• BIST 7723.61
  • Altın 1676.592
  • Dolar 27.0722
  • Euro 28.8206
  • Lefkoşa 34 °C
  • Mağusa 34 °C
  • Girne 32 °C
  • Güzelyurt 32 °C
  • İskele 34 °C
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 26 °C

Özersay:Çektiğimiz acılar düşmanlık beslemek için değil

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, geçmişte yaşanan acıların bir daha yaşanmaması için hatırlanması gerektiğini söyledi.
Özersay:Çektiğimiz acılar düşmanlık beslemek için değil

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, geçmişte yaşanan acıların bir daha yaşanmaması için hatırlanması gerektiğini söyledi.

Özersay sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneğimizi ziyaret ettiğini duyurdu.

“Tarihimizi, çektiğimiz acıları düşmanlık beslemek için değil ama aynı acıları bir daha yaşamamak için hatırlamalı ve varlığımızı borçlu olduğumuz Şehitlerimizi unutmamalıyız” diyen Özersay, Milli Mücadele ve Şehitler Haftası nedeniyle bu sabah Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneğimizi ziyaret ettik. Bu vesileyle Şehit ailelerinin görüşlerini, hassasiyetlerini ve beklentilerini de ele aldık. Tüm Şehitlerimizi saygıyla ve rahmetle, Gazilerimizi de minnetle anıyoruz” ifadelerin de kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler