• BIST 12433.5
  • Altın 6495.18
  • Dolar 44.3489
  • Euro 51.3612
  • Lefkoşa 23 °C
  • Mağusa 23 °C
  • Girne 23 °C
  • Güzelyurt 22 °C
  • İskele 23 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C

Bengihan: Önerilerin konuşulacağı yer meclis komiteleridir

Yeni düzenlemede artışın yüzde 50’sinin ödeneceğini, kalan kısmın Ocak 2027’ye erteleneceğini duyururken, sendikalar söz konusu gelişmeye sıcak bakmıyor, önerilerin görüşüleceği yerin meclis komiteleri olduğunu duyuruyor.
Bengihan: Önerilerin konuşulacağı yer meclis komiteleridir

KTAMS Başkanı Güven Bengihan, önerilerin geleceği, konuşulacağı, tartışılacağı yerin meclisteki komiteler olduğunu, toplumun ekonomisini ilgilendiren bir konuda hükümetin kendi kendine yapacağı önerilerin önemi olmayacağını açıkladı. 

Bengihan, Genç TV'de "Hükümet önerisini kendi kendine hazırlamasının bir önemi yok. Önerilerin resmi olarak hazırlanacağı yer meclisteki komitelerdir. Ayrıca bize gelmiş bir şey yok. Komite toplanır; toplum için, halkın geleceği için, ekonomisi için kararlar mecliste alınır. Uzmanları ile tarfaları ile görüşülür." ifadelerini kullandı. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler