• BIST 9077.87
  • Altın 2324.865
  • Dolar 32.3699
  • Euro 34.9644
  • Lefkoşa 22 °C
  • Mağusa 24 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 22 °C
  • İskele 24 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Fener-Cimbom maçının ilk 11'leri belirlendi!

Büyük derbiye 3 gün kaldı...
Fener-Cimbom maçının ilk 11'leri belirlendi!

 

Süper Lig'de 11. haftanın en önemli maçında Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda Galatasaray'ı konuk ediyor. Dev derbiye 3 gün kala muhtemel 11'ler belli oldu...

FENERBAHÇE'NİN DERBİ 11'İ...

VOLKAN DEMİREL

Bu sezon da her zaman olduğu gibi kalenin vazgeçilmezi olan Volkan Demirel, Galatasaray derbisinde de takımının en büyük kozlarından...

 

ŞENER ÖZBAYRAKLI

Van Der Wiel'in formsuzluğunun ardından formayı kapan Şener Özbayraklı, oyunun hücum yönünde hala beklentileri karşılayamasa da şu an için sağ bekte tek alternatif durumunda...

 

SIMON KJAER

Milli takımındaki hafif sakatlığının ciddi olmadığı anlaşılan Simon Kjaer, Galatasaray derbisinde ilk 11'deki yerini alabilecek.

 

MARTİN SKRTEL

sezon Kjaer'le stoperin göbeğini kapatan Skrtel, son haftalarda yükselen performansıyla dikkat çekiyor. Fenerbahçe'nin Karabük, milli takımı Slovakya'nın da Litvanya'ya karşı oynadığı maçlarda gol atan tecrübeli ismin yeri garanti...

 

HASAN ALİ KALDIRIM

İsmail Köybaşı'yla olan forma rekabetinden galip çıkan Hasan Ali'nin derbide ilk 11'de olmaması büyük sürpriz olur.

 

JOSEF DE SOUZA

Mehmet Topal'ın kart cezalı olması sebebiyle defansın önünde Josef yer alacak. Bu sezon başı Advocaat'ın yok saydığı ancak daha sonra çok çalışarak formayı geri alan Brezilyalı'ya derbide çok iş düşecek.

 

ROMAN NEUSTADTER

Sezon başı büyük umutlarla transfer edilen hem orta sahada hem stoperde oynayabilen Neustadter kulübede kaldı ancak takımın eksik olduğu dönemlerde de hazır olmasıyla dikkat çekti. Kulübede olmayı problem etmeyen Neustadter, Josef ile yanyana görev yapabilir.

 

VOLKAN ŞEN

Sezon başından bu yana mücadelesiyle taraftarın da takdirini toplayan Volkan Şen, son vuruşlardaki başarısızlığına rağmen pozisyon yaratması ve performansıyla ilk 11'in vazgeçilmezlerinden...

 

AATİF CHAHECHOUHE

UEFA kadrosunda olmamasına rağmen çalışmaya devam eden ve Karabük maçıyla berabere göze girmeyi başaran Faslı oyuncu, Lens'in yokluğunda takımın hücumdaki en önemli silahlarından biri olacak. Aatif Akhisar deplasmanında da farkı ikiye çıkartarak takımını rahatlatan isim olmuştu.

 

MOUSSA SOW

Manchester United maçında kadrolar açıklandığında en çok şaşırtan tercihlerden biri olan Sow, harika bir golle müthiş bir başlangıç yapmıştı. Daha önce de birçok kez derbi tecrübesi yaşayan Senegalli bu maça 11'de başlayabilir. Sow'un sol açıkta oyuna başlaması bekleniyor.

 

ROBİN VAN PERSİE

Akhisar mücadelesinde sakatlanan ancak kısa sürede takımla çalışmalara başlayan Van Persie, gol pozisyonlarını affetmemesiyle takımının belki de en büyük kozu olacak.

 

GALATASARAY'IN DERBİ 11'İ...

FERNANDO MUSLERA

Galatasaray'ın en güvendiği isimlerin başında gelen Muslera, milli takımdaki uzun seyehatin ardından derbide kalesini koruyacak.

 

SABRİ SARIOĞLU

Kimler geldi, kimler geçti Sabri'nin yeri sağ bekte hiç değişmedi. Tecrübesiyle savunmanın sağı, derbide ona emanet.

 

CHEDJOU

Aklında transfer var. Fakat tecrübesi nedeniyle Riekerink ona güveniyor.

 

HAKAN BALTA

İlerleyen yaşına rağmen savunmada güven veren bir yapısı olan Hakan Balta, soğukkanlılığıyla Kadıköy atmosferinde sol stoper olarak görev yapacak.

 

LİONEL CAROLE

Galatasaray'da alternatifi olmayan Carole, buna rağmen sıkı çalışarak her geçen hafta büyük beğeni topluyor.

 

SELÇUK İNAN

Kaptan son taktik idman da yedek denense de Riekerink'in saha içinde en güvendiği isimlerden.

 

TOLGA CİĞERCİ

Başakşehir maçında cezası nedeniyle oynayamayan Tolga, kariyerindeki ilk Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde mücadele verecek.

 

BRUMA

Galatasaray'ın bu sezon ki her şeyi. Özellikle deplasman maçlarında attığı goller ve yaptığı işlerle takdiri hak ediyor. Derbide de ona çok iş düşüyor.

 

WESLEY SNEİJDER

Her ne kadar eleştirilse de Cimbom'un 10 numarası büyük maçların adamı. Hücumu yönlendirme görevi onun.

 

LUKAS PODOLSKİ

Tıpkı Sneijder gibi Podolski de tecrübesiyle büyük katkı sağlayacak isimlerden biri. Riekerink onun şutlarına güveniyor.

 

EREN DERDİYOK

Ligin ilk 5 haftasında 5 gol atan Eren, sonrasında sessizliğe büründü. Derbi maçı onun için bir fırsat.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler