• BIST 11311.06
  • Altın 6170.843
  • Dolar 42.8068
  • Euro 50.5902
  • Lefkoşa 11 °C
  • Mağusa 12 °C
  • Girne 14 °C
  • Güzelyurt 9 °C
  • İskele 12 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 4 °C

Ataoğlu: Bir Görev Düşerse, Sorumluluğumuzun Bilinci İçerisinde Hareket Edeceğiz

Cumhurbaşkanı Tatar, Siyasi Parti Başkanlarıyla Görüşmelerini Sürdürüyor
Ataoğlu: Bir Görev Düşerse, Sorumluluğumuzun Bilinci İçerisinde Hareket Edeceğiz

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, önlerindeki süreçte kendilerine herhangi bir görev düşerse sorumluluklarının bilinci içerisinde hareket edeceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın siyasi parti başkanlarıyla seçim sonrasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunmak üzere başlattığı görüşmeleri kapsamında DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu’nu kabul etti. Ataoğlu saat 12.00’de başlayan ve yarım saati aşkın süren görüşme sonrasında basına açıklamalarda bulundu.

Fikri Ataoğlu, Cumhurbaşkanı Tatar’ın daveti üzerine gecikme olmadan seçim sonrasını değerlendirme şansı bulduklarını belirtti. Ataoğlu, ilerleyen dönemde “Seçim ve Halk Oylaması Yasası”yla ilgili çalışma yapılması gerektiğini de konuştukların söyledi.

Ülke insanının beklentilerine hızlı bir şekilde cevap verilmesinin yanı sıra, sıkıntıların giderilmesi için nelerin nasıl yapılabileceğini ele aldıklarını dile getiren Ataoğlu, “Bizlere düşen sorumluluk çok hızlı bir şekilde bekleyen sıkıntıların giderilmesine yöneliş çalışma yapmaktır. Biz zaten DP olarak sorumluluktan hiç bir zaman kaçmadık. Önümüzdeki süreçte de bize herhangi bir görev düşerse sorumluluğumuzun bilinci içerisinde hareket edeceğimizi ifade etmek isterim” dedi.

Etiketler: , , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler