• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • Lefkoşa 13 °C
  • Mağusa 15 °C
  • Girne 16 °C
  • Güzelyurt 15 °C
  • İskele 15 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

lifecell: “Hayat seninle her yerde”

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in yeni dijital markası lifecell, internet üzerinden yeni bir dünya sunuyor.
lifecell: “Hayat seninle her yerde”

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in yeni dijital markası lifecell, internet üzerinden yeni bir dünya sunuyor.

lifecell: “Hayat seninle her yerde”


Adada, Turkcell Grup’ta ve dünyada ilk kez sadece internet üzerinden iletişim çözümleri sunan, Turkcell’in yeni dijital markası lifecell, internet üzerinden hayatın tüm renklerine dokunacak ve yenilikleriyle mobil iletişimde yine öncü olacak.

 

lifecell, sevdiğimiz pek çok alışkanlığımızı internet üzerinden tek bir paketle zaman ve mekandan bağımsız hayatımıza taşıyor, teknoloji çözümleri ve eğlenceli içerikleriyle Kuzey Kıbrıs’ta hayatı renklendiriyor.


lifecell dünyası pek çok seçeneği ile dikkat çekiyor. ‘BiP’ üzerinden yurtiçi ve Türkiye’deki  tüm sabit hat ve GSM numaraları aranabilecek, ‘lifebox ile tüm müzik, fotoğraf ve dokümanlar güvenle saklanabilecek, ‘fizy’ ile milyonlarca şarkı dinlenebilecek.

 

Turkcell TV+ ile her yerden televizyon izlenebilecek; Kuzey Kıbrıs’taki televizyon kanallarının ilk kez tek platform üzerinde toplanarak, dünyanın her yerinden izlenebilecek.
 

 

Kuzey Kıbrıs Turkcell yeni markası lifecell ile dijital dönüşüme imzasını atıyor, “Hayat seninle her yerde” diyerek internet üzerinden yeni bir dünya sunuyor.
Adada, Turkcell Grup’ta ve dünyada ilk kez sadece internet üzerinden iletişim çözümleri sunan Turkcell’in yeni dijital markası lifecell, internet üzerinden hayatın tüm renklerine dokunacak ve yenilikleriyle mobil iletişimde yine öncü olacak.
İnternet üzerinden iletişim çözümleri sunan Turkcell’in yeni dijital markası lifecell, Lefkoşa’da Merit Otel’de düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı, çok sayıda gazeteci ve yazara lifecell’i anlattı, hedeflerini paylaştı. Ayrıca basın toplantısına katılan gazeteciler, ilk kez lifecell dünyasını deneyimleme fırsatı buldu.
Yazıcı, ‘lifecell’ dünyasındaki en önemli farkın, internet üzerinden BiP’le sabit hatların da ücretsiz olarak aranabilmesi olduğunu söyledi, bunu uygulama ile de gösterdi.
“Yeni Bir Dünya Doğuyor” sloganı ile tanıtılan lifecell’in lansmanı ise Perşembe akşamı saat 20:00’de Girne Lord’s Palace Otel’de yer alacak.
lifecell-basin-top.-fotograflar-(1).jpg

Yeni Dijital Dünya

Tüm iletişim çözümlerini mobil internetle hayatımıza getiren ve uygulamalarıyla hizmet veren lifecell, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in yeni dijital dünyası olarak Kuzey Kıbrıs’la buluşuyor.
“Enerjik, hızlı, güvenilir, akıllı, eğlenceli, prestijli” kavramlarını markasında barındıran lifecell, teknoloji çözümleri ve eğlenceli içerikleriyle Kuzey Kıbrıs’ta hayatı renklendiriyor.
lifecell, sevdiğimiz pek çok alışkanlığımızı internet üzerinden tek bir paketle zaman ve mekandan bağımsız hayatımıza taşıyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell yeni dijital markası lifecell’in “lifebox” özelliği sayesinde fotoğraftan videoya, müzik dosyalarından önemli belgelere kadar tüm dosyalar güvenle saklanacak, tüm verilere istendiği zaman cep telefonu, tablet veya bilgisayar üzerinden erişilebilecek.
Lifecell paket müşterileri BiP’le Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’taki tüm operatörler ve sabit telefonlarla internet üzerinden görüşme yapabilecek, ayrıca yurt dışından da Kıbrıs’ı arayabilecek.
Kullandığı mevcut paketinin internet kotasından düşmeden, en uygun fiyatlara, evde, işte, yolculukta sporda ve her yerde fizy ile sınırsız müzik keyfi yaşayacak lifecell dünyasının ayrıcalıklı bireyleri, hızlı ve kesintisiz şekilde Türkiye ve Kıbrıs’ın yaygın televizyon kanallarına Turkcell TV+ ile internet üzerinden ulaşma imkanına kavuşacak.
BiP, TV+, fizy veya lifebox paketlerinden herhangi birini alanlara, seçtikleri uygulamada kullanmaları için 5’er GB internet de hediye edilecek.

 

‘fizy’ ile özgürce müzik keyfi

lifecell’in sunacağı ‘fizy’ sayesinde Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler yerli ve yabancı milyonlarca şarkıyı, fizy için hazırlanan çok özel listeleri ve son çıkan albümleri özgürce dinleyebilecek; beğendiği şarkıları video klipleri ile izleyebilecek.
Mobil uygulama “fizy” sayesinde, şarkı dinlerken veya video izlerken kendi mevcut kullandığı paketinin internet kotasında eksilme olmayacak;  fizy veya lifebox paketlerinden herhangi birini alana, her uygulamada kullanmaları için 5’er GB internet de hediye edilecek.
Her ana uygun ve sürekli güncellenen hazır listelerle eşsiz bir müzik keyfi sunacak fizy; bilgisayar, tablet veya akıllı telefonundan da erişim imkanına sahip olacak. Ayrıca tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell aboneleri mevcut tarifelerine ek olarak 6,99 TL den başlayan fiyatlar ile Fizy müzik paketinden yararlanabilecek.

 

“lifebox” ayrıcalığı

lifecell iletişim dünyasının bir diğer önemli özelliği ise lifebox uygulaması olacak.
Teknoloji tutkunları lifebox ile fotoğraftan videoya, müzik dosyalarından önemli belgelere kadar tüm dosyalarını güvenle saklayacak, tüm verilerine istediği zaman akıllı telefon, tablet veya bilgisayar üzerinden erişebilecek.
Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından tanıtımı yapılan lifecell’de “lifebox” hakkında şu özelliklere de dikkat çekildi:
“iOS ve Android mobil uygulama marketlerinden lifebox’u indirin ve oluşturduğunuz kimlik ve şifre ile giriş yapın. Tarifeler ile birlikte sunulan hediye depolama alanları yanı sıra dilerseniz faturanıza yansıtarak ayrıca depolama alanı satın alırken,  her uygulamada kullanım için size sunulan 5’er GB internet hediyesi de en önemli ayrıcalığınız olacak.”

Kolay ve hızlı kullanım sağlayan lifebox ile daha büyük saklama alanına kavuşacak kullanıcılar, hiçbir anı kaçırmadan telefonlarından daha çok fotoğraf ve video çekme olanağı bulacak.
lifebox servisi, gelişmiş otomatik yedekleme özelliği sayesinde, tüm fotoğrafları otomatik olarak depoya yükleyecek, tarih ve lokasyona göre sınıflandıracak, sosyal medyadan anında paylaşma imkanı sunacak. PDF ve Word dosyaları da lifebox’da kolayca kaydedilebilecek. Kuzey Kıbrıs Turkcell tüm  faturalı, faturasız abonelerine, mevcut tarifesine ek olarak, 50 GB lifebox paketi için 3,90TL/60 KNT 500 GB paketi için 6,90/153 KNT, lifebox 2,5 TB paketi 19,90/307KNT karşılığında ödeme yapılarak kullanılabilmektedir.

 


BiP ayrıcalığı da lifecell’de

Yeni nesil anlık mesajlaşma, sesli ve görüntülü görüşme deneyimi sunan BiP de lifecell ile iletişimle hayatı her yere taşıyacak.
“Resimlerinizi, videolarınızı, ses kayıtlarınızı ve mesajlarınızı hiçbir yerde olmayan eğlenceli içeriklerle anında ve ücretsiz gönderebilirsiniz” denen açıklamada, BiP’ten tüm operatör kullanıcılarının yararlanabileceği de belirtildi.
iOS ve Android işletim sistemine sahip cihazlar ile kullanılabilen BiP uygulaması; internet üzerinden, yüksek kalitede sesli ve görüntülü görüşme avantajını sunmaya devam edecek.

 

 

Turkcell TV+ ile sevilen programlar her yerde

Yepyeni TV deneyimi yaşatacak olan Turkcell TV+ uygulaması müşterilerine her yerde eşsiz televizyon deneyimi sunacak. Kuzey Kıbrıs’ta uydu üzerinden yayın yapan TV kanallarının da yer aldığı TV+ kaçırdığınız film veya dizileri kayıt yaparak daha sonra izleme imkanı da sunuyor. Aylık abonelik ile verilen Kıbrıs’a özel TV paketi 9,99 TL.’den sunulmaktadır. Tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell  faturalı ve faturasız aboneleri mevcut tarifelerinden bağımsız olarak ek ödeme ile Turkcell TV Plus paketlerine sahip olabilecek.

69 TL’den başlayan lansmana özel tanışma fiyatlarıyla


lifecell paketleri 31 Aralık’a kadar tanışma fiyatlarıyla sunuluyor. Ayrıca paketleri alan ilk 500 kişiye de Turkcell T serisinin en son cihazı Turkcell T 70 AYLIK 19,90 TL ödeme ile 12 ay taahhütle veriliyor.

lifecell paketleri internet dünyasını doyasıya yaşayabileceğiniz, internet, BiP dakikası ve lifecell servislerini içeren paketlerden oluşuyor.
99 TL’lik LIFE MAXI paketi ile 300 dakika ve 6 GB internet sunulacak. Ayrıca her uygulama için de 5GB hediye veriliyor. Paket dakikaları hem BiP uygulaması üzerinden hem de standart aramalarda, yurtiçi her yöne ve Türkiye yönüne geçerli olacak. 
Üstelik BiP’ten BiP’e paket dakikalarından düşmeden sınırsızca arama yapılabilecek. Ayrıca yurt içinde yapılan BiP aramalarında internet kullanımı ücretlendirilmeyecek, paket ile sunulan internet faydasından düşmeyecek. lifecell paketleri 12 aylık kontrat ile sabit fiyat garantili sunulacak.
lifecell tarifeleri ile lifebox, TV+, fizy ve Wi-Fi servisleri de ücretsiz olacak. Ayrıca lifebox, TV+ ve fizy servisleri için her bir servise özel ek 5GB internet de hediye olarak yer alacak.
lifecell tarifelerine ek ücretsiz sunulan lifebox, TV+ ve fizy servislerini aktif hale getirmek için LIFE yazıp 3030’e kısa mesaj (SMS) göndermek gerekiyor.
BiP arama dakikası sunan pakete abonelik için MAXI yazıp 3030’a SMS göndermek yeterli.

 

 

LIFE MIDI

LIFE MAXI

LIFE MEGA

 

BİP’ten BİP’e SINIRSIZ

 

200 DK

300 DK

400 DK

 

4GB

6GB

8GB

 

Fizy

Fizy

Fizy

 

lifebox 50GB

lifebox 500GB

lifebox 2,5TB

 

Turkcell TV+

Turkcell TV+

Turkcell TV+

 

Wi-Fi

Wi-Fi

Wi-Fi

Paket Ücreti

69,00 ₺

99,00 ₺

119,00 ₺


 


 

 

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler