gün boyunca Lefkoşa, Girne, Gazimağusa, Güzelyurt, Güney Mesarya ve İskele’de birbirinden renkli etkinliklere sahne oldu. “Meze, eğlence, muhabbet bir arada bir adada” sloganı ile düzenlenen 5. Kıbrıs Rakı Festivali’nde bu yıl finalin adı muhteşem Latin Alaturca performansı ile Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars oldu. Festival boyunca Kıbrıs’taki rakıseverlerin büyük beğenisini toplayan Eril Cambaz, festivale özel lezzetlere şarkıları ile eşlik ederek misafirlerden tam not aldı. Festivalin yıldızı İrem Derici, Girne Limanı’ndaki açılış gecesinde sahnelediği muhteşem performansı ile binlerce rakıseveri büyüledi.

rakifes1.jpg

 

Kuzey Kıbrıs, her yıl adaya unutulmaz bir keyif katan ve bu yıl beşincisi gerçekleşen Kıbrıs Rakı Festivali ile doyasıya eğlendi. Yeni Rakı Alâ ve Tekirdağ Rakısı Altın Seri’nin, Eski Girne Limanı ve Çevresini Koruma Derneği işbirliği ile düzenlediği 5. Kıbrıs Rakı Festivali 14-20 Mayıs tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs’ta rakıseverlerle buluştu. Lefkoşa, Girne, Gazimağusa, Güzelyurt, Güney Mesarya ve İskele Kıbrıs Rakı Festivali ile 7 gün boyunca dolu dolu lezzet, muhabbet ve eğlence yaşadı.

rakifes2.jpg

Muhteşem başlayan festival birbirinden renkli etkinliklerle devam etti

Festivalin bu yılki açılış etkinliğinin yıldızı olan İrem Derici, 14 Mayıs’ta Girne Limanı’nı dolduran binlerce rakısevere muhteşem bir performans sunarak hafızalardan silinmeyecek güzellikte saatler yaşatmıştı. Festivalin başından sonuna her gün farklı mekanlarda sahne alan Eril Cambaz ise festivale özel lezzetlere şarkıları ile eşlik edip başarılı performansı ile büyük beğeni topladı. Festival kapsamında ayrıca Lefkoşa, Girne, Gazimağusa, Güzelyurt, Güney Mesarya ve İskele’deki 66 anlaşmalı mekanda avantajlı rakı menüleri sunuldu, birçok mekanda Fasıl Grubu eşliğinde özel etkinlikler gerçekleştirildi.

rakifes3.jpg

Festivalde finalin adı Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars oldu

5. Kıbrıs Rakı Festivali’nde Ayhan Sicimoglu & Latin All Stars bu yılki finale imzasını attı. Girne’deki Ambiance Restaurant’ta 20 Mayıs Cuma akşamı sahne alan Ayhan Sicimoglu & Latin All Stars, Latin Alaturca performansları ile eşsiz bir festival kapanışı yaptı. İlginin rekor düzeyde olduğu gecenin rezervasyonları günlerce öncesinden dolmuştu.

 

Müzik üzerine bir dünya grubu olarak nitelenen Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars’ın solisti Suami Ramirez Veliz’in Türkçe alaturka parçalara kattığı yorum harikaydı. Bilindik alaturka parçaları bambaşka tatlara büründüren Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars, geceye katılan rakıseverleri dans pistine taşıyarak tadına doyulmaz bir eğlence yaşattı.

 

“Hastasıyım” lafını çok sık kullanması ile de bilinen Ayhan Sicimoğlu, Kıbrıs Rakı Festivali’nin bu yıl da parçası olmaktan çok büyük mutluluk ve heyecan duyduğunu ifade ederek “Bu yıl yine sizlerleyiz, festivalin finalini yapıyoruz, Kıbrıs Rakı Festivali’nin hastasıyız” dedi.

 

5. Kıbrıs Rakı Festivali’nin Ambiance Restaurant’ta gerçekleşen Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars etkinliği, katılan herkesi büyüleyen bir gece oldu. Büyük ilgi gören gecenin sonunda Ayhan Sicimoğlu, hayranları ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

rakifes4.jpg

Altın Kadeh sosyal medya hesabına yoğun ilgi gösterildi

Festival kapsamında ayrıca Kıbrıslıların Tekirdağ Rakısı Altın Seri sevdasından ilham alarak oluşturulan Altın Kadeh Adada sosyal medya hesabı, adanın her yerinde, her manzarada, anason kokan her sofrada altın anlarını paylaşan rakıseverler tarafından Facebook, Instagram ve Twitter’da keyifle takip edildi. Rakı sofralarına özel lezzet önerilerinin de bulunduğu Altın Kadeh Adada, takipçilerine sürpriz hediyeler de kazandırdı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler