• BIST 11341.9
  • Altın 5972.467
  • Dolar 42.7981
  • Euro 50.141
  • Lefkoşa 14 °C
  • Mağusa 13 °C
  • Girne 15 °C
  • Güzelyurt 13 °C
  • İskele 13 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

Akıncı, Turizm sektörü temsilcileriyle bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, turizm sektörü temsilcileriyle bir araya gelerek sektörün sorunları ve çıkış yolları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Akıncı, Turizm sektörü temsilcileriyle bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, turizm sektörü temsilcileriyle bir araya gelerek sektörün sorunları ve çıkış yolları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanlığı’ndaki toplantıya Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Gürdal Hüdaoğlu, Turizm Bakanlığı Müsteşarı İsmet Esenyel, Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri Birliği (KITSAB) Başkanı Erkan Kilim, Kıbrıs Türk Otelciler Birliği (KITOB) Başkanı Dimağ Çağıner’in yanı sıra otel ve acente temsilcileri katıldı.

Toplantıda sektörün gelişimi ve sorunlarını aşması için kısa, orta ve uzun vadede alınması gereken önlemler değerlendirildi.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, toplantıda yaptığı konuşmada, eğitim ile birlikte en önemli alanlardan biri olarak değerlendirdiği turizm sektöründe hizmet üretenlerle olan diyaloğunun devam edeceğini vurguladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler