• BIST 8000.46
  • Altın 1673.482
  • Dolar 27.1096
  • Euro 28.9255
  • Lefkoşa 30 °C
  • Mağusa 31 °C
  • Girne 29 °C
  • Güzelyurt 27 °C
  • İskele 31 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 27 °C

Tarım ilaçlarının doğru kullanımı, gıda güvenliği ve tarımsal ilaçlarda kalibrasyon alanında seminerler verilecek

“Tarım İlaçlarının Doğru Kullanımı, Gıda Güvenliği ve Tarımsal İlaçlarda Kalibrasyon” konulu seminerler verilecek.
Tarım ilaçlarının doğru kullanımı, gıda güvenliği ve tarımsal ilaçlarda kalibrasyon alanında seminerler verilecek

Tarım Dairesinden verilen bilgiye göre, ilk seminer yarın Maraş Gazimağusa Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi’nde (MAGEM); ikincisi ise 19 Aralık Perşembe, Güzelyurt’ta Bel-Sen Sendika Lokali’nde (Terminal Üstü) yer alacak. Seminerler saat 18:30’da başlayacak.

Seminerlerde Dr. Öncül Kaangün Caner ve Yüksek Ziraat Mühendisi Hakan Örnek konuşma yapacak ve sonunda katılımcılara sertifika verilecek. 

Seminerler Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Tarım Dairesi ile Tarımsal Araştırma Enstitüsü tarafından, TC Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü’nün desteğiyle organize edildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler