• BIST 7862.95
  • Altın 1676.592
  • Dolar 27.0722
  • Euro 28.8206
  • Lefkoşa 34 °C
  • Mağusa 34 °C
  • Girne 32 °C
  • Güzelyurt 33 °C
  • İskele 34 °C
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 27 °C

Bu İstifa Bize Örnek Olsun

Bu İstifa Bize Örnek Olsun

246163[1]İspanya'da Girona emniyet müdürü, radara yakalanınca görevinden istifa etti.

İspanya'nın doğusundaki Girona kentinin İl Trafik Müdürü Narcis Cle, otoyolda arabasıyla giderken hız sınırını aşarak radara yakalandığı için istifa etti.

120 kilometre hız sınırının olduğu AP-7 otoyolunda resmi aracınla saatte 160 kilometre hızla giderken radara yakalanan Girona Trafik Müdürü Cle, olaydan 4 saat sonra istifasını sundu.

İspanyol basınında yer alan haberlerde, Cle'nin, Katalonya özerk yönetim hükümeti İçişleri Bakanlığı'nın organize ettiği ''Trafik ve Güvenlik Komisyonu''nun bir toplantısından dönerken, otoyolda radara yakalanması ''gülünç'' olarak yorumlandı. Söz konusu toplantıda, Katalonya bölgesinde 2020 yılına kadar trafik kazalarını azaltmak için bir plan üzerine çalışmalar yapıldığı kaydedildi.

Girona Trafik Müdürlüğü'nde 14 yıllık görevini radara yakalanmasından dolayı sonlandıran Cle'nin istifasının, Katalonya özerk yönetim hükümeti İçişleri Bakanı Ramon Espadaler tarafından kabul edildiği açıklandı. Espadaler, Cle'nin istifa ederek, onurlu bir hareket yaptığını söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler