YDP'den elde edilen bilgiye göre; kurultayın kazananı Erhan Arıklı oldu.
Erhan Arıklı oyların yüzde 53.6'sını (2179), Bertan Zaroğlu ise yüzde 46.4'ünü (1891) aldı. 45 oy ise geçersiz sayıldı.


YDP'den elde edilen bilgiye göre; kurultayın kazananı Erhan Arıklı oldu.
Erhan Arıklı oyların yüzde 53.6'sını (2179), Bertan Zaroğlu ise yüzde 46.4'ünü (1891) aldı. 45 oy ise geçersiz sayıldı.
Merit Sosyal İşler Koordinatörlüğü projelerini basınla paylaştıMerit International Sosyal İşler Koordinatörlüğü tarafından, 2025 yılı boyunca hayata geçirilen sosyal sorumluluk projelerinin kamuoyu ile paylaşıldığı yıl sonu basın toplantısı, yılbaşı yemeği konseptiyle düzenlendi.
Cumhurbaşkanlığı'nda “Yeni Yıl Basın Resepsiyonu” düzenlendi: Her zaman telefonunuzun ucundayımCumhurbaşkanlığı’nda “Yeni Yıl Basın Resepsiyonu” düzenlendi. Resepsiyon kısa bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, "Ben her zaman telefonunuzun ucundayım" ifadelerini kullandı.
Mehmet Kale Kişi CTP'nn yeni Genel SekreteriCTP parti Meclis'i genel sekreter ve MYK seçimi yapıyor.
Erhürman, Siyasi Partiler Konseyi’ni toplantıya çağırdıCumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Siyasi Partiler Konseyi’ni toplantıya çağırdı.
Kilo Verdiren Besinler
Birlikte Büyüyen Hayvanların Öncesi ve Sonrası
Duygusal Zekâsı Yüksek ve Hisleri Kuvvetli İnsanlarda Görülen 11 Özellik
Atatürk’ün az bilinen fotoğrafları
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.