• BIST 9079.97
  • Altın 2324.085
  • Dolar 32.3613
  • Euro 34.9442
  • Lefkoşa 14 °C
  • Mağusa 15 °C
  • Girne 17 °C
  • Güzelyurt 14 °C
  • İskele 15 °C
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 12 °C

Öldüresiye dövülen Türkan Sarıkaya hayatını kaybetti

Adana'da kendisine platonik aşk duyduğu iddia edilen Bünyamin F. tarafından öldüresiye dövülen Türkan Sarıkaya, 7 günün ardından hayata veda etti.
Öldüresiye dövülen Türkan Sarıkaya hayatını kaybetti

İddiaya göre, Türkan Sarıkaya, geçtiğimiz 8 Şubat günü yaklaşık 5 yıldır tanıdığı platonik aşığı Bünyamin F. tarafından dövüldü. Bünyamin F.'nin kardeşi Utku F. ve onun arkadaşı Alican D. tarafından baygın halde 22 yaşındaki kuzeni Seren Gün'ün evine bırakılan Sarıkaya, daha sonra yakınları tarafından Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen genç kız, buradan da özel bir hastaneye sevk edildi. Yoğun bakıma alınan Sarıkaya, komada geçirdiği 7 günün ardından bu akşam hayatını kaybetti.

1 (1)

7 GÜN KOMADA KALDI Ölüm haberini alan yakınları, hastaneye akın etti. Platonik aşık kurbanı genç kızın babası Haydar Sarıkaya, kızını öldürdüğü iddia edilen Bünyamin F.'nin gereken cezayı almasını istedi. Adaletin yerine getirilmesi gerektiğini vurgulayan acılı baba Haydar Sarıkaya, 'Bunu Türkiye, dünya duysun; böyle bir namussuzluk olamaz. Gereken neyse yapılsın, benim de yüreğim soğusun. Benim yüreğim soğumazsa, karşı taraf da bilsin bu böyle bitmeyecek. Bir baba olarak herkes kendini benim yerime koysun. Ben bugüne kadar sustum ama bundan sonra susmayacağım. Hepinizin vicdanı var. Bunu Başbakan da duysun, Cumhurbaşkanı da duysun, milletvekilleri de duysun; eğer hepsinin evladı varsa, yüreği sızlıyorsa bu soytarılara bir son versin. Bu soytarılar gezmemeli, yaşamamalı bu memlekette artık' diye konuştu.

1 (2)

'BENİM KIZIM SIRLARIYLA GİTTİ' 7 gün komada kalan ve zanlılar hakkında polise ifade veremeden hayata gözlerini yuman Türkan Sarıkaya'nın babası Haydar Sarıkaya konuşmasına şöyle konuştu:

'Benim kızım sırlarıyla gitti. Ne olacak şimdi? Erkekse çıksın gelsin. Ben buradayım, hepimiz burada. Bu memleket sahipsiz değildir. Ama üç paralık babasının arabasını altına alıp onun bunun namusuna? Yok öyle bir şey arkadaş. Kimse kimseye mecbur değildir. Benim duyduğum kızımı istemiş, olmamış. Tamam olabilir. Kalkıp da yiğitlik yapmak? Ama benim kızım o kadar erkek ki, tek başına ona. Yazıklar olsun ona, erkek diye ortalıkta geziyor. Don giydireceğim ona, gelsin buraya erkekse. O namuslaysa yaşamasın, öldürsün kendini. Eğer ailesi de namusluysa, yaşatmasın öldürsün onu'.

Genç kızın cenazesi, Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

3 KİŞİ TUTUKLANDI Türkan Sarıkaya'ı dövdüğü iddia edilen Bünyamin F. ile kızı baygın halde evine bırakan kardeşi Utku F. ve onun arkadaşı Alican D., geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen 3 kişi nöbetçi mahkeme tarafından 'adam öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla tutuklanıp cezaevine gönderilmişti. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

1 (4)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler