• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Lefkoşa 14 °C
  • Mağusa 16 °C
  • Girne 17 °C
  • Güzelyurt 13 °C
  • İskele 16 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Bayrağı Tufan Vudalı devraldı!

Cumhuriyetçi Türk Partisi Gençlik Örgütü Girne İlçesi’nin 18. Olağan Kongresi, dün akşam gerçekleştirildi ve başkanlığa Tufan Vudalı getirildi.
Bayrağı Tufan Vudalı devraldı!

CTP Girne İlçe binasında gerçekleştirilen kongre Demokrasi Şehitleri anısına saygı duruşuyla başladı, ardından divanın oluşturulmasıyla devam etti. Gençlik Örgütü Girne İlçesi’nin 18. Olağan Kongresi’ne Genel Sekreter Tufan Erhürman, Örgüt Sekreteri Erdoğan Sorakın, Gençlik Örgütü Başkanı Şehan Tomgüsehan, Girne İlçe Başkanı Mehmet Kale Kişi, Girne milletvekili Fazilet Özdenefe ve çok sayıda genç üye katıldı.

 

ERHÜRMAN: “YENİ CTP’NİN YENİ GENÇLİĞİ YARATICI OLACAK”

CTP Gençlik Örgütü Girne İlçesi’nin 18. Olağan Kongresi’nde konuşma yapan Genel Sekreter Tufan Erhürman, “Yine birlikte yeni CTP” sloganıyla çıktıkları yolda gençlik örgütlerinin de yeniden yapılandığını ve yeni CTP’nin yeni gençliğinin de yaratıcı olacağını söyledi. Küskünlük dönemlerinin artık geride bırakıldığını ve yeni bir döneme girildiğini dile getiren Erhürman, Girne’de yeni bir gençlik örgütü yapısının oluşturulduğunu ve artık yeni şeylerin söylenip yeni şeylerin yapılacağını vurguladı. Gençlik Örgütü’nün daha da büyüyüp gelişmesi için gençlere ulaşmakta yeni modeller üretilmesi gerektiğinin altını çizen Erhürman, 1970 yılında kurulan CTP’nin kendilerine miras olarak bırakıldığını ifade etti. “Bu ülkeyi daha yaşanabilir bir ülke haline getirmeliyiz” diyen Erhürman, göreve gelen yeni başkan ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

 

KİŞİ: “YENİ YÖNETİMİN ÖNEMLİ BİR MİSYONU OLACAK”

Girne İlçe Başkanı Mehmet Kale Kişi de gençlere hitap etti. Gençleri çok daha iyi anlayabilecek bir kadronun göreve geldiğinin altını çizen Kişi, yeni yönetim kurulunun çok önemli bir misyonu olacağını belirtti. Girne İlçesi Yönetim Kurulu olarak tüm olanakları sağlayacaklarını ve Gençlik Örgütü ile birlikte çalışacaklarına vurgu yapan Kişi, muhtemel bir erken genel seçim ve referandumun önlerinde durduğunu, bu yüzden de yeni dönemde ekstra efor sarfetmeleri gerekeceğini dile getirdi.

 

TOMGÜSEHAN: “BÜYÜK BİR SINAVA SOYUNDULAR”

Yeni dönemde gençlere çok büyük görevler düştüğünü ifade ederek sözlerine başlayan CTP Gençlik Örgütü Genel Başkanı Şehan Tomgüsehan, Girne’de oluşturulan genç kadronun çok büyük bir sınava soyunduğunu belirtti. Geçmiş dönemde de görev alan kadronun çok büyük katkılar sağladığını ifade eden Tomgüsehan, yeni dönemde görev alacak olanlara başarılar diledi.

 

VUDALI: “SLOGANIMIZA UYGUN HAREKET EDECEĞİZ”

CTP Gençlik Örgütü Girne İlçesi’nde başkanlığa tek aday olan Tufan Vudalı, “Yine birlikte yeni CTP” sloganına bağlı kalarak hareket edeceklerini vurguladı. Gençlik Örgütü’ne katıldığı günden bu yana Girne’de beşinci kongreyi yaşadığını ifade eden Vudalı, yoğun ve stresli bir coğrafyada 2017 yılının barış yılı olarak görüldüğünü, bunun bile gençler için çok büyük bir umut olduğunu söyledi.

 

YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ

Gençlik Örgütü Girne İlçesi yönetim kurulu da belirlendi. Tufan Vudalı başkanlığındaki yönetim kurulunda, ilçe sekreteri İpek Akın, örgütlenme sekreteri Hasan Cankoy, medya sorumlusu Firuz Doğgün, sosyal aktiviteler sorumlusu Eylem Aydın, eğitim sekreteri Veli Ardıç, kırsal kesim sorumlusu Ramadan Sacır ve dış ilişkiler sekreteri Cemre Ertaç olarak belirlendi. 

Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler