• BIST 14827.35
  • Altın 6217.79
  • Dolar 46.4295
  • Euro 53.1747
  • Lefkoşa 17 °C
  • Mağusa 19 °C
  • Girne 20 °C
  • Güzelyurt 16 °C
  • İskele 19 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 17 °C

Böyle vahşet görülmedi!

Avrupa'da korkunç olay...
Böyle vahşet görülmedi!

İsviçre'in Liechtenstein yakınlarındaki St Gallen kantonunda bıçaklı bir saldırgan, trenin içinde yolcuların üzerine yanıcı bir sıvı dökerek ateşe verdi.

BBC’nin haberine göre; saldırganın 27 yaşında bir İsviçreli olduğu ve olay sonrası hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Haberde, zanlının önce insanların üzerine yanıcı bir sıvı döküp ateşe verdiği sonrasında ise bıçakla saldırdığı aktarıldı.

Olayda 6 kişi yaralanırken, yaralılar arasında 6 yaşında bir çocuğun bulunduğu belirtildi. Yaralılardan bazılarının durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Polis, terör saldırısı ihtimalinin dışlanmadığını açıkladı. Sözcü Hanspeter Kruesi, AFP’ye yaptığı açıklamada, “şüpheli saldırganın göçmen olmadığını” bildirdi.

İsviçre’yi dehşete düşüren olan, yerel saatle 14:20’de, tren Salez İstasyonu’na yaklaştığı sırada yaşandı.

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler