• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • Lefkoşa 19 °C
  • Mağusa 20 °C
  • Girne 20 °C
  • Güzelyurt 17 °C
  • İskele 20 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

YDÜ Hukuk Fakültesi mezuniyet töreni büyük bir coşku ile gerçekleştirildi

YDÜ Hukuk Fakültesi mezuniyet töreni büyük bir coşku ile gerçekleştirildi

Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2014-2015 eğitim-öğretim dönemi mezuniyet töreni, Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi (AKKM) büyük salonda, büyük bir coşku ile  gerçekleştirildi.

Yakın Doğu Üniversitesi,(Near East University) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, törene, Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel, Rektör Prof. Dr. Ümit Hassan, Türkiye Cumhuriyeti’nden Eski Bakanlar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milletvekilleri, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Yeter Tabur, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yıldırım Uler, Hukuk Fakültesi Öğretim Üyeleri, Veliler ve Öğrenciler katıldı.

Günsel: “On Yıl Önce Mezun Olduğum Hukuk Fakültemizin Kıymetli Akademik Kadrosu İle Birlikte Olmak Çok Anlamlı”.

Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel, törendeki konuşmasında, kendisinin de on yıl önce Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduğunu ifade ederken, “Bugün burada çok kıymetli hocalarım ile bir arada bulunmak duygulanmamıza ve mutlu olmamıza sebep oldu. İnsan duygulandığı zaman kendini daha da içtenlikle ifade eder. Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültemizin kıymetli akademik kadrosuna teşekkür ederken, mezunlarımıza da, meslek hayatlarında daha nice başarılar diliyoruz.” dedi.

YDÜ Rektörü Prof. Dr. Ümit Hassan Ve YDÜ  Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yıldırım Uler’in Konuşmalarında, Hak, Adalet Ve Hukukun Üstünlüğü Vurguladılar.

Yakın Doğu Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Ümit Hassan yaptığı konuşmada, Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin akademik kadrosunun değerinden bahisle, Hukuk Fakültelerinde, alanında uzman profesörler tarafından kaliteli bir eğitim verildiğini, Doçent, Yardımcı Doçent, Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi Kadroları ile de aynı çizginin izlendiğini vurgularken, mezunların aldığı iyi eğitim ile, hak ve adaletten ayrılmaksızın icra edecekleri meslek hayatlarında başarılar diledi.

Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Yıldırım Uler de konuşmasında, dört yıllık eğitim süresinin ne kadar hızlı geçtiğini ifade ederek, mezunların artık, ülkedeki her türlü hukuki meselenin sorumluluğunu paylaşacak olduklarını vurgulayarak, meslek hayatlarında başarılar diledi.

Yakın Doğu Üniversitesi’ne Teşekkürler

Törenin sunumunu gerçekleştiren Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Görevlisi Ayhan Dolunay, kendilerinin de Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduklarını ve akademisyenlik yolculuğuna, yine Yakın Doğu Üniversitesi’nin sunduğu kıymetli imkanlar ile başladıklarını ifade ederek, Yakın Doğu Üniversite’sine bir kez daha teşekkürlerini sunarken, mezunların heyecan ve mutluluklarını paylaştıklarını ifade etti.

Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi birincisi Hüseyin Koralp de, bu denli kaliteli bir eğitim alma şansını kendilerine tanıyan Yakın Doğu Üniversitesi’ne teşekkürleri ile başladığı sözlerini, fakülte öğretim üyeleri, öğretim görevlileri ve araştırma görevlilerine, verdikleri eğitim ve destek için müteşekkir olduklarını ifade ederek sürdürdü.

Törende diploma alan Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sofu Altınbaş da yaptığı konuşmada, Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat Günsel’e teşekkürle başladığı sözlerini, aldıkları kaliteli eğitim için Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesinin akademik kadrosuna teşekkür ederek, kendisinin gençlere örnek olmak adına hukuk eğitimine başladığını ve bugün diplomasını aldığını ifade ederek, hak ve adaletten hiçbir zaman ayrılmadığını ve ayrılmayacağını ifade etti.

Yakın Doğu Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yulia Star Astenkova’nın piyano dinletisi gerçekleştirdiği tören, mezunlara diplomalarının takdimi, mezunlardan gelen istek üzerine mezuniyet öz çekimi ve kep atılması ile son buldu.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler